Închide meniul
Foto

Ce se întâmplă între Cristi Borcea şi femeile pe care le-a părăsit. Prima soţie a milionarului a făcut totul public

De Antena Sport
Publicat: 8 februarie 2023, 19:21

Au apărut noi detalii despre ceea ce se întâmplă între Cristi Borcea şi femeile pe care le-a părăsit. Fostul patron al lui Dinamo a trecut prin două divorţuri până să se căsătorească cu Valentina Pelinel. Milionarul român le-a mai dus la altar pe Mihaela Borcea şi Alina Vidican.

Reclamă
Valentina Pelinel este a treia soţie a lui Cristi Borcea

Ce se întâmplă între Cristi Borcea şi femeile pe care le-a părăsit. Fostul patron al lui Dinamo a mai fost căsătorit cu Mihaela Borcea şi Alina Vidican

Valentina Pelinel este a treia soţie a lui Cristi Borcea / Colaj Instagram/Hepta

Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite. Fostele soţii ale omului de afaceri primesc pensii alimentare uriaşe. Gigi Becali spunea, în 2011, că Mihaela Borcea ar încasa 50.000 de euro. De altfel, prima nevastă a lui Cristi Borcea se ocupă şi de hotelul de la malul mării al lui „Leonidas”.

Reclamă

Ce se întâmplă între Cristi Borcea şi femeile pe care le-a părăsit

Cristi Borcea a rămas în relaţii bune cu cele două femei pe care le-a părăsit. Acest detaliu a fost confirmat chiar de Mihaela Borcea, care a decis să îşi manifeste public susţinerea faţă de Borcea. A transmis un mesaj surprinzător, în condiţiile în care s-a zvonit că ar fi în conflict cu Valentina Pelinel. Actuala soţie a lui Cristi Borcea ar fi încercat să o scoată din afacerile familiei.

Reclamă

Îți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, multă sănătate și Dumnezeu să te călăuzească și să îți oranduiasca totul cum este mai bine pentru tine! De asemenea îți doresc ca toate visele pe care le ai să devină realitate și că mereu vei putea să contezi pe mine!! Să fii fericit și mereu însoțit de cei care merită să te iubească!! La mulți ani minunați!„, a fost mesajul postat de Mihaela Borcea, pe contul ei de Instagram, în ziua în care Cristi Borcea a împlinit 53 de ani.

Fostul conducător din Ştefan cel Mare s-a împăcat şi cu Alina Vidican, cea care şi-a refăcut viaţa în Statele Unite. Femeia care ar fi fost înşelată în timpul căsniciei l-a iertat pe Borcea, după ani de în zile în care au fost în scandal. Se pare că cei doi au îngropat securea chiar înaintea Sărbătorilor. Vidican le-a permis celor doi copiii pe care îi are cu Borcea să petreacă Crăciunul alături de tatăl lor.

Mihalea Borcea şi Alina Vidican nu au rămas, în acte, cu bunuri pe numele lor. Borcea nu le-a neglijat total şi le-a lăsat să se folosească de bunurile sale. La fel se va întâmpla şi în cazul unui divorţ de Valentina Pelinel.

Mama este singura femeie în care am încredere totală și toate sunt la mama. Soțiile mele nu au nimic pe numele lor! Mihaela are casa, care este a copiilor, Alina are vilă care e pe numele lui Alex și a Gloriei, Carolin are apartament în Băneasa.

Toți ceilalți copii au case, au apartamente, mă ocup de școlarizarea lor, au bone, dar femeile ca să nu o ia razna, nu trebuie să aibă nimic pe numele lor pentru că după aia spun că li se cuvine„, spunea Cristi Borcea într-o emisiune TV, acum câteva luni.

Cristi Borcea are o familie numeroasă. Fostul patron al lui Dinamo are 9 copii cu 4 femei

Cristi Borcea are nu mai puţin de 9 copii cu 4 femei diferite. Valentina Pelinel și fostul patron al lui Dinamo au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, Borcea are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo.

Cu cea de-a doua soţie, Alina Vidican, milionarul român are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

(Reporter: Știu că aveți o famile frumoasă ai numeroasă dar mai e loc de un copil? Vă doriți acest lucru, tu și soțul tău în 2023?) Nu avem niciun plan în acest sens. Avem 3 copii sănătoși și frumoși, pentru care suntem recunoscători„, a declarat Valentina Pelinel, în luna decembrie, pentru ciao.ro.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea