Închide meniul
Foto

Ce se întâmplă cu Alina Vidican, la 7 ani după divorțul de Cristi Borcea. Noul bărbat din viața ei a spus totul: „Nu trăiesc viața perfectă”

Antena Sport Publicat: 1 martie 2023, 17:35

Ce se întâmplă cu Alina Vidican Cristi Borcea

Alina Vidican a divorțat de Cristi Borcea în 2016 / Hepta

  • Ce se întâmplă cu Alina Vidican, la 7 ani după divorțul de Cristi Borcea
  • Noul bărbat din viața ei a spus totul

Ce se întâmplă cu Alina Vidican, la 7 ani după divorțul de Cristi Borcea. Cea de-a doua soție a milionarului român și-a refăcut viața alături de un alt bărbat, după ce s-a despărțit de fostul patron al lui Dinamo. Blondina de 38 de ani locuiește în prezent în Statele Unite ale Americii. Ea s-a recăsătorit cu milionarul brazilian Claude Senhoreti în 2021.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alina Vidican a trecut peste divorțul de Cristi Borcea, din 2016, iar în prezent se bucură de o căsnicie fericită alături de Claude Senhoreti. Cei doi s-au cunoscut în 2019, pe vremea când brazilianul era însurat cu altă femeie.

Ce se întâmplă cu Alina Vidican, la 7 ani după divorțul de Cristi Borcea

Senhoreti a fost complet fermecat de Alina Vidican și, în cele din urmă, a decis să divorțeze. Milionarul sud-american s-a căsătorit apoi cu Alina, în 2021.

Reclamă

Alina Vidican și noul său soț trăiesc o poveste de dragoste și, simultan, au succes uriaș cu afacerea din SUA. Claude Senhoreti este pilot de curse și deține o firmă organizatoare de evenimente din domeniul auto. Brazilianul a implicat-o în afacere și pe Alina Vidican.

Printre serviciile puse la dispoziție de firma lui Senhoreti se numără și închirierea de mașini de lux, precum Ferrari și Lamborghini.

Reclamă

Pe lângă business-ul pe care îl conduce alături de soțul său, Alina are mare grijă și de cei doi copii pe care îi are din căsnicia cu Cristi Borcea: George și Gloria.

Claude Senhoreti a făcut un anunț superb pe rețelele sociale, după doi ani de căsnicie cu Alina Vidican. Brazilianul se consideră extrem de norocos pentru că a întâlnit-o pe româncă.

Anunțul făcut de Claude Senhoreti despre căsnicia cu Alina Vidican

Milionarul sud-american a recunoscut că nu este totul perfect în viața lui și că mai există și „coborâșuri” în relația cu Alina, dar la finalul zilei se simte fericit alături de fosta soție a lui Cristi Borcea.

Reclamă

„Mă consider un bărbat binecuvântat. Dumnezeu este atât de bun cu mine şi mi-a dat mai mult decât am cerut vreodată. Am o familie frumoasă, cu copii grozavi și o soţie uimitoare care, dacă crezi că este frumoasă la exterior, este de trei ori mai frumoasă la interior.

Nu am și nu trăiesc viața perfectă. Sunt om, sunt o persoană normală ca tine și ca alții. Sunt doar diferit. Văd lucruri pozitive în orice și mă trezesc în fiecare dimineață cu speranță, speranță care mă motivează să continui să înot «cu capul deasupra apei», să încerc din nou și din nou.

Relaţia mea cu ea este normală. Avem urcușuri și coborâșuri, ca oricare alţii, dar noi învăţăm cum să fim unul lângă altul. Ne respectăm unul pe celălalt și mulțumesc lui Dumnezeu că funcționează foarte bine”, a scris Claude Senhoreti, pe contul de Instagram.

Alina Vidican este răsfăţată cu cadouri scumpe de soţul ei. În ziua nunţii, fosta soție a lui Cristi Borcea a primit un Lamborghini Murcielago, al cărui preț poate ajunge până la 450.000 de dolari, potrivit cars.com. Bolidul de lux atinge o viteză maximă de 342 km/h.

Ce spunea Alina Vidican despre Valentina Pelinel, în trecut: „Am simțit că e periculoasă!”

Cristi Borcea și Alina Vidican au fost căsătoriți în perioada 2011-2016. Căsnicia lor a ajuns la final după ce milionarul român a înșelat-o pe Alina cu Valentina Pelinel, actuala lui soție.

În urmă cu ceva timp, Alina Vidican a explicat că era conștientă de faptul că Cristi Borcea o înșală cu Valentina Pelinel. Cu toate acestea, Alina a continuat relația cu Borcea și chiar a ales să se căsătorească cu el.

„Eu am tăiat-o personal de pe lista invitaților, la nuntă (n.r. – pe Valentina Pelinel)! Am simțit de-atunci că această persoană este periculoasă!

Reclamă

Eu, când m-am căsătorit cu soţul meu, ştiam că el şi Valentina au avut o relaţie, dar mi-a spus că mă iubeşte pe mine şi că nu mai există nimic între ei. Cristi a ales să se căsătorească cu mine şi asta spune totul”, a spus Alina Vidican, în urmă cu câțiva ani.

 

Reclamă
Citește și: