Închide meniul

Ce s-a întâmplat cu fratele lui Michael Schumacher, după teribilul accident. Abia acum s-a aflat, după 10 ani de chin

Antena Sport Publicat: 24 septembrie 2023, 9:49

Reclamă
Ce s-a întâmplat cu fratele lui Michael Schumacher, după teribilul accident. Abia acum s-a aflat, după 10 ani de chin

Ce s-a întâmplat cu fratele lui Michael Schumacher, după teribilul accident

Michael Schumacher, în timpul unui eveniment / Profimedia Images

Ce s-a întâmplat cu fratele lui Michael Schumacher, după teribilul accident este o întrebare la care un alt fost pilot de Formula 1 şi bun prieten al septuplului campion mondial a dat răspunsul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Johnny Herbert este cel care susţine că Ralf Schumacher s-a schimbat radical după accidentul din decembrie 2013, în cei aproape 10 ani de când a devenit mult mai apropiat de familie.

Ce s-a întâmplat cu fratele lui Michael Schumacher, după teribilul accident

„Când Ralf era la Sky Germania, ne întâlneam des. Ralf a trebuit să facă multe lucruri pentru şi cu familia lui de la accidentul în care a fost implicat Michael.

S-a maturizat. Este o persoană total diferită faţă de cea care era pe timpul când era pilot de Formula 1. Acum este un om bun. S-a schimbat mult, ţinând cont că a trebuit să facă faţă situaţiei fratelui său”, a spus Herbert, citat de mirror.co.uk.

Ralf Schumacher are 48 de ani
Ralf Schumacher are 48 de ani

Ajuns la 48 de ani, Ralf a fost şi el pilot de Formula 1, în perioada 1997-2007, şi a concurat pentru echipele Jordan, Williams şi Toyota. Schumacher a câştigat 6 curse şi a obţinut 27 de podiumuri, în cele 180 de curse.

Reclamă

Michael Schumacher a suferit un accident grav în 2013

Michael Schumacher s-a născut la 3 ianuarie 1969, în localitatea Hurth, situată în vestul Germaniei, în landul Nordrhein-Westfalen. El a debutat în Formula 1 la vârsta de 22 de ani, la volanul unui monopost Jordan, în august 1991, în Marele Premiu al Belgiei, desfăşurat pe circuitul Spa-Francorchamps şi a obţinut prima victorie un an mai târziu, pe acelaşi circuit.

Schumacher are în palmares şapte titluri de campion mondial, în 1994, 1995 (ambele cu Benetton), 2000, 2001, 2002, 2003 şi 2004 (toate cinci cu Ferrari).

El s-a retras prima dată din Formula 1 la finalul anului 2006, apoi a revenit în Marele Circ în 2010. Însă în trei sezoane petrecute la Mercedes germanul nu a mai arătat forma care l-a consacrat. Michael Schumacher nu a reuşit în această a doua etapă a carierei decât un loc 3, la Valencia, în 2012, şi patru clasări pe locul 4.

Reclamă 4 / 0/3

Ca pilot, Schumacher a avut un singur accident serios. La 11 iulie 1999, campionul german a suferit o dublă fractură de tibie şi peroneu la piciorul drept, după ce monopostul Ferrari condus de el a părăsit pista şi a izbit puternic un zid de protecţie format din cauciucuri. El a lipsit atunci 98 de zile din F1, şase curse, revenind la ultimele două Grand Prix-uri ale sezonului.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și