Închide meniul
Foto

„A fost iubire între tine și Anamaria Prodan?!” Presupusul amant nu a mai avut scăpare şi a dat cel mai sincer răspuns

Antena Sport Publicat: 13 aprilie 2022, 20:52

Anamaria Prodan, derapaj fără precedent şa adresa lui Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan, ameninţare pentru Laurenţiu Reghecampf

Instagram

  • Dan Alexa, reacţie despre presupusa relaţie cu Anamaria Prodan
  • Care este, de fapt, adevărul

Dan Alexa, cel despre care s-a speculat că ar fi avut o relaţie cu Anamaria Prodan, a fost întrebat de acest subiect la „Prietenii lui Ovidiu”, emisiune pe gsp.ro. Alexa nu a mai putut evita răspunsul la cea mai incomodă întrebare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost iubire între tine și Anamaria Prodan?!” – a fost cea mai dificilă întrebare primită de Dan Alexa. Acesta nu a evitat răspunsul şi a negat încă o dată că ar fi avut orice fel de relaţie intimă cu Anamaria Prodan.

Dan Alexa, despre relaţia cu Anamaria Prodan: „Ce întrebare e asta?”

Nu, nea Ovidiu (n.r. – Ovidiu Ioaniţoaia)! Ce întrebare e asta? A fost foarte mult respect și ea m-a ajutat foarte mult. Mai ales la Călărași, unde a adus mulți jucători, a adus și bani. Apoi m-a dus la Astra. Ea e genul de impresar care se implică total„, a spus Dan Alexa la gsp.ro.

Reclamă

Dan Alexa a vorbit puţin şi despre divorţul dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf.

Nu sunt nici de partea ei, nici a lui Reghecampf, divorțul e problema lor. Au probleme, ei știu cel mai bine ce e acolo. Îmi pare rău că au ieșit lucruri foarte urâte în presă. Dar, ca părere personală, ar trebui să își spele lucrurile în familie„, a mai spus Dan Alexa.

Reclamă

Dan Alexa, relație inedită cu Anamaria Prodan

În primăvara lui 2019, Dan Alexa a avut parte de un episod incredibil alături de Anamaria Prodan, care şi la acea vreme era impresarul său. Femeia i-a tras un pumn lui Alexa, chiar în fața camerelor de filmat.

La un an de la acel incident, Prodan declara că Dan Alexa este „sufletul ei”. Ca şi Dan Alexa, Anamaria Prodan a negat cu vehemenţă existenţa unei relaţii.

”Mie mi-e super drag Alexa. Este sufletul meu, iar Laur (n.r. – Laurențiu Reghecampf) știe asta. Dan este cel mai apropiat om al nostru. Dan este un produs al meu, Laur nu prea are treabă cu el.

Reclamă 4 / 0/3

Ei vorbesc doar despre fotbal, de-ale lor. Eu când mă implic în viață unui antrenor, jucător, vreau să fiu ascultată la secundă”, a declarat Anamaria Prodan, în iulie 2020.

Motivul pentru care Anamaria Prodan i-a dat un pumn în faţă lui Dan Alexa

Anamaria Prodan a vorbit din nou despre episodul incredibil în care i-a dat un pumn în faţă lui Dan Alexa, în vara lui 2019. „Cei care muncesc cu mine trebuie să fie impecabili și în viața personală și în cea profesională”, susţine agentul. Anamaria Prodan a vorbit din nou despre episodul incredibil în care i-a dat un pumn în faţă lui Dan Alexa, în vara lui 2019. „Cei care muncesc cu mine trebuie să fie impecabili și în viața personală și în cea profesională”, susţine agentul.

„Eu nu am avut niciun scandal cu Dan Alexa, sunt singura femeie din lumea fotbalului din România sau singura care contează, care există și care face performanță. Nu m-a interesat niciodată gura lumii pentru că provin dintr-o familie de milionari, familia mea a tot fost vorbită, comentată, urmărită de toată lumea. 

Cât despre scandalul cu Dan Alexa, eu sunt o fire vulcanică, de la oamenii la care țin am pretenții foarte mari. Cei care muncesc cu mine trebuie să fie impecabili și în viața personală și în cea profesională”, a spus Anamaria Prodan, în trecut.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (acum, în AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 28 mart., 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Verdictul lui Dan Alexa, după ce a analizat lupta pentru titlul din Liga 1
Liga 1 • 25 mart., 8:32
Verdictul lui Dan Alexa, după ce a analizat lupta pentru titlul din Liga 1: „Este reţeta succesului!”
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril
Diverse • 24 mart., 8:04
FOTO
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril! Vedeta, videoclip de senzație alături de iubitul ei
A apărut verdictul lui Dan Alexa în scandalul de la Rapid. Ce a spus despre problemele cu legea ale lui Daniel Niculae
Liga 1 • 21 mart., 19:21
Verdictul lui Dan Alexa, după ce a văzut scandalul de la Rapid. Anunţ ferm despre Daniel Niculae: „S-a exagerat foarte mult!”