Închide meniul
Foto

Ce studii are soţia lui Edi Iordănescu. Arabella este de o frumuseţe răpitoare

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 februarie 2024, 19:07

Reclamă
Ce studii are soţia lui Edi Iordănescu. Arabella este de o frumuseţe răpitoare

Ce studii are soţia lui Edi Iordănescu

Edi Iordănescu, în timpul unui meci al României/ Profimedia

Ce studii are soţia lui Edi Iordănescu. Pe lângă succesul pe plan profesional, selecţionerul României are numai motive de bucurie şi pe plan personal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu este căsătorit cu Arabella Kapitany din 2020, după 13 ani de relaţie. Cei doi au făcut cununia religioasă cu 10 ani mai devreme. Arabella este o prezenţă extrem de discretă şi puţine imagini au apărut cu ea în spaţiul public. (VEZI ÎN GALERIA FOTO IMAGINI RARE CU SOŢIA LUI EDI IORDĂNESCU)

Ce studii are soţia lui Edi Iordănescu

Ne-am cununat religios în secret, dar bineînţeles că familiile noastre au ştiut. Ne cunoşteam de patru-cinci ani, dar împreună suntem de vreo trei ani”, dezvăluia Edi Iordănescu în 2010, conform gsp.ro.

Arabella Iordănescu este un fost model, originar din Satu Mare. Pe lângă activitatea în modă, actuala soţie a lui Edi Iordănescu a acordat o atenţie sporită şi studiilor. Arabella Iordănescu a absolvit Facultatea de Medicină.

Edi Iordănescu a calificat naţionala României după 8 ani la Campionatul European

Edi Iordănescu a avut un mandat de succes pe banca naţionalei României. După un început ezitant în Liga Naţiunilor, naţionala României şi-a revenit în preliminariile pentru EURO 2024 şi a terminat grupa pe primul loc. Meciul care a adus calificarea naţionalei României la Campionatul European din Germania a fost cel cu Israel. Mama selecţionerului, Valeria Iordănescu, a recunoscut că a plâns după meciul cu Israel, care ne-a adus calificarea la EURO 2024.

Reclamă

„(n.r. cât timp a trecut de când nu a mai fost pe stadion?) Cel puțin 10 ani, dar să știți că trăirile pe care le-am avut la copil au fost mai mari decât la soțul meu. Le mulțumesc băieților, pentru că mi-au făcut o mare bucurie, după trăirile și sentimentele avute.

Am simțit că nu se mai termină meciul, suporterii au fost superbi și la înălțime. În ultimul rând, le mulțumesc Lui Dumnezeu și Maicii Domnului, că eu tot timpul m-am rugat să ne ajute, să ne bucurăm cu toții.

După calificarea băiatului am plâns, e altceva pentru copil. Mândră nu pot să spun, bucuroasă. La EURO să facă ce a făcut și în seara asta, m-aș bucura să avem o echipă de acest nivel, le doresc în continuare ce le-am dorit și până acum, mă rog în continuare ca până acum”, a spus mama selecţionerului.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley 0:00 Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică 8
mai
23:53
FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak!
8
mai
23:05
Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni!
8
mai
22:31
Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată”
8
mai
22:26
Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge
8
mai
21:56
Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor
8
mai
21:43
Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere
8
mai
21:02
FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată”
8
mai
20:53
Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3
Vezi toate știrile
Citește și