Închide meniul
Foto

Ce studii are şi din ce face bani fiul cel mare al lui Leonard Doroftei! A ajuns milionar la doar 26 de ani

Reclamă

Publicat: 3 februarie 2024, 8:45

Ce studii are şi din ce face bani fiul cel mare al lui Leonard Doroftei! A ajuns milionar la doar 26 de ani

Ce studii are şi din ce face bani fiul cel mare al lui Leonard Doroftei

Leonard şi Adrian Doroftei/ Colaj Hepta

S-a aflat ce studii are şi din ce face bani fiul cel mare al lui Leonard Doroftei. Adrian, în vârstă de 26 de ani, a ajuns milionar în Canada, pe cont propriu, după ce a ales să investească la bursă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian este unul dintre cei trei copii pe care Leonard Doroftei îi are alături de Monica, soţia sa. Alexandru şi Vanessa sunt ceilalţi doi, fiica fostului campion fiind de o frumuseţe răvăşitoare (Vezi galeria foto de la finalul articolului).

Ce studii are şi din ce face bani fiul cel mare al lui Leonard Doroftei

Adrian Doroftei a urmat cursurile Facultăţii de Drept, plecând ulterior în Canada, fără părinţii săi. Încă din studenţie, acesta a decis să se angajeze, şi a lucrat pentru o perioadă la o companie aeriană de renume din ţara nord-americană.

Deşi câştiga foarte bine, fiul cel mare al lui Leonard Doroftei a decis că vrea să nu aibă şefi şi vrea să aibă propria lui afacere. Adrian şi-a investit banii strânşi la bursă şi a dat lovitura, devenind milionar.

De asemenea, Adrian Doroftei investeşte şi în domeniul imobiliarelor, după cum a afirmat el în trecut, mărturisind că job-ul avut în facultate l-a ajutat enorm. Acesta a rămas un tânăr modest, dezvăluind că s-a gândit la oamenii nevoiaşi atunci când a luat decizia de a nu-şi cumpăra un bolid de lux.

Reclamă

„Departe de România mă ocup cu tot ce nu aș fi putut să mă ocup aici. Sunt independent, sunt antreprenor. Am intrat în lumea dezvoltării imobiliare. Prima dată am plecat în 2016, în timpul Facultății de Drept.

Am vrut să-mi iau mașină. În momentul în care eram în punctul de a da câteva sute de mii de dolari pe o mașină, am stat și m-am gândit că sunt oameni la mine în țară care abia își permit să mănânce și mi se pare o aroganță supremă”, a declarat Adrian Doroftei, în urmă cu ceva timp.

Cine a putut să îl ajute pe Leonard Doroftei să o ia de la zero în Canada

Leonard Doroftei a dezvăluit cine l-a ajutat să o poată lua de la zero în Canada, acolo unde a devenit antrenor de box. Într-un moment în care nu-şi găsea locul, marele nostru campion a primit o mână de ajutor de la un alt român.

Reclamă 4 / 0/3

Acesta, deţinătorul unei firme de transporturi din Canada, i-a oferit un spaţiu într-o hală pentru a avea propria sală de box. Mai mult, acesta nu îi cere bani „Moşului” pentru utilităţi.

Firma de transport a mai făcut şi un gest pentru imaginea ei, dar şi pentru a-l ajuta pe Doroftei. Camioanele imense care circulă prin America de Nord au imprimate imaginea campionului nostru şi mesajul „Antrenează-te cu o legendă!”.

„Sunt mândru. Practic, mă plimb prin toată America. Primesc mesaje de la oameni de peste tot. Mi-a dat o bucată din hala lui. “Fă-ți sală!”.

Nu-mi ia niciun ban pe aer condiționat, pe căldură. Cine mai face lucrurile astea în ziua de azi? Am făcut sala asta aici să prind cât mai multă experiență și să mă întorc la București.

Planul e ca în 2024 să fiu din nou acasă. Nu cred că mai pot. Sunt pregătit să o iau iar de la zero. Bani sunt. Am niște bani puși deoparte. Voi face o sală mică în România, mă bazez pe o anumită clientelă”, a dezvăluit Doroftei, citat de gsp.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și