Închide meniul
Foto

Ce s-a văzut la nunta lui George Simion. Cadoul oferit mirelui de Gigi Becali a atras toate privirile

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 august 2022, 12:32

Ce s-a văzut la nunta lui George Simion. Cadoul oferit mirelui de Gigi Becali a atras toate privirile

George Simion face nunta în comuna Măciuca

Colaj cu Gigi Becali și George Simion / Hepta

Cadoul oferit de Gigi Becali pentru nunta lui George Simion a atras toate privirile la marele eveniment din comuna Măciuca. Nuntașii au rămas uimiți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Peste 10.000 de persoane sunt așteptate la nunta liderului partidului AUR, cu partenera sa, Ilinca, care are doar 24 de ani. Prieten cu Gigi Becali, George Simion a primit un cadou inedit de la patronul FCSB, care i-a uimit pe nuntași.

Cadoul oferit de Gigi Becali la nunta lui George Simion

E bine cunoscut deja faptul că Gigi Becali a pregătit două tone de brânză pentru George Simion. Însă latifundiarul din Pipera a mai făcut un gest pentru liderul AUR. Becali i-a recomandat lui Simion și ciobanii care au dat berbecuții pregătiți pentru invitați.

Berbecuții au fost deja puși la jar. O imagine cu berbecuții pregătiți pentru nuntașii lui George Simion a fost publicată de fanatik.ro. Toată lumea a rămas mască când a văzut carnea la proțap.

Sursa: fanatik.ro

Aproximativ 12.000 de euro costă nunta lui George Simion, însă liderul AUR a recunoscut că nu a plătit-o din buzunarul personal.

Reclamă

„Plătim cu banii din partea nașilor și a prietenilor dar avem și foarte multe servicii și produse. Mai mult de jumătate din acestea care ne sunt oferite ca și dar de nuntă din partea cunoscuțiilor și prietenilor care ne simpatizează. Fiecare ne dăruiește ce are el la îndemână. Domnul Gigi Becali ne-a dat brânză și ciobanii din Polovragi, Vaideieni și Jina- berbecuți pentru proțap„, a spus George Simion.

Scandal după ce Gigi Becali i-a făcut un cadou de două tone lui George Simion

Gigi Becali a surprins pe toată lumea când a decis să îi dea cadou 2.000 de kilograme de brânză pentru nuntă lui George Simion. Una dintre cele mai controversate persoane din viaţa publică, Diana Şoşoacă, a lansat un atac incredibil la adresa lui George Simion, după ce acesta a primit cadoul de la Gigi Becali.

Să ajungi să cerșești ca să-ți face propria nuntă mi se pare dezgustător și lamentabil. Cred că în România sunt atâția zeci de mii, sute de mii de oameni care nu au salariul lui de parlamentar. Ai 10.000 de euro în buzunar și tu nu ești în stare să cumperi 2 tone de brânză? Pe bune? Trebuie să ți le dea Gigi Becali? A apărut o listă, de unde să ia roșii, ardei? Băi, nu ți-e rușine? Este mizerabil să faci așa ceva! Nu știi unde sunt târgurile de legume? În Vâlcea, pe la Măciuca, sunt o groază de oameni care îți pot vinde. Chiar trebuie să faci mizeria asta?”, a spus Diana Şoşoacă conform cancan.ro, într-un interviu acordat Adrianei Bahmuţeanu.

Reclamă 4 / 0/3

George Simion a cerut donaţii uriaşe pentru nunta lui cu Ilinca Munteanu

George Simion a cerut donaţii uriaşe pentru nunta cu Ilinca Munteanu, de pe 27 august. Cu o săptămână înainte de evenimentul la care sunt aşteptaţi 15.000 de invitaţi, din comuna Măciuca, liderul AUR i-a anunţat pe fanii săi că mai are nevoie de peste 2.000 de kilograme de legume.

Gigi Becali s-a oferit să îi trimită, drept cadou de nuntă, două tone de brânză. Chiar dacă s-a înfuriat când a aflat că Simion a declarat că FCSB nu e Steaua, latifundiarul din Pipera a precizat că se va ţine de cuvânt.

Liderul AUR a anunţat că îşi doreşte să găsească legume româneşti pentru nunta lui. Are nevoie de cantităţi uriaşe.

Vreau ca legumele de la nunta mea să fie din România! Recomandați-mi producători români. Îmi trebuie: 300 kg ardei gras roșu, 300 kg ardei gras verde, 300 kg ardei gras galben, ciuperci champinions mici 250 kg, dovlecel 200 kg, 200 kg ceapa roșie, 250 kg ceapa galbenă, pătrunjel 50 kg, mărar 30 kg, roșii 100 kg, morcovi 250 kg„, a scris George Simion pe contul său de Facebook.

Recomandări
  • Ce s-a vazut la nunta lui George Simion
  • Cadoul oferit mirelui de Gigi Becali a atras toate privirile

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și