Închide meniul
Foto

Ce se întâmplă între Cristi Borcea şi femeile pe care le-a părăsit. Prima soţie a milionarului a făcut totul public

Antena Sport Publicat: 8 februarie 2023, 19:21

Cristi Borcea a dezvăluit ce nu au putut să îi facă fostele soţii, dar nici Valentina Pelinel

Cristi Borcea a dezvăluit ce nu au putut să îi facă fostele soţii, dar nici Valentina Pelinel

Valentina Pelinel este a treia soţie a lui Cristi Borcea / Colaj Instagram/Hepta

Au apărut noi detalii despre ceea ce se întâmplă între Cristi Borcea şi femeile pe care le-a părăsit. Fostul patron al lui Dinamo a trecut prin două divorţuri până să se căsătorească cu Valentina Pelinel. Milionarul român le-a mai dus la altar pe Mihaela Borcea şi Alina Vidican.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite. Fostele soţii ale omului de afaceri primesc pensii alimentare uriaşe. Gigi Becali spunea, în 2011, că Mihaela Borcea ar încasa 50.000 de euro. De altfel, prima nevastă a lui Cristi Borcea se ocupă şi de hotelul de la malul mării al lui „Leonidas”.

Ce se întâmplă între Cristi Borcea şi femeile pe care le-a părăsit

Cristi Borcea a rămas în relaţii bune cu cele două femei pe care le-a părăsit. Acest detaliu a fost confirmat chiar de Mihaela Borcea, care a decis să îşi manifeste public susţinerea faţă de Borcea. A transmis un mesaj surprinzător, în condiţiile în care s-a zvonit că ar fi în conflict cu Valentina Pelinel. Actuala soţie a lui Cristi Borcea ar fi încercat să o scoată din afacerile familiei.

Reclamă

Îți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, multă sănătate și Dumnezeu să te călăuzească și să îți oranduiasca totul cum este mai bine pentru tine! De asemenea îți doresc ca toate visele pe care le ai să devină realitate și că mereu vei putea să contezi pe mine!! Să fii fericit și mereu însoțit de cei care merită să te iubească!! La mulți ani minunați!„, a fost mesajul postat de Mihaela Borcea, pe contul ei de Instagram, în ziua în care Cristi Borcea a împlinit 53 de ani.

Fostul conducător din Ştefan cel Mare s-a împăcat şi cu Alina Vidican, cea care şi-a refăcut viaţa în Statele Unite. Femeia care ar fi fost înşelată în timpul căsniciei l-a iertat pe Borcea, după ani de în zile în care au fost în scandal. Se pare că cei doi au îngropat securea chiar înaintea Sărbătorilor. Vidican le-a permis celor doi copiii pe care îi are cu Borcea să petreacă Crăciunul alături de tatăl lor.

Reclamă

Mihalea Borcea şi Alina Vidican nu au rămas, în acte, cu bunuri pe numele lor. Borcea nu le-a neglijat total şi le-a lăsat să se folosească de bunurile sale. La fel se va întâmpla şi în cazul unui divorţ de Valentina Pelinel.

Mama este singura femeie în care am încredere totală și toate sunt la mama. Soțiile mele nu au nimic pe numele lor! Mihaela are casa, care este a copiilor, Alina are vilă care e pe numele lui Alex și a Gloriei, Carolin are apartament în Băneasa.

Toți ceilalți copii au case, au apartamente, mă ocup de școlarizarea lor, au bone, dar femeile ca să nu o ia razna, nu trebuie să aibă nimic pe numele lor pentru că după aia spun că li se cuvine„, spunea Cristi Borcea într-o emisiune TV, acum câteva luni.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Borcea are o familie numeroasă. Fostul patron al lui Dinamo are 9 copii cu 4 femei

Cristi Borcea are nu mai puţin de 9 copii cu 4 femei diferite. Valentina Pelinel și fostul patron al lui Dinamo au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, Borcea are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo.

Cu cea de-a doua soţie, Alina Vidican, milionarul român are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

(Reporter: Știu că aveți o famile frumoasă ai numeroasă dar mai e loc de un copil? Vă doriți acest lucru, tu și soțul tău în 2023?) Nu avem niciun plan în acest sens. Avem 3 copii sănătoși și frumoși, pentru care suntem recunoscători„, a declarat Valentina Pelinel, în luna decembrie, pentru ciao.ro.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
3:32 Dramă pentru Aryna Sabalenka! Iubitul ei a murit la doar 42 de ani. Cei doi se aflau la Miami 2:19 Ora de start a meciului Simona Halep – Paula Badosa, din turul 1 de la Miami. Simo revine marţi pe teren după suspendare 18
mart.
23:27
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
18
mart.
23:27
„Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo
18
mart.
23:01
Ţipete în vestiarul lui FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Ce reacţii au putut avea Nicolo Napoli şi Vlad Achim
18
mart.
22:39
OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie
18
mart.
22:30
Petrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0. Echipa lui Adrian Mititelu rămâne pe loc de baraj. Cum arată clasamentul play-out-ului
18
mart.
22:15
„Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!”
18
mart.
21:54
„Martalogu, sau cum îl cheamă?” Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep
18
mart.
21:46
EXCLUSIV„Sunt ca vinul!” Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara! Au sfârâit grătarele la marginea terenului VIDEO
Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Fiica de 20 de ani a lui Cristi Borcea, apariţie pe plajă alături de mama ei
Diverse • 17 mart., 12:36
FOTO
Fiica de 20 de ani a lui Cristi Borcea, apariţie pe plajă alături de mama ei. Cât de frumoasă este Melissa Borcea
Mihaela Borcea, declaraţii rare despre divorţul de Cristi Borcea
Diverse • 8 mart., 12:45
FOTO
Mihaela Borcea, declaraţii rare despre divorţul de Cristi Borcea! Ce relaţie are cu milionarul român: „Nu a fost uşor!”
Ce a spus acum Mihaela Borcea despre Pelinel
Diverse • 6 mart., 12:56
FOTO
Ce a spus acum Mihaela Borcea despre Pelinel, după ce s-a scris că actuala soţie a lui Borcea a scos-o din afacerile familiei!
Imagine rară cu Cristi Borcea în liceu
Diverse • 2 mart., 11:03
FOTO
„Era mare cuceritor!” Imagine rară cu Cristi Borcea în liceu. Cum arăta şi ce îi plăcea să le facă admiratoarelor
Valentina Pelinel a renunţat la o sumă fabuloasă pentru soţul ei Cristi Borcea. Sacrificii uriaşe făcute de fostul model
Diverse • 1 mart., 12:53
FOTO
Valentina Pelinel a renunţat la o sumă fabuloasă pentru Cristi Borcea! Ce i-a interzis milionarul să facă, pe durata relaţiei