Închide meniul
Foto

Ce studii are, de fapt, Cristi Borcea! Cum este descris milionarul de foştii lui profesori

Antena Sport Publicat: 11 august 2023, 17:13

Reclamă
Ce studii are, de fapt, Cristi Borcea! Cum este descris milionarul de foştii lui profesori

Antrenorul pe care Cristi Borcea l-ar numi la Dinamo, pentru a scăpa de grijile retrogradării

Cristi Borcea, în timpul unui interviu / Captură AS.ro

S-a aflat ce studii are, de fapt, Cristi Borcea. Milionarul român a absolvit Liceul Industrial 26 din Bucureşti, însă nu a reuşit să-şi ia examenul de maturitate, Bacalaureatul, la vârsta de 18 ani, ci mult mai târziu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea este unul dintre cei mai bogaţi români, cu o avere de sute de milioane de euro în cont.

Ce studii are, de fapt, Cristi Borcea

Directorul liceului pe care l-a absolvit Cristi Borcea a oferit detalii despre fostul său elev. Gică Maftei a declarat, în trecut, că fostul şef de la Dinamo era un elev liniştit, dar mediocru.

„Era un băiat liniștit, care venea la cursuri alături de alți șase colegi, toți îngrămădiți într-o Dacie verde. Puneau bani de benzină prin rotație. Era un elev mediocru. Cred că-i plăcea cartea cum îi place ochiului sarea”, a declarat Gică Maftei, într-un interviu acorda în urmă cu ceva timp, pentru gsp.ro.

Cristi Borcea a obţinut diploma de Bacalaureat la mai bine de şapte ani distanţă după ce a terminat cursurile liceului. Mai exact, la vârsta de 26 de ani, milionarul trecea „examenul maturităţii”, atunci când era deja în conducerea lui Dinamo.

Reclamă

Ulterior, după acest pas, Cristi Borcea s-a înscris şi la Facultatea de Inginerie şi Management a Universităţii private Bioterra. Milionarul a absolvit facultatea cu brio, terminând-o aproape de vârsta de 30 de ani.

Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei. Milionarul de 53 de ani a fost căsătorit prima dată cu Mihaela, alături de care îi are pe Patrick, Melissa şi Angelo. Ulterior, cea de-a două soţie a lui Borcea a fost Alina Vidican, alături de care are alţi doi copii, George Alexandru şi Gloria.

În timpul cel de-al doilea mariaj, Cristi Borcea a avut o relaţie cu avocata Simona Voiculescu, alături de care are o fetiţă.

Reclamă 4 / 0/3

În prezent, Cristi Borcea este căsătorit cu Valentina Pelinel, alături de care are trei copii.

Ce a ajuns să facă Cristi Borcea pentru a arăta ca în tinereţe

S-a aflat ce a ajuns să facă Cristi Borcea pentru a arăta ca în tinereţe. Fostul patron al lui Dinamo a împlinit 53 de ani în ianuarie, dar face eforturi uriaşe pentru a-şi „ascunde” vârsta. Valentina Pelinel, cea de-a treia soţie a milionarului român, a venit cu dezvăluiri din interiorul familiei.

Borcea a ajuns să facă sacrificii pe care puţini bărbaţi le-ar accepta! Omul de afaceri a apelat mai multe operaţii estetice şi are un obicei strict pe care îl urmează în fiecare seară. Face mai multe injecţii şi îşi pune diferite măşti.

„Folosim fiole cu multivitamine, colagen, acid hyaluronic, pe care le alternăm, creme, măști. Facem și tratamente cosmetice și tratamente de stimulare a colagenului, precum și masaj facial. Ce-i drept, ne ajută și gena, și pentru asta le mulțumim părinților.

Ambii am făcut și injecții cu botox în zona frunții. Mai nou, prefer Sculptra, un procedeu care stimuleaza propriul collagen”, a declarat Valentina Pelinel pentru cancan.ro.

Valentina Pelinel a precizat că, după fiecare zi de muncă, Cristi Borcea se opreşte în sala de fitness. „Cristi face sală, aleargă pe bandă, dar și forță”, a precizat cea care are 3 copii cu „Leonidas”. Borcea mai are alţi 6 copii din relaţiile anterioare.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” Vezi toate știrile
Citește și