Închide meniul
Foto

Scandal după ce Gigi Becali i-a făcut un cadou de două tone lui George Simion: „Băi, nu ți-e rușine?! E mizerabil”

Reclamă

Publicat: 26 august 2022, 18:08 / Actualizat: 26 august 2022, 20:48

Scandal după ce Gigi Becali i-a făcut un cadou de două tone lui George Simion: „Băi, nu ți-e rușine?! E mizerabil”

George Simion va primi două tone de brânză de la Gigi Becali

Colaj Hepta

Scandal după ce Gigi Becali i-a făcut un cadou de două tone lui George Simion. Gigi Becali i-a oferit 2.000 de kilograme de brânză lui George Simion pentru nuntă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a surprins pe toată lumea când a decis să îi dea cadou 2.000 de kilograme de brânză pentru nuntă lui George Simion. Una dintre cele mai controversate persoane din viaţa publică, Diana Şoşoacă, a lansat un atac incredibil la adresa lui George Simion, după ce acesta a primit cadoul de la Gigi Becali.

Scandal după ce Gigi Becali i-a făcut un cadou de două tone lui George Simion

Să ajungi să cerșești ca să-ți face propria nuntă mi se pare dezgustător și lamentabil. Cred că în România sunt atâția zeci de mii, sute de mii de oameni care nu au salariul lui de parlamentar. Ai 10.000 de euro în buzunar și tu nu ești în stare să cumperi 2 tone de brânză? Pe bune? Trebuie să ți le dea Gigi Becali? A apărut o listă, de unde să ia roșii, ardei? Băi, nu ți-e rușine? Este mizerabil să faci așa ceva! Nu știi unde sunt târgurile de legume? În Vâlcea, pe la Măciuca, sunt o groază de oameni care îți pot vinde. Chiar trebuie să faci mizeria asta?”, a spus Diana Şoşoacă conform cancan.ro, într-un interviu acordat Adrianei Bahmuţeanu.

Cât poate costa cadoul de două tone pe care Gigi Becali i l-a făcut lui George Simion

Cadoul lui George Simion este mai costisitor decât poate părea. Preţul acestei cantităţi de brânză este peste 10.000 de euro. Însă Becali nu îi ia niciun ban liderului AUR. Patronul de la FCSB a spus că nu este o sumă atât de mare pentru el.

Nu e un efort pentru mine, nu e mare lucru. În plus, băiatul (George Simion, n. red.) îmi place, e patriot, sigur e patriot, nu știu cât e de bun, dar măcar e patriot”, a spus Gigi Becali, săptămâna trecută.

Reclamă

Gigi Becali a anunțat deja că nu va participa la nunta liderului AUR, dar e dornic să-l ajute pe George Simion cu cele două tone de brânză.

Da, îi voi da 2 tone de brânză lui George Simion. O să i se ducă acolo. I-am zis: ”Bă, eu la nuntă nu vin!”. Că nu merg la nunți… Și i-am zis că are mulți oameni acolo, eu îi dau brânza pentru nuntă. Ca să îl ajut pe el. Brânza e de la oaie, de la Sibiu, de acolo am luat-o, de la ciobanii de acolo”, a mai spus Gigi Becali.

George Simion a cerut donaţii uriaşe pentru nunta lui cu Ilinca Munteanu

George Simion a cerut donaţii uriaşe pentru nunta cu Ilinca Munteanu, de pe 27 august. Cu o săptămână înainte de evenimentul la care sunt aşteptaţi 15.000 de invitaţi, din comuna Măciuca, liderul AUR i-a anunţat pe fanii săi că mai are nevoie de peste 2.000 de kilograme de legume.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali s-a oferit să îi trimită, drept cadou de nuntă, două tone de brânză. Chiar dacă s-a înfuriat când a aflat că Simion a declarat că FCSB nu e Steaua, latifundiarul din Pipera a precizat că se va ţine de cuvânt.

Liderul AUR a anunţat că îşi doreşte să găsească legume româneşti pentru nunta lui. Are nevoie de cantităţi uriaşe.

Vreau ca legumele de la nunta mea să fie din România! Recomandați-mi producători români. Îmi trebuie: 300 kg ardei gras roșu, 300 kg ardei gras verde, 300 kg ardei gras galben, ciuperci champinions mici 250 kg, dovlecel 200 kg, 200 kg ceapa roșie, 250 kg ceapa galbenă, pătrunjel 50 kg, mărar 30 kg, roșii 100 kg, morcovi 250 kg„, a scris George Simion pe contul său de Facebook.

Potrivit fanatik.ro, cea mai mare parte a mâncării care va fi servită nuntaşilor vine din donaţii. Toate cheltuielile se ridică la sute de mii de lei. Nunta va fi fără bani în plic şi cu 42 de perechi de naşi.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” Vezi toate știrile
Citește și