Închide meniul
Foto

Cea mai cunoscută amantă din România nu a stat pe gânduri şi a renunţat la sute de mii de euro: „Sunt fericită”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 iulie 2023, 15:04

Cea mai cunoscută amantă din România nu a stat pe gânduri şi a renunţat la sute de mii de euro: „Sunt fericită”

Cea mai cunoscută amantă din România nu a stat pe gânduri şi a renunţat la sute de mii de euro

Vica Blochina, în vacanţă

Cea mai cunoscută amantă din România a renunţat la o sumă uriaşă de bani, dar are acum motive să fie mulţumită. Vica Blochina a îngropat securea războiului cu Victor Piţurcă, cel cu care a avut o relaţie de 16 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi au împreună un copil, Edan. Aceasta a făcut o înțelegere cu Piți, prin care a renunțat la pensia alimentară iniţială de 10.000 de euro, doar pentru ca fostul selecționer să îl aibă în grijă pe Edan. Acum, ea are motive să fie mulţumită.

Cea mai cunoscută amantă din România a renunțat la sute de mii de euro

„Acum, băiatul meu stă la tatăl lui. Eu nu pot să spun că sunt super-fericită din punctul ăsta de vedere, dar am acceptat.

Sunt fericită că are un exemplu masculin și are ce învăța de la el. Singurul lucru la care seamănă cu mine băiatul meu e la glume, dar la caracter e introvertit, nu este ca mine”, a spus Vica Blochina, citată de viva.ro.

Vica urma să primească o pensie alimentară de 10.000 de euro. Dezvăluirea a fost făcută de Blochina, după ce Victor Pițurcă urma să îi plătească lunar suma menționată mai sus.

Reclamă

Totuși, Vica a ales să renunțe la uriașa sumă, tocmai ca fiul ei să aibă o relație normală cu Piți. Cei doi au ajuns la o înțelegere. Vica a primit 1.500 de euro lunar, iar fostul selecționer, cu care avut o relație de 16 ani, urma să aibă grijă de Edan.

Puștiul are acum 15 ani și s-a mutat cu tatăl său, motiv pentru care Vica nu mai primește pensie alimentară. Practic, ea a renunțat la sute de mii de euro.

Vica Blochina: „Să-mi spui tu mie că sunt materialistă”

”Când am avut copil, am știut că în momentul ăla există doar el și binele copilului e mai important decât binele meu. Mi-am dorit ca el să nu crească cu gândul că nu a fost dorit. La noi a fost războiul de orgolii. Mi-am dorit foarte mult să nu sufere. Am făcut foarte multe compromisuri.

Reclamă 4 / 0/3

Am renunțat la o pensie alimentară foarte mare. Am încasat bani foarte puțini de la Pițurcă pentru pensia alimentară a copilului. Am renunțat la 10.000 de euro pensie alimentară. Dacă era pe corecte, pensia mea alimentară era de 10.000 de euro.

Să-mi spui tu mie că sunt materialistă. După ce a făcut testul de paternitate, înțelegerea a fost așa: are grijă de copil, o să fie pe numele lui dacă eu renunț la banii ăia. I-am spus `scrie la notar ce sumă consider că trebuie să primesc pentru copil`.

Când am ajuns la notar, suma trecută era de 1500 de euro. Nu o mai primesc acum, copilul stă cu tatăl. Am preferat să aibă o relație bună cu tata decât să iau mai mulți bani. Mi-am dorit să cresc copilul 7 ani”, a dezvăluit Vica, în cadrul podcastului ”Tare de tot”, moderat de Viorel Grigoroiu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:18 „Sunt antrenor de mare!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” Vezi toate știrile
Citește și