Închide meniul
Foto

Ce s-a întâmplat imediat după ce cea mai cunoscută amantă din România i-a spus celebrului ei iubit că este însărcinată

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 septembrie 2023, 9:54

Ce s-a întâmplat imediat după ce cea mai cunoscută amantă din România i-a spus celebrului ei iubit că este însărcinată

Ce s-a întâmplat imediat după ce cea mai cunoscută amantă din România i-a spus celebrului ei iubit că este însărcinată

Vica Blochina

Cea mai cunoscută amantă din România a dezvăluit cum a reacţionat fostul ei iubit atunci când a aflat că aceasta este însărcinată. Vica Blochina a oferit noi detalii despre relaţia pe care a avut-o cu Victor Piţurcă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi au împreună un copil, pe Edan, dar lucrurile nu au mers cum şi-a dorit fosta dansatoare. Cel puţin nu de la început. Ajunsă la 48 de ani, Vica s-a simţit umilită când a rămas însărcinată, fiind devastată de reacţia pe care a avut-o fostul selecţioner, care ar fi ales să se îndepărteze de ea.

Ce s-a întâmplat imediat după ce cea mai cunoscută amantă din România i-a spus celebrului ei iubit că este însărcinată

„Vreau să vorbim despre bărbații care nu își asumă rolul de tată și fug când află că ai o problemă, că ai rămas însărcinată, efectiv dispar. În primul rând copilul e dar de la Dumnezeu, copilul e iubire, cel mai frumos dar. Numai că, se poate întâmpla ca bărbatul află că ai rămas însărcinată, nu îi convine, îi e frică de responsabilitate.

Atunci, fuge, brusc nu te mai iubește, brusc în loc de 16 ani, ați fost doar 4 luni împreună, dispare din peisaj. Un bărbat care nu își recunoaște copilul este un mare…. Nu ai cum să te folosești de trupul femeii, de iubire, să minți cât o iubești, iar când ai aflat că a rămas însărcinată nu recunoști copilul. Bărbatul care face asta este un mare laș!

Mai ales, dacă erau într-o relație, indiferent de ce relație, dacă tu erai însurat și fata respectivă era iubita ta, când afli că e gravidă abia te gândești că tu ai familie deja. Eu când am zis că sunt însărcinată, na, eu am zis că e o binecuvântare de la Dumnezeu.

Reclamă

De câte ori ne-am despărțit, ne împăcam după și eu așa am crezut, că a fost de la Dumnezeu. Când i-am spus, în momentul ăla toate lucrurile s-au schimbat în rău. Nu mai aveam prieteni, frate, iubit, nu mai aveam nimic.
Pentru mine persoana cu care am stat câțiva ani de zile și zicea mereu că sunt dragostea vieții lui..îți dai seama că un bărbat nu poate ține o femeie ani de zile decât cu gesturi și vorbe frumoase, nu?”, a spus Vica, în cadrul podcastului „Femeia deasupra”.

Vica Blochina a renunţat la o sumă uriaşă de bani

Cea mai cunoscută amantă din România a renunţat la o sumă uriaşă de bani, dar are acum motive să fie mulţumită. Vica Blochina a îngropat securea războiului cu Victor Piţurcă, cel cu care a avut o relaţie de 16 ani.

Cei doi au împreună un copil, Edan. Aceasta a făcut o înțelegere cu Piți, prin care a renunțat la pensia alimentară iniţială de 10.000 de euro, doar pentru ca fostul selecționer să îl aibă în grijă pe Edan. Acum, ea are motive să fie mulţumită.

Reclamă 4 / 0/3

„Acum, băiatul meu stă la tatăl lui. Eu nu pot să spun că sunt super-fericită din punctul ăsta de vedere, dar am acceptat.

Sunt fericită că are un exemplu masculin și are ce învăța de la el. Singurul lucru la care seamănă cu mine băiatul meu e la glume, dar la caracter e introvertit, nu este ca mine”, a spus Vica Blochina, citată de viva.ro.

Vica a ales să renunțe la uriașa sumă, tocmai ca fiul ei să aibă o relație normală cu Piți. Cei doi au ajuns la o înțelegere. Vica a primit 1.500 de euro lunar, iar fostul selecționer, cu care avut o relație de 16 ani, urma să aibă grijă de Edan.

Puștiul are acum 15 ani și s-a mutat cu tatăl său, motiv pentru care Vica nu mai primește pensie alimentară. Practic, ea a renunțat la sute de mii de euro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj Vezi toate știrile
Citește și