Închide meniul
Foto

Ce s-a ales, după divorț, de presupusul amant al Anamariei Prodan: „Am cam rupt legăturile”. Cum l-a făcut să sufere pe Laurențiu Reghecampf

Reclamă

Publicat: 14 aprilie 2022, 9:24

Ce s-a ales, după divorț, de presupusul amant al Anamariei Prodan: „Am cam rupt legăturile”. Cum l-a făcut să sufere pe Laurențiu Reghecampf

Presupusul amant al Anamariei Prodan nu scapă de "fantomele trecutului"

Dan Alexa și Anamaria Prodan / gsp.ro

Anamaria Prodan este în plin proces cu Laurențiu Reghecampf și e punctul de a divorța pentru a doua oară. Printr-o situație similară a trecut și Dan Alexa, cel care a fost implicat într-un scandal uriaș cu soția antrenorului Universității Craiova. În iulie 2019, agentul de jucători l-a lovit cu pumnul în față pe cel poreclit „Chirurgul” și a alimentat zvonurile că ar avea o relație extraconjugală cu el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La aproape trei ani distanță, Dan Alexa a decis să rupă tăcerea. A vorbit despre ceea ce s-a întâmplat atunci și a negat vehement că ar fi fost vorba de o scenă de gelozie. Tehnicianul celor de la CSM Reșița este în continuare impresariat de Anamaria Prodan, dar a dezvăluit că nu au mai ținut legătura din cauza problemelor cu care se confruntă vedeta.

Dan Alexa, într-o nouă relație după ce a divorțat de soție

Fostul internațional român a trecut peste acel moment dificil, dar și peste divorț. Și-a refăcut viața și a anunțat că mai are un urmaș.

(Mai ai contract cu Anamaria Prodan și acum?) Este și acum impresarul meu, dar am cam rupt legăturile. Ea are problemele pe care le are, eu îmi văd de treabă în Liga 3. E cam greu să mă ajute cu ceva. Jucătorii de la echipă eu i-am adus.

Voiam să vă zic că după faza cu pumnul mă uitam la televizor, la o emisiune mondenă. Se discuta subiectul și era un psiholog în emisiune. Chiar și eu eram curios ce părere are psihologul. „De câți ani a fost în relație cu soția?”. „16 ani”. „A, imaturitate în relație”. Lucrurile pe care le știam… Am două fete pe care le iubesc enorm, am o relație bună cu fosta mea soție, dar și cu fetele mele. Încerc să mă implic cât mai mult, pentru că așa e normal.

Reclamă

(Acum ai o relație?) Da, am o altă relație și un băiețel„, a declarat Dan Alexa pentru gsp.ro.

Laurenţiu Reghecampf, dărâmat de scandalul dintre Anamaria Prodan şi Dan Alexa

Și Laurențiu Reghecampf a comentat, în urmă cu două luni, ce s-a întâmplat între soția lui și Dan Alexa. I-a reproșat Anamariei gestul uluitor pe care l-a făcut. „Am suferit din dragoste„, a spus Reghecampf. Mai mult decât atât, a lăsat de înțeles că regretă că nu a depus actele de divorț încă de atunci.

În primul rând, ce a făcut Ana este foarte urât. Uită-te la tine în primul rând, ce ai făcut tu! Analizează-te pe tine. Ai fost tu cea mai corectă? Ai făcut tu cum trebuie lucrurile în relația cu mine, iar eu am greșit mereu? Eu nu mai văd nimic, pentru mine este egal cu zero. Doar respectul că este mama lui Bebe, în rest nimic.

Reclamă 4 / 0/3

Clar m-a deranjat foarte tare (n.r. – scandalul cu Dan Alexa). Îmi pare rău că nu am luat decizia încă de atunci. Sincer, da, am suferit din dragoste. Dacă mă întrebi de episodul ăla, da, rău de tot. Nu mi-aș fi închipuit niciodată că Anamaria poate să facă așa ceva (n.r. – Reghecampf nu a precizat dacă a fost afectat de scandal sau de zvonurile legate de infidelitatea soţiei sale)„, a spus Laurenţiu Reghecampf într-un podcast.

Motivul pentru care Anamaria Prodan i-a dat un pumn în faţă lui Alexa

Și Anamaria Prodan a vorbit despre episodul incredibil în care i-a dat un pumn în faţă lui Dan Alexa, în vara lui 2019.

Eu nu am avut niciun scandal cu Dan Alexa, sunt singura femeie din lumea fotbalului din România sau singura care contează, care există și care face performanță. Nu m-a interesat niciodată gura lumii pentru că provin dintr-o familie de milionari, familia mea a tot fost vorbită, comentată, urmărită de toată lumea.

Cât despre scandalul cu Dan Alexa, eu sunt o fire vulcanică, de la oamenii la care țin am pretenții foarte mari. Cei care muncesc cu mine trebuie să fie impecabili și în viața personală și în cea profesională”, a spus Anamaria Prodan, în trecut.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și