Închide meniul

Ce se ascunde sub palatul de 7 milioane de euro al lui Gigi Becali. Omul de afaceri a rămas uimit

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 mai 2021, 19:58

Ce se ascunde sub palatul de 7 milioane de euro al lui Gigi Becali. Omul de afaceri a rămas uimit

profimedia

Gigi Becali, atac devastator la CSA Steaua

Ce se ascunde sub palatul de 7 milioane de euro al lui Gigi Becali! Şeful FCSB a fost uimit să afle că sub clădire se găsesc două tuneluri, scrie playtech.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce se ascunde sub palatul de 7 milioane de euro al lui Gigi Becali

Unul dintre el a fost construi pentru ca regele Carol al II-lea să poată ajunge la amanta sa, Elena Lupescu.

”Tunelul era pentru Lupeasca, desigur. El duce la o casă care a fost tot a lui Auschnit și pe care acesta a pierdut-o la cărți în favoarea lui Carol”, declara arhitecul Camil Roguski, potrivit sursei citate.

Al doilea tunel a fost săpat pentru un lider comunist, Petru Groza, ca să poată ajungă în sediul Comitetului Central al Partidului Comunist Român, situat în apropiere, în Piaţa Victoriei.

Cunoscut sub numele de Casa Manu-Auschnitt, palatul lui Gigi Becali este una dintre cele mai vechi clădiri istorice din Bucureşti.

Reclamă

A costat 7 milioane de euro, în 2006. Becali a spus că lucrările ulterioare l-au mai costat 1,5 milioane de euro. Palatul lui Gigi are 20 de camere şi pereţi placaţi cu aur.

Palatul a fost ridicat în 1915. A fost copia unei clădiri celebre din Paris, care găzduieşte în prezent Muzeul Rodin.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului Vezi toate știrile
Citește și