Închide meniul
Foto

Ce salariu are Vladimir Putin. Unde ar locui președintele Rusiei și ce mașină ar conduce liderul de la Kremlin

De Antena Sport
Publicat: 1 martie 2022, 17:59
Actualizat: 1 martie 2022, 20:49

Vladimir Putin a îngrozit o lume întreagă după ce a ordonat ca Rusia să invadeze Ucraina. Liderul de la Kremlin trăiește modest în comparație cu alți președinți din lume. S-a aflat salariul pe care Putin îl încasează de la statul rus.

Reclamă
Vladimir Putin e președintele Rusiei

Vladimir Putin a suferit pierderi uriaşe în timpul războiului din Ucraina

Hepta

Conform declarațiilor de avere completate anual de Vladimir Putin, liderul de la Kremlin nu are o avere impresionantă. Conform legislației din Rusia, el nu alte active sau conturi în afara țării.

Reclamă

Ce salariu are Vladimir Putin

Vladimir Putin primește un salariu de aproximativ 125.000 de euro în fiecare an, adică în jur de 11.000 de euro pe lună. Putin nu deține nici multe proprietăți. El ar avea un singur apartament, de 77 de mp, două mașini GAZ M21 şi o Lada Niva, plus o rulotă, conform gândul.ro

Reclamă

În ciuda declarațiilor oficiale, criticii lui Vladimir Putin, dar și jurnaliștii occidentali, susțin că președintele Rusiei are o avere mult mai mare și că acesta este ascunsă printr-o serie de interpuși. Este vorba de sume uriașe, între aproximativ 70 şi 200 de miliarde de dolari.

Liderul rus nu a recunoscut niciodată asta și susține că trăiește doar din salariul din funcționar. Înainte să ajungă președinte, Vladimir Putina a fost ofițer KGB.

Vladimir Putin a promulgat legea care îi permite să candideze pentru încă două mandate la președinția Rusiei, în ciuda faptului că se află deja la al doilea mandat consecutiv și la al patrulea în total. Astfel, liderul de la Kremlin poate să rămână la putere până în 2036, când va avea 84 de ani.

Vladimir Putin a rămas fără centura neagră la taekwondo

Vladimir Putin a rămas fără centura neagră la taekwondo, după ce federaţia internaţională de specialitate a decis să-i retragă această distincţie oferită în 2013, ca urmare a invaziei ruse în Ucraina.

Liderul rus primise centura neagră de 9 Dan, cea mai înaltă distincţie în arte marţiale orientale, în 2013, la o vizită în Coreea de Sud.

„World Taekwondo condamnă cu fermitate atacurile brutale contra nevinovaţilor din Ucraina, lucru care contravine viziunii noastre: pacea este mai importantă decât victoria”, a anunţat organizaţia într-un comunicat.

Federaţia Internaţională de Judo a decis deja, duminică, suspendarea lui Putin din calitatea de preşedinte de onoare şi ambasador.

Lista neagră a lui Vladimir Putin

Celebrii fraţi Vladimir şi Vitali Klitschko au primit informaţii îngrozitoare. Foştii mari campioni la categoria grea, care se luptă pentru apărarea Kievului, au aflat că au fost puşi pe „lista neagră” de preşedintele Rusiei, Vladimir Putin. Ei şi alte 21 de personalităţi din Ucraina au toate motivele să se teamă pentru viaţa lor. 400 de mercenari ruşi ar fi deja pe urmele lor.

Pe listă mai este preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, anunţă marca.com, care citează jurnaliştii de la The Sun. Vitali Klitschko este chiar primarul capitalei Kiev şi a transmis mai multe mesaje în care a cerut ajutor extern. Alături de el a fost şi Vladimir Klitschko, cel care a anunţat că rămâne pe străzi pentru a se lupta cu invadatorii ruşi.

„Putin a întocmit o „listă neagră” cu cele 23 de persoane care trebuie eliminate, inclusiv frații Klitschko. Vitali este primar al Kievului din 2014, iar Vladimir, înrolat în armata țării sale, este de nedespărțit de fratele său în aceste zile. Ambii profită de popularitatea lor şi depun eforturi pentru a solicita ajutor în întreaga lume„, anunţă sursa citată anterior.

Cei 400 de mercenari ruşi ar fi fost trimişi la Kiev cu ordin clar de a-l asasina pe Zelenski, anunţă observatornews.ro. Aceşti soldaţi ar face parte din Grupul Wagner, o organizaţie paralimitară, în fapt o armată privată care acţionează la ordinele venite de la Kremlin, dar fără a fi recunoscută în mod oficial.

Citește și:
Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea