Închide meniul
Foto

Femeia părăsită de Cristi Borcea l-a dat peste cap pe noul bărbat din viaţa ei: „Este de trei ori mai frumoasă!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 februarie 2023, 9:54 / Actualizat: 27 februarie 2023, 15:24

Femeia părăsită de Cristi Borcea pentru Valentina Pelinel, surpriză de proporţii

Alina Vidican a dat o lovitură de proporţii

Alina Vidican s-a căsătorit cu Claude Senhoreti în 2021 / Colaj Sport Pictures/Instagram

  • Alina Vidican a fost căsătorită cu Cristi Borcea
  • Şi-a refăcut viaţa cu pilotul de curse Claude Senhoreti

Femeia părăsită de Cristi Borcea, Alina Vidican, l-a dat peste cap pe noul bărbat din viaţa ei. Milionarul Claude Senhoreti, cu care şi-a refăcut viaţa fostul fotomodel, este în extaz. Acesta a dezvăluit cum se simte lângă fosta soţie a lui Borcea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alina Vidican, care este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS), a divorţat în 2016 de fostul patron al lui Dinamo. Şi-a refăcut viaţa la Miami, lângă un milionar brazilian. Alina şi Claude ar fi împreună încă de când sud-americanul era căsătorit. Acesta a divorţat abia în 2020, când a pus capăt unei căsnicii de 7 ani.

Femeia părăsită de Cristi Borcea l-a dat peste cap pe noul bărbat din viaţa ei

În august 2021, Alina Vidican s-a căsătorit cu Claude Senhoreti. Sunt de nedespărţit, iar soţul ei, care este pilot de curse, are numai cuvinte de laudă la adresa ei.

Reclamă

Mă consider un bărbat binecuvântat. Dumnezeu este atât de bun cu mine şi mi-a dat mai mult decât am cerut vreodată. Am o familie frumoasă, cu copii grozavi şi o soţie uimitoare care, dacă crezi că este fumoasă la exterior, este de trei ori mai frumoasă la interior.

Relaţia mea cu ea este normală. Avum urcuşuri şi coborâşuri, ca oricare alţii, dar noi învăţăm cum să fim unul lângă altul. Ne respectăm unul pe celălalt„, a dezvăluit Claude Senhoreti pe contul său de Instagram.

Reclamă

Alina Vidican l-a întâlnit pe Claude în momentul în care îşi cumpăra, cu 200.000 de euro, un Ferrari. În cele din urmă, acesta avea să-i devină soț. La nuntă, românca a primit un alt bolid de la Senhoreti, de această dată cadou. Este vorba de un Lamborghini Murcielago, al cărui preț se poate ridica la 450.000 de dolari. Mașina atinge o viteză maximă de 342 km/h!

Suferinţa prin care a trecut Alina Vidican în timpul relației cu Cristi Borcea

Drama prin care a trecut Alina Vidican în timpul relației cu Cristi Borcea este una puţin cunoscută. Când avea 21 de ani, Alina a pierdut o sarcină, în urma căreia a suferit până la naşterea lui George, primul copil al celor doi. El a fost urmat de Gloria.

Când am rămas însărcinată, la 21 de ani. Şi am pierdut copilul în luna a cincea. Am sufe­rit foarte mult, cred că m-a marcat acel incident până l-am născut pe Alexandru, băieţelul nostru.

Reclamă 4 / 0/3

Am zis că e un semn de la Dumnezeu că nu e bine ce facem, că trăim în păcat. Un an întreg am avut insomnii, adormeam numai cu Diazepam. Căzusem într-o depresie cruntă”, a spus Alina Vidican, în trecut, pentru okmagazine.ro.

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei

Cristi Borcea are nu mai puţin de 9 copii cu 4 femei diferite. Valentina Pelinel și fostul patron al lui Dinamo au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, Borcea are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo.

Cu cea de-a doua soţie, Alina Vidican, milionarul român are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

Chiar înainte de Sărbători, Pelinel a vorbit despre așteptările pe care le are de la anul 2023. Dacă în trecut a negat că ar dori să îi mai ofere un urmaș milionarului român, de această dată Valentina a evitat să mai ofere un răspuns vehement.

(Reporter: Știu că aveți o famile frumoasă ai numeroasă dar mai e loc de un copil? Vă doriți acest lucru, tu și soțul tău în 2023?) Nu avem niciun plan în acest sens. Avem 3 copii sănătoși și frumoși, pentru care suntem recunoscători.

(Reporter: Cu ce gânduri intră Valentina Pelinel în 2023?) Gânduri de recunoștință și mulțumire pentru că suntem sănătoși, avem o familie frumoasă și chiar dacă uneori trecem prin momente dificile, suntem împreună și luptăm pentru același obiectiv. Vă doresc tuturor sărbători binecuvântate și liniștite alături de cine contează pentru voi„, a declarat Valentina Peline pentru ciao.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:47 Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!” 21:41 „Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!” 21:27 Bernadette Szocs, „o clasă peste” adversara ei de la WTT Champions Incheon 2024: „Nu m-a interesat pe cine am în faţă” 21:25 Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!” 20:57 Bernadette Szocs şi Eliza Samara reprezintă România la WTT Champions Incheon 2024 (27-31 martie, AntenaPLAY) 20:54 Răzvan Raț a tras un semnal de alarmă, după amicalele naționalei: „Jucătorii trebuie să se impună la echipele de club!” 20:45 VideoGeneraţia actuală creşte generaţia următoare! Alibec, Stanciu şi Drăguşin sunt idoli pentru jucătorii de la naţionalele mici 20:18 „E o palmă dată fotbalului!” Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori! „Câinii” se revoltă 20:05 Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe: „Mi se pare absurd!” 19:58 Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea!
Diverse • 26 mart., 12:43
FOTO
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea! Ce a spus despre ieşirea din afacerile familiei
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea
Diverse • 25 mart., 9:07
FOTO
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea: „Al optulea copil e pe drum!”
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican
Diverse • 23 mart., 16:46
FOTO
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican: „A venit din America pentru asta!” Imagini rare
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion
Liga 1 • 23 mart., 11:21
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion! Fanii dinamovişti au motive să spere
Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea în SUA! Mihaela Borcea a dat-o de gol
Diverse • 22 mart., 17:08
FOTO
Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea în SUA! Mihaela Borcea a dat-o de gol: „S-a adaptat!”