Închide meniul
Foto

Ce se întâmplă în familia lui Cristi Borcea. Valentina Pelinel a făcut anunţul înainte de Sărbători

Antena Sport Publicat: 22 decembrie 2022, 9:36

Reclamă
Ce se întâmplă în familia lui Cristi Borcea. Valentina Pelinel a făcut anunţul înainte de Sărbători

Ce îşi doreşte soţia lui Cristi Borcea să i se întâmple în 2024

Cristi Borcea, alături de Valentina Pelinel / Instagram

S-a aflat se întâmplă în familia lui Cristi Borcea de Crăciun. Fostul patron al lui Dinamo respectă tradiţia şi îi va avea alături pe toţi cei 9 copii pe care îi are cu 4 femei. Actuala soţie a lui Borcea, Valentina Pelinel, a făcut anunţul înainte de Sărbători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Copiii lui Cristi Borcea care sunt stabiliţi în Statele Unite şi pe care îi are din căsnicia cu Alina Vidican s-au întors deja în ţară. Milionarul român este în culmea fericirii.

Ce se întâmplă în familia lui Cristi Borcea de Crăciun

„Noi stăm întotdeauna acasă de Crăciun, anul acesta o să stăm acasă și de Anul Nou, adică o să ieșim probabil undeva noi doi sau cu prietenii, dar nu plecăm din țară. În schimb, pentru că au venit și frații din America, copiii din America, mergem la munte câteva zile să vadă zăpadă, ca să fie toți împreună, să se joace„, a declarat Valentina Pelinel pentru unica.ro.

Fostul fotomodel a ţinut să asigure că este într-o relaţie bună cu toţi copiii lui „Leonidas”.

E clar că până nu ești mamă, nu ai cum să înțelegi copiii, degeaba zici din afară. Până nu ești mamă și simți pe pielea ta și vezi cât de diferiți sunt între ei și cum se comportă un copil și că e normal să se comporte uneori și nu întocmai ca la carte, doar atunci poți să înțelegi și să te porți așa cum trebuie cu un copil.

Reclamă

Cred că sinceritatea și faptul că eu sunt naturală, dacă nu îmi convine ceva, vezi pe fața mea, dacă sunt fericită vezi pe fața mea, sunt sinceră, la mine e totul clar. Și asta cred că nu ai cum să nu apreciezi„, a mai spus cea de-a treia soţie a lui Cristi Borcea.

Valentin Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

Valentina Pelinel i-a îndeplinit marea dorinţă lui Cristi Borcea

Pelinel se consideră o femeie împlinită. Valentina nu regretă că şi-a încheiat rapid cariera. Defila pe cele mai importante podiumuri de modă înainte până să rămână însărcinată cu primul ei copil.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că toate se fac la timpul lor, trebuie să știi să te retragi în glorie. Simți când familia trebuie să ocupe primul loc în viața ta. După, le îmbini frumos, afaceri, copii și toate cele. Dar nu poate să fie cariera pe primul loc întotdeauna, atunci sacrifici viața de familie. Trebuie să existe un echilibru, ca în toate, de fapt. Iar acum ce să mă împlinească mai mult? Ce prezentare, ce poze, ce ședință foto, ce reclame? Să îmi văd copiii fericiți, asta contează. Sunt niște schimbări după ce ești mamă.

Rania seamănă cu Cristi, dar are ochii mei. Indira seamănă cu mine, dar are ochii lui Cristi. Sunt total diferite. După ce l-am avut pe Milan și eu îmi mai doream copii, el a zis: „Neapărat să îmi dea Dumnezeu o fată să semene cu tine. Vreau o Valentina mică! Să semene cu tine, dar, eventual, să fie mai tare ca tine. Să aibă ochii mei, care sunt albaștri!”.

Și uite că ne-a dat Dumnezeu chiar două. I-am zis: „Uite că tu ai cerut una ca mine, iar eu am primit una ca tine!”. Fix așa a ieșit. Mereu îmi zice: „Ea e Valentina mică! Dar are ochii albaștri, tu nu îi ai!”. Sunt total diferite, chiar și la caracter, la tot. Rania e cea care își alege hainele și accesoriile, Indira e liniștită, nu face alegeri de acest gen„, a declarat Valentina Pelinel pentru ego.ro.

Cristi Borcea, transformat total de Valentina Pelinel

Cristi Borcea a fost transformat total de cea de-a treia soţie a lui, Valentina Pelinel. Fostul patron al lui Dinamo, care are 9 copii cu 4 femei, lasă de înţeles că acum este un familist convins.

Valentina Pelinel a postat o imagine virală cu Cristi Borcea. Milionarul român în vârstă de 52 de ani şi-a dus la cumpărături, în mall, cei trei copii pe care îi are cu fostul fotomodel.

Reclamă

Borcea le ţinea de mână pe gemenele Indira și Rania, care au împlinit trei ani. Alături de ei a fost şi băiatul cel mic al omului de afaceri, Milan.

În urma paşilor lor…„, a fost mesajul Valentinei care a însoţit imaginea. Aceasta a mai folosit şi descrierile: „iubire„, „familie fericită„, „sunt totul pentru mine„.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și