Închide meniul

Veste teribilă pentru fraţii Klitschko! Sunt printre cei 23 de ucraineni de pe „lista neagră” a lui Vladimir Putin. 400 de mercenari sunt pe urmele lor

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 februarie 2022, 21:56

Reclamă
Veste teribilă pentru fraţii Klitschko! Sunt printre cei 23 de ucraineni de pe „lista neagră a lui Vladimir Putin. 400 de mercenari sunt pe urmele lor

Fraţii Klitschko sunt puşi de Vladimir Putin pe "lista neagră"

Captură Twitter

Pe listă mai este preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, anunţă marca.com, care citează jurnaliştii de la The Sun. Vitali Klitschko este chiar primarul capitalei Kiev şi a transmis mai multe mesaje în care a cerut ajutor extern. Alături de el a fost şi Vladimir Klitschko, cel care a anunţat că rămâne pe străzi pentru a se lupta cu invadatorii ruşi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

400 de mercenari pe urmele lui Vladimir şi Vitali Klitschko

Putin a întocmit o „listă neagră” cu cele 23 de persoane care trebuie eliminate, inclusiv frații Klitschko. Vitali este primar al Kievului din 2014, iar Vladimir, înrolat în armata țării sale, este de nedespărțit de fratele său în aceste zile. Ambii profită de popularitatea lor şi depun eforturi pentru a solicita ajutor în întreaga lume„, anunţă sursa citată anterior.

Cu o carieră uriaşă, fraţii Klitschko au transmis mai multe mesaje pentru conaţionali după ce Rusia a invadat Ucraina.

Ne adresăm tuturor partenerilor internaționali să vadă această tragedie care se întâmplă, în aceste momente, în Ucraina. Acest război fără sens nu va avea niciun câștigător, vor fi dor pierzători. Nu lăsaţi să continue în Ucraina, nu permiteţi să se întâmple aşa ceva în Europa sau în întreaga lume! Trebuie să stăm uniți. Ajutaţi Ucraina. Vă mulţumesc!„, a transmis Vladimir Klitschko de pe frontul de război.

Dragi locuitori din Kiev, Ucraina este atacată de agresor. Cel mai mare dușman este acum panica. Nu ne pierdem rezistența! Cine nu este implicat în munca ce ține de situația de urgență în care se află orașul, să stea acasă. Pregătiți-vă un ’bagaj pentru probleme’. Cu documente și un minim de lucruri necesare, pentru a ajunge repede, după caz, la adăpost. Continuăm să ne asigurăm cu orașul funcționează. Trebuie să ne ținem bine. Trebuie să ne ridicăm!”, a scris Vitali Klitschko, zilele trecute, în mediul online.

Reclamă
Reclamă

Vitali Klitschko s-a luptat ultima dată în ring în 2012, atunci când şi-a apărat titlul de campion mondial WBC la categoria grea. Opt ani a deţinut centura, perioadă în care a apărat-o de 11 ori. În vârstă de 45 de ani, Vladimir Klitschko este considerat unul dintre cei mai buni boxeri ai tuturor timpurilor. A deţinut titlurile WBA, IBF şi WBO.

Cine sunt mercenarii trimişi de Vladimir Putin în Ucraina

Cei 400 de mercenari ruşi ar fi fost trimişi la Kiev cu ordin clar de a-l asasina pe Zelenski, anunţă observatornews.ro. Aceşti soldaţi ar face parte din Grupul Wagner, o organizaţie paralimitară, în fapt o armată privată care acţionează la ordinele venite de la Kremlin, dar fără a fi recunoscută în mod oficial.

Grupul Wagner este cunoscut drept „armata privată a lui Vladimir Putin”, potrivit presei internaţionale. Wagner a fost implicată de-a lungul timpului în conflicte militare din Ucraina, Siria şi din anumite părţi din Africa. Wagner este considerată a fi drept cea mai mare companie militară privată din lume. Ideea creării unei astfel de „organizaţii” a apărut imediat după războiul dus de Rusia în Afganistan, în 1980. Atunci, Armata Roşie a suferit o înfrângere ruşinoasă şi a pierdut foarte mulţi militari.

Reclamă

Wagner este condusă de Dmitri Utkin, un fost ofiţer rus de informaţii militare. Potrivit RFI, grupul Wagner ar fi finanţat de omul de afaceri Yevgeny Prigozhin, un cunoscut apropiat al lui Vladimir Putin.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga derby-ul Dinamo - FCSB, din Cupa României?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:18

AVS – FC Porto LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:15). Continuă spectacolul în Liga Portugal! Echipele probabile

17:15

FC Botoșani – U Cluj LIVE SCORE (18:00). Duel între ultima clasată și liderul Ligii 1. Echipele de start

17:05

Cristi Balaj, dezvăluiri despre gestul sfidător al lui Louis Munteanu la adresa lui Dan Petrescu: „L-au certat şi părinţii”

16:49

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 28 octombrie

16:12

UPDATEFabrizio Romano, anunţ şoc: „Vinicius nu va câştiga Balonul de Aur”! Cine ar lua trofeul

15:51

Mesajul lui Dan Şucu pentru Marius Şumudică, după FCSB – Rapid 0-0

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 „Începutul sfârşitului, ca acum 10 ani!” Dorinel Munteanu a răbufnit şi a vorbit despre plecarea de la Oţelul
Citește și