Închide meniul

Mama lui Ainsley Maitland-Niles a trăit într-un container, în frig şi sărăcie

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 octombrie 2020, 7:27 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:42

Mama lui Ainsley Maitland-Niles a trăit într-un container, în frig şi sărăcie

ProfimediaImages

Probleme pentru mama lui

În 2018, femeia de 38 de ani a fost nevoită să trăiască într-un container de 10 metri, după o ceartă cumplită avută cu fiul ei, care locuia într-o locuinţă de 700.000 de lire sterline. "Banii i s-au urcat la cap", susţinea aceasta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ainsley Maitland-Niles a avut probleme mari cu mama lui

Pentru a putea dormi în acele condiţii, ea se strecura pe lângă oamenii aflaţi de pază. Chiar şi Crăciunul a trecut în frig şi singurătate. 

Totul a pornit de la faptul că Ainsley Maitland-Niles considera că mama lui avea o influenţă negativă asupra lui. Mai mult, acesta susţinea că îi trimitea lui Jule bani lunar. Iniţial, aceasta a locuit cu cei doi copii. Dar, când s-a întors dintr-o vacanţă, nu a mai găsit niciun lucru de-ale ei în apartament.

După cum anunţă Trianglenews, situaţia femeii s-a rezolvat. Ea a primit un apartament din banii strânşi de publicaţia britanică. 

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China Vezi toate știrile
Citește și