Închide meniul
Foto

Ce se întâmplă cu Maitland-Niles la trei ani de la scandalul uriaş implicat alături de mama lui

Antena Sport Publicat: 6 iunie 2021, 9:05

Ce se întâmplă cu Maitland-Niles la trei ani de la scandalul uriaş implicat alături de mama lui

Profimediaimages

Ce se întâmplă cu Maitland-Niles

  • Jule Niles trăia într-un container de 10 metri
  • Fiul ei câştiga 30.000 de lire sterline pe săptămână

În prezent, fundaşul şi-ar putea relansa cariera după împrumutul la WBA din ultimele cinci luni. Manchester United se gândeşte la transferul jucătorului cotat de transfermarkt.de la 18 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce se întâmplă cu Maitland-Niles la trei ani de la scandalul uriaş implicat alături de mama lui

Chiar dacă West Brom nu s-a salvat de la retrogradare, evoluţiile lui Ainsley Maitland-Niles au fost convingătoare, mai ales că a fost folosit în linia de mijloc, un loc unde se simte mai bine.

Manchester United vrea să îl joace pe postul de fundaş dreapta, iar dacă acest lucru nu îi va conveni, există şi alte cluburi care l-au urmărit pe Ainsley Maitland-Niles în ultima perioadă, cum ar fi Leeds, Leicester, Southampton şi Wolves.

Reclamă

Ainsley Maitland-Niles, scandal uriaş cu mama sa

Mama starului lui Arsenal, Ainsley Maitland-Niles, a trecut prin momente cumplite. A locuit într-un container, chiar dacă fiul ei câştiga 30.000 de lire pe săptămână şi avea un apartament de 750.000 de euro, la 20 de ani.

În 2018, femeia de 38 de ani a fost nevoită să trăiască într-un container de 10 metri, după o ceartă cumplită avută cu fiul ei, care locuia într-o locuinţă de 700.000 de lire sterline. „Banii i s-au urcat la cap”, susţinea aceasta.

Reclamă

Pentru a putea dormi în acele condiţii, ea se strecura pe lângă oamenii aflaţi de pază. Chiar şi Crăciunul a trecut în frig şi singurătate.

Totul a pornit de la faptul că Ainsley Maitland-Niles considera că mama lui avea o influenţă negativă asupra lui. Mai mult, acesta susţinea că îi trimitea lui Jule bani lunar. Iniţial, aceasta a locuit cu cei doi copii. Dar, când s-a întors dintr-o vacanţă, nu a mai găsit niciun lucru de-ale ei în apartament.

După cum anunţă Trianglenews, situaţia femeii s-a rezolvat. Ea a primit un apartament din banii strânşi de publicaţia britanică.

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge 10:25 „E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1 10:13 Al Ain – Al Hilal LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Se anunţă show total în prima semifinală a Ligii Campionilor Asiei 10:00 Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului 9:33 Adina Diaconu – Manika Batra (12:00) şi Elizabeta Samara – Sabine Winter (13:20) vor fi LIVE VIDEO în AntenaPLAY 8:57 „Nu aş face-o pentru nimic în lume!” Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din playoff 8:49 Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!” 8:29 „I se umflă vena la gât când pierde!” Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep: „Poate câştiga Roland Garros!” 8:22 Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, pentru a scoate Rapidul din criză. Ar fi o lovitură de proporții! Vezi toate știrile