Închide meniul
Foto

Ce studii poate avea Valentina Pelinel, soția lui Cristi Borcea: ”Unii mă așteaptă să-mi dau BAC-ul”

Antena Sport Publicat: 6 iulie 2023, 9:45

Reclamă
Ce studii poate avea Valentina Pelinel, soția lui Cristi Borcea: ”Unii mă așteaptă să-mi dau BAC-ul”

Cristi Borcea a luat o decizie radicală

Valentina Pelinel și Cristi Borcea / Instagram

Ce studii poate avea Valentina Pelinel e un aspect pe care chiar soția lui Cristi Borcea l-a dezvăluit. Vedeta și-a întrerupt stuiile când a plecat în America, dar susține că și-a terminat liceul în State, precum și anumite cursuri, la o facultate de prestigiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”La 17 ani când am plecat în America mi-am întrerupt studiile. Apropo, să lămuresc asta cu studiile, pentru că din 2 în 3 ani se trezește cineva să spună că mă așteaptă să-mi dau BAC-ul.

Ce studii poate avea Valentina Pelinel, soția lui Cristi Borcea

Să nu mă mai aștepte, să stea liniștit că mi-am făcut demult liceul în America și am făcut și cursurile, și marketing, și strategie de marketing și de business în cadrul Universității I Cornwell care e una dintre cele mai bune din lume.

Îmi era foarte greu, pentru că aveam și repetiții. Eram la Ceaiul de la ora 5 și aveam show-uri în țară, repetiții și eram și la școală, foarte greu. Uite așa de dimineața până noaptea asta făceam.

Știam engleză, eram o elevă bună la liceul Sfântul Sava, la uman, am intrat cu 9,35 la limba română. Dar când am ajuns a fost o chestie ciudată: nu îți venea să vorbești.

Reclamă

Pentru că noi învățam: citește asta, tradu asta, fă exercițiul acesta, dar nu comunicai gen foarte mult să vorbești liber. Și când am ajuns, nu îmi ieșeau cuvintele. Știam, înțelegeam tot, voiam să zic, dar nu puteam să leg fraza. Îmi era rușine că greșesc și frică, dar asta cu timpul s-a diminuat„, a spus Pelinel, citată de unica.ro.

Valentina Pelinel a dat un „tun” financiar

Valentina Pelinel a recunoscut că a dat un adevărat „tun” financiar. Cea de-a treia soţie a lui Cristi Borcea a vorbit despre o tranzacţie imobiliară de senzaţie, prin care a făcut rost de 700.000 de dolari. Fostul fotomodel a vândut un apartament pe care îl cumpărase cu ajutorul unui credit făcut pe 30 de ani.

Valentina a avut un succes uriaş în carieră, până să îl cunoască pe fostul patron al lui Dinamo şi să renunţe la a mai defila pe cele mai importante podiumuri. În 2007 şi-a cumpărat un apartament în New York, la etajul 21 al unui zgârie-nori.

Reclamă 4 / 0/3

Vedeta a decis să renunţe la apartamentul de lux după naşterea gemenelor Indira și Rania. Nu a mai trăit „visul american” şi a obţinut 700.000 de dolari în urma tranzacţiei. Banii primiţi i-a investit într-o altă proprietate, dar nu a oferit mai multe detalii.

„L-am vândut după nașterea fetelor. Era perfect pentru mine când mergeam în America, dar când l-am dat aveam deja trei copii. Era prea mic pentru familia noastră mare.

În plus, noi când ajungem în State, stăm în Miami, unde se află frații copiilor noștri, nu avem treabă în New York. Apartamentul a fost luat pe un credit pe 30 de ani. Cred că e irelevant să intru în detaliile tranzacției„, a declarat Valentina Pelinel.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și