Închide meniul
Foto

Ce sacrificii a ajuns să facă femeia umilită de Ion Țiriac. Drama care i-a marcat viața tinerei de 34 de ani

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 ianuarie 2023, 17:04

Ce sacrificii a ajuns să facă femeia umilită de Ion Țiriac. Drama care i-a marcat viața tinerei de 34 de ani

Ce sacrificii a ajuns să facă femeia umilită de Ion Țiriac

Colaj cu Mihaela Buzărnescu și Ion Tiriac / Profimedia

Femeia umilită de Ion Țiriac a vorbit deschis despre ce sacrificii a ajuns să facă de-a lungul vieții. Mihaela Buzărnescu nu s-a mai ascuns.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihaela Buzărnescu, cea căreria Ion Țiriac i-a pronunțat numele greșit, a recunoscut că a suferit din dragoste. Jucătoarea de tenis crede însă că experiența despărțirii a făcut-o o persoană mai bună. Femeia s-a concentrat pe tenis și a pus viața personală în planul secund.

Ce sacrificii a ajuns să facă femeia umilită de Ion Țiriac

Toți trecem prin suferință. Dacă nu treci printr-o suferință din dragoste, înseamnă că nu știi ce este iubirea, nu știi să iubești. Este un pas pe care trebuie să îl parcurgem toți și mă bucur că am trecut prin asta. Te cunoști mai bine, te dezvolți mai bine. Le sugerez tuturor să treacă prin asta. Eu am fost focusată de mică pe tenis foarte mult și atunci viața personală a fost puțin lăsată. Oarecum, am cochetat cu viața personală mai târziu poate decât alte colege.

Nu regret, dar au fost momente când a trebuit să mă împart. Mereu am reușit să mă împart cât de cât într-un mod în care să fie OK și pentru persoana din viața mea personală, dar cariera era pe primul loc și cariera a fost mereu. La fel ca și pentru celelalte persoane din viața mea, tot cariera a fost pe primul loc. Trebuie să găsești un balans. Până la o vârstă trebuie să fie cariera. Oricum, eu sunt genul de persoană care face multe sacrificii pentru persoanele din viața mea, așa că nu au de ce să se plângă.

Condusul foarte des în locația în care stătea persoana respectivă zilnic, când aveam și antrenamente și poate eram obosită, poate nu puteam. Am făcut sacrificiile acestea zi de zi pentru o perioadă destul de îndelungată. Cred că acesta este un sacrificiu care ar trebui să fie apreciat, sincer, de către orice persoană”, a spus Mihaela Buzărnescu, conform ego.ro.

Reclamă

Mihaela Buzărnescu, umilită de Ion Țiriac

În 2019, Ion Ţiriac a vorbit despre trofeul câştigat de Simona Halep la Wimbledon. Atunci, Simo a pierdut un singur set, în faţa Mihaelei Buzărnescu, meci din turul 2 la care Ţiriac a fost prezent. Fostul preşedinte FRT a numit-o „Buzărescu” şi „Buzunărescu”.

„Sunt mai bucuros decât toată România la un loc pentru cadoul pe care Simona Halep ni l-a făcut. Mă refer la Wimbledon. Dar au fost sincope și acolo.

Halep, care n-a jucat deloc bine la începutul Wimbledonului…și am văzut asta în turul 2 cu Buzărescu … cu Buzunărescu … pentru că am fost acolo. Au jucat amândouă mediocru!”, spunea atunci Ţiriac, pentru sursa citată mai sus.

Reclamă 4 / 0/3

Mihaela Buzărnescu, relaţie abuzivă cu Marco Dulca

Mihaela Buzărnescu s-a despărţit de Marco Dulca şi a dezvăluit că ar fi trecut printr-o relaţie abuzivă cu jucătorul plecat de la FCSB. Cei doi erau împreună din 2021, iar jucătoarea de 34 de ani a făcut un anunţ neaşteptat.

„Aceste ultime 6 luni au fost foarte grele pentru mine, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Sunt atât de recunoscătoare că am revenit după accidentare și că pot juca din nou.

În viața personală am pus totul pe tavă, m-am implicat total, la fel cum o fac și în viața profesională. Dumnezeu știe prin ce am trecut, dar eu am fost cea care a acceptat insultele, umilințele, accidentările, acuzațiile produse de imaginația lui. Ce abuz mental!

Aceste lucruri lasă urme. Toate relele pe care le-am primit și prin care am trecut se vor transforma în ceva bun pentru mine, într-un anumit moment”, a scris Mihaela Buzărnescu, pe contul de Instagram, în martie 2022.

Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și