Închide meniul

Gigi Becali a avut dreptate! Ce a dezvăluit mama lui Edi Iordănescu după meciul România – Elveţia 1-0

Bogdan Stănescu Publicat: 22 noiembrie 2023, 16:17

Reclamă
Gigi Becali a avut dreptate! Ce a dezvăluit mama lui Edi Iordănescu după meciul România – Elveţia 1-0

Gigi Becali a avut dreptate atunci când a spus că mama lui Edi Iordănescu se roagă pentru fiul ei şi pentru reuşitele naţionalei.

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă la palat / Hepta

Gigi Becali a avut dreptate atunci când a spus că mama lui Edi Iordănescu se roagă pentru fiul ei şi pentru reuşitele naţionalei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mama lui Edi Iordănescu, Valeria, a fost ieri la meci şi a mărturisit că s-a rugat în tot acest timp pentru reuşitele băiatului său şi ale „tricolorilor”.

Gigi Becali a avut dreptate! Ce a dezvăluit mama lui Edi Iordănescu după meciul România – Elveţia 1-0

Mama lui Edi Iordănescu a fost plină de emoţii după România – Elveţia 1-0, meci transmis în direct de Antena 1 şi în AntenaPLAY. Soţia lui Anghel Iordănescu a mers pe stadion după o pauză de 10 ani şi a avut numai motive de bucurie.

Valeria Iordănescu a recunoscut că a plâns după meciul cu Israel, care ne-a adus calificarea la EURO 2024. Mama lui Edi nu a uitat să-I mulţumească Lui Dumnezeu.

„(n.r. cât timp a trecut de când nu a mai fost pe stadion?) Cel puțin 10 ani, dar să știți că trăirile pe care le-am avut la copil au fost mai mari decât la soțul meu. Le mulțumesc băieților, pentru că mi-au făcut o mare bucurie, după trăirile și sentimentele avute.

Reclamă

Am simțit că nu se mai termină meciul, suporterii au fost superbi și la înălțime. În ultimul rând, le mulțumesc Lui Dumnezeu și Maicii Domnului, că eu tot timpul m-am rugat să ne ajute, să ne bucurăm cu toții.

După calificarea băiatului am plâns, e altceva pentru copil. Mândră nu pot să spun, bucuroasă. La EURO să facă ce a făcut și în seara asta, m-aș bucura să avem o echipă de acest nivel, le doresc în continuare ce le-am dorit și până acum, mă rog în continuare ca până acum”, a spus mama selecţionerului după meciul care a consfinţit câştigarea grupei I a preliminariilor pentru EURO 2024 de către România.

Ce spunea Gigi Becali despre rugăciunile mamei lui Edi Iordănescu

Gigi Becali a afirmat în mai multe rânduri că mama lui Edi Iordănescu, Valeria, care este o femeie foarte credincioasă, se roagă pentru fiul ei şi pentru naţionala de fotbal.

Reclamă 4 / 0/3

”Eu vreau să ne calificăm de pe primul loc (n.r. al Grupei). Da, de ce nu? N-a făcut Dumnezeu până acum? Mai face mama lui Edi (n.r. Edi Iordănescu) două-trei rugăciuni și iar câștigă Edi. Degeaba pupă el icoanele (n.r. Anghel Iordănescu). Trebuie să le pupi și cu inima, nu doar cu gura”, a spus Gigi Becali, pentru prosport.ro.

Gigi Becali a avut un discurs dur la adresa lui Edi Iordănescu după ce Darius Olaru a fost lăsat în tribună la meciul câştigat de „tricolori” cu Andorra cu 4-0. Ulterior, Gigi Becali s-a liniştit şi a revenit şi asupra recomandării iniţiale pentru Darius Olaru, de a se retrage de la naţională.

În timpul atacului dur la adresa lui Edi Iordănescu, Gigi Becali spunea din nou că mama selecţionerului se roagă pentru naţională.

”El zice minciuni, că Olaru are nu știu ce… Doctorul naționalei l-a sunat pe doctorul nostru și i-a zis că așa au hotărât antrenorii. El e mincinos și nu face nici dreptate. Dacă aveam antrenor, din grupa asta eram deja calificați. Poți să pupi icoanele cât vrei… Mama lui le pupă cu credință, și poate așa îl ajută Dumnezeu”, spunea Gigi Becali la Palat.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și