Închide meniul
Foto

Valentina Pelinel, aproape de Alina Vidican. Cristi Borcea, decizie incredibilă legată de femeile din viaţa sa

Antena Sport Publicat: 19 iunie 2023, 9:40

Reclamă
Valentina Pelinel, aproape de Alina Vidican. Cristi Borcea, decizie incredibilă legată de femeile din viaţa sa

Valentina Pelinel, aproape de Alina Vidican

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel / Instagram

Valentina Pelinel va fi aproape de Alina Vidican, în această vară. Soţia lui Cristi Borcea va merge în vacanţă în Miami, acolo unde locuieşte fosta parteneră de viaţă a miliardarului român. Fostul patron de la Dinamo nu o va însoţi pe Valentina Pelinel, aceasta dezvăluind că soţul ei este foarte ocupat pentru a-şi întreţine copiii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentina Pelinel este cea de-a treia soţie a lui Cristi Borcea. Miliardarul are trei copii alături de fostul model, şi alţi şase din precedentele relaţii.

Valentina Pelinel, aproape de Alina Vidican

Valentina Pelinel a dezvăluit că va merge într-o vacanţă de o săptămână în Miami, unde cei trei copiii ai săi se vor întâlni cu fraţii lor, Gloria şi Alex, anume copiii pe care Cristi Borcea îi are alături de Alina Vidican.

Pelinel a dezvăluit că nu va locui în casa fostei soţii a miliardarului român, ci va închiria un apartament, unde cei mici vor fi vizitaţi de fraţii lor.

Totodată, Valentina Pelinel va fi însoţită şi de două bone, pentru ca acestea să aibă grijă de copii.

Reclamă

„Duminica viitoare voi pleca eu cu copiii în SUA, la frații lor, unde vom sta o săptămână. Vom închiria o casă pentru toți patru, unde vor veni și frații lor”, a declarat Valentina Pelinel, pentru cancan.ro.

De asemenea, Valentina Pelinel a dezvăluit şi motivul pentru care Cristi Borcea nu o va însoţi în vacanţa din SUA. Fostul model a declarat că miliardarul român este extrem de ocupat, pentru a le oferi copiilor tot confortul de care au nevoie, şi astfel nu îşi poate permite o vacanţă acum.

„Vom închiria o casă pentru toți patru, unde vor veni și frații lor. Voi merge însoțită și de două bone. Nu pot călători singură cu trei copii și cu bagaje. Când sunt doar eu cu Milan e altceva”, a mai spus Valentina Pelinel, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Reclamă 4 / 0/3

De altfel, Cristi Borcea declara în trecut că le oferă copiilor, cât şi fostelor sale soţii, tot ceea ce au nevoie.

„Nu, cum să le cumpăr dacă pentru ele există Dumnezeu și eu. Nu sunt modest, eu le dau oxigenul. Eu le țin pe toate, copiii au cele mai bune condiții și nu am de ce să le cumpăr tăcerea. Ele sunt condamnate să se poarte frumos cu mine și cu copiii și să își vadă în primul rând de copii. Păi, dacă eu le dau oxigenul? Poți să trăiești fără oxigen? Amândouă au acum relație cu bărbați extraordinari”, a declarat, în trecut, Cristi Borcea.

Cristi Borcea a dezvăluit ce nu au putut să îi facă nicio soție

Cristi Borcea a făcut dezvăluri în exclusivitate pentru Antena Sport despre soţiile sale. Fostul acţionar de la Dinamo a spus care este lucrul pe care niciuna dintre soţii nu a putut să i-l impună.

Cristi Borcea a fost întrebat dacă vreuna dintre fostele soţii au reuşit să îi impună să iasă din fotbal. Omul de afaceri a spus că nici Mihaela Borcea, nici Alina Vidican şi nici actuala soţie, Valentina Pelinel, nu au cum să îi impună aşa ceva.

„Nu poate să-mi impună mie vreo femeie sau soţia mea aşa ceva. Fotbalul e viaţa mea, a fost înaintea soţiilor, familiilor, copiilor. Dinamo a fost înaintea tuturor„, a spus Cristi Borcea.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” Vezi toate știrile
Citește și