Închide meniul
Foto

Ce a ajuns să facă Cristi Borcea pentru a arăta ca în tinereţe. Sunt sacrificii pe care puţini bărbaţi le-ar accepta!

Reclamă

Publicat: 10 august 2023, 14:34

Ce a ajuns să facă Cristi Borcea pentru a arăta ca în tinereţe. Sunt sacrificii pe care puţini bărbaţi le-ar accepta!

Valentina Pelinel a dezvăluit marele secret al relaţiei cu Borcea

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel / Instagram

S-a aflat ce a ajuns să facă Cristi Borcea pentru a arăta ca în tinereţe. Fostul patron al lui Dinamo a împlinit 53 de ani în ianuarie, dar face eforturi uriaşe pentru a-şi „ascunde” vârsta. Valentina Pelinel, cea de-a treia soţie a milionarului român, a venit cu dezvăluiri din interiorul familiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Borcea a ajuns să facă sacrificii pe care puţini bărbaţi le-ar accepta! Omul de afaceri a apelat mai multe operaţii estetice şi are un obicei strict pe care îl urmează în fiecare seară. Face mai multe injecţii şi îşi pune diferite măşti.

Ce a ajuns să facă Cristi Borcea pentru a arăta ca în tinereţe

Fostul model, care este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS), l-a dat de gol pe soţul ei.

Folosim fiole cu multivitamine, colagen, acid hyaluronic, pe care le alternăm, creme, măști. Facem și tratamente cosmetice și tratamente de stimulare a colagenului, precum și masaj facial. Ce-i drept, ne ajută și gena, și pentru asta le mulțumim părinților.

Ambii am făcut și injecții cu botox în zona frunții. Mai nou, prefer Sculptra, un procedeu care stimuleaza propriul collagen”, a declarat Valentina Pelinel pentru cancan.ro.

Reclamă

Valentina Pelinel a precizat că, după fiecare zi de muncă, Cristi Borcea se opreşte în sala de fitness. „Cristi face sală, aleargă pe bandă, dar și forță”, a precizat cea care are 3 copii cu „Leonidas”. Borcea mai are alţi 6 copii din relaţiile anterioare.

Cristi Borcea: „La 35 de ani am început cu puțin botox”

Multă lume a observat schimbări uriașe la nivelul feței lui Cristi Borcea în ultima vreme. Milionarul n-a ținut secret și a dezvăluit că totul a început la 35 de ani, când a apelat la o intervenție cu botox. De altfel, ar fi nelipsit din salonul de înfrumusețare din Dorobanți, deținut chiar de el.

Potrivit impact.ro, Cristi Borcea a apelat la nu mai puțin de 7 intervenții estetice, de-a lungul anilor. Este vorba despre botox în frunte, botox în jurul ochilor, acid hialuronic în pomeți, acid hialuronic în jurul bărbiei, blefarplastie (scoaterea pungilor de sub ochi), vopsirea și spilcuirea sprâncenelor și vopsirea părului.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă nu te îngrijești, când ajungi la 50 de ani… Eu am avut șansă că la 25 de ani am făcut primul salon pentru Mihaela (n.r. – Mihaela Borcea, prima soție), în Dorobanți. Practic pentru mine l-am făcut. Și apoi am făcut clinica și de atunci am început cu masaje, cu tratamente faciale.

De la 30 de ani am început cu aparate, la 35 de ani am început și cu puțin botox, am combinat. Tot timpul am lăsat să nu se cunoască diferența. Dacă nu faci nimic, și dintr-odată îți schimbi înfățișarea, întinerești brusc, arată urât. Eu am făcut așa câte puțin, să țin ritmul”, spunea Cristi Borcea, în urmă cu ceva timp.

Cristi Borcea are succes în afaceri şi are o avere estimată la 80 de milioane de euro. Acesta a afirmat că nu ia în calcul să mai revină la Dinamo.

Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo.

Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu. În total, Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei diferite.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și