Închide meniul
Foto

Ion Țiriac, „cadou” de împăcare pentru Mihaela Buzărnescu, la 3 ani după ce i-a spus „Buzunărescu”! Anunțul făcut de miliardarul român

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 august 2022, 9:42 / Actualizat: 27 august 2022, 13:00

Ion Țiriac, „cadou” de împăcare pentru Mihaela Buzărnescu, la 3 ani după ce i-a spus „Buzunărescu”! Anunțul făcut de miliardarul român

Ion Țiriac, "cadou" pentru Mihaela Buzărnescu

Ion Țiriac, "cadou" pentru Mihaela Buzărnescu / Colaj Instagram, Hepta

Ion Țiriac a pregătit un „cadou” de împăcare pentru Mihaela Buzărnescu, la 3 ani după ce i-a greșit numele jucătoarei de 34 de ani, numind-o „Buzunărescu”. Chiar dacă, recent, sportiva a declarat că nu este supărată pe miliardarul român, acesta a hotărât să facă un gest frumos pentru ea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Țiriac i-a oferit un wild-card Mihaelei Buzărnescu pentru WTA Ţiriac Foundation Trophy, turneu care se va desfășura la București, la Centrul Naţional de Tenis, în perioada 10-18 septembrie.

Ion Țiriac, „cadou” de împăcare pentru Mihaela Buzărnescu, la 3 ani după ce i-a spus „Buzunărescu”

Ion Țiriac a vorbit despre noul turneu de tenis din București, de la care are mari așteptări ținând cont de valoarea jucătoarelor care vor participa.

„E un turneu decent, pe care Fundaţia Ţiriac a reuşit să-l achiziţioneze pentru următorii ani în România şi pentru a da şansă o jucătoarelor tinere de la noi sa ia contactul cu performanţa şi cu meciurile tari din WTA.

Ţinând cont de faptul că 160 de puncte WTA se duc la câştigătoare, tabloul de joc arată destul de bine, cu cel puţin 10 jucătoare din primele 100 din clasamentul WTA. Pentru cele două wild-carduri din calificări, e foarte bine să se organizeze un turneu de precalificare pentru românce.

Reclamă

Pentru ele e bine să aibă continuitate în România. E meritoriu că avem turneu la Iaşi, la Cluj, acum la Bucureşti şi poate în curând la Bacău”, a spus Ion Țiriac, citat de digisport.ro.

În 2019, Ion Ţiriac a vorbit despre trofeul câştigat de Simona Halep la Wimbledon. Atunci, Simo a pierdut un singur set, în faţa Mihaelei Buzărnescu, meci din turul 2 la care Ţiriac a fost prezent. Fostul preşedinte FRT a numit-o „Buzărescu” şi „Buzunărescu”.

„Sunt mai bucuros decât toată România la un loc pentru cadoul pe care Simona Halep ni l-a făcut. Mă refer la Wimbledon. Dar au fost sincope și acolo.

Reclamă 4 / 0/3

Halep, care n-a jucat deloc bine la începutul Wimbledonului…și am văzut asta în turul 2 cu Buzărescu … cu Buzunărescu … pentru că am fost acolo. Au jucat amândouă mediocru!”, spunea atunci Ţiriac, pentru sursa citată mai sus.

Mihaela Buzărnescu, noi declaraţii despre momentul în care Ion Ţiriac i-a pocit numele

Dacă la momentul respectiv, Miki dezvăluia că Ţiriac îi cunoştea cu siguranţă numele, acum ea a venit cu noi declaraţii legate de episodul în care a fost ironizată de fostul mare campion.

„Eu m-am întâlnit foarte puțin cu el și în trecut, nu prea ne-am intersectat, cred că l-am văzut la Wimbledon, în 2019, când am și jucat împotriva Simonei în turul 2.

Cu acel comentariu, eu am lăsat-o așa cum a fost. Dacă n-a știut să-mi să rostească numele, asta este, nu vreau să mă bag în discuții. Sper doar că dânsul a apreciat munca mea și rezultatele mele, cu susținerea puțină pe care am avut-o în cariera sportivă. Indiferent că știe cum mă cheamă sau nu.

Poate după ce mă las de tenis o să ne întâlnim personal și o să schimbăm câteva vorbe așa, friendly”, a spus Miki Buzărnescu, citată de gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și