Închide meniul
Foto

Ce studii poate să aibă cea mai bogată româncă! E căsătorită cu un miliardar cu 46 de ani mai în vârstă

Viviana Moraru Publicat: 13 ianuarie 2024, 8:20

Reclamă
Ce studii poate să aibă cea mai bogată româncă! E căsătorită cu un miliardar cu 46 de ani mai în vârstă

Ce studii poate să aibă cea mai bogată româncă

Romina Gingaşu/ Colaj Instagram

S-a aflat ce studii poate să aibă cea mai bogată româncă. Romina Gingaşu, cea care este căsătorită cu Piero Ferrari, moştenitorul imperiului Ferrari, a dezvăluit faptul că a studiat Academia Tehnică Militară, până să-l cunoască pe cel care urma să-i devină partener de viaţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Romina Gingaşu are 31 de ani şi este căsătorită cu Piero Ferrari, cel care este mai în vârstă cu 46 de ani decât ea. Cei doi şi-au unit destinele în vara anului 2021.

Ce studii poate să aibă cea mai bogată româncă

Romina Gingaşu este originară dintr-o comună din Călăraşi, iar după ce a absolvit Colegiul Gheorghe Şincai din Bucureşti, a ales să studieze la Academia Tehnică Militară, academie pe care a absolvit-o cu brio.

Cea care i-a devenit soţie italianului cu o avere estimată la 6,3 miliarde de euro s-a specializat în ingineria motoarelor de avion, şi a început să lucreze, încă din facultate, la o companie americană de avioane de lux.

„Lucram la Bombardier, vindeam avioane private. Nu aveam 27 de ani, așa cum se scrie în presă, aveam 24. Imediat după ce am terminat Academia Tehnică Militară, care a fost un mediu destul de masculin, era clar că eu nu o să mă duc acasă să mă îndrăgostesc și să fac copii. Și astfel am răspuns și întrebării de ce mi-am ales pe cineva mai în vârstă decât mine. Pentru că după o școală atât de puternică mi-am construit o personalitate puternică și am decolat”, a dezvăluit Romina Gingaşu, citată de viva.ro.

Reclamă

De asemenea, Romina Gingaşu a dezvăluit şi cu ce se ocupă în prezent, după ce s-a căsătorit cu Piero Ferrari.

„Eu am ieșit din aviație, pentru că nu puteam să fac față la tot. Am ales ca în momentul de față să iau o responsabilitate foarte mare. Mă ocup de fundația înființată acum 40 de ani de Enzo Ferrari”, a mai declarat Romina Gingaşu.

Cum l-a putut numi pe Ion Ţiriac miliardarul de 78 de ani care s-a căsătorit cu o româncă mai tânără cu 46 de ani decât el

Piero Ferrari, fiul lui Enzo Ferrari, care a moştenit 10% din brandul Ferrari şi are o avere estimată de Forbes la 7,1 miliarde de dolari, a vorbit din nou despre Ion Ţiriac.

Reclamă 4 / 0/3

Piero Ferrari şi omul de afaceri român au o relaţie de prietenie. Fiul legendarului Enzo Ferrari este căsătorit cu o româncă, Romina Gingaşu, care este cu 46 de ani mai tânără decât el.

Piero Ferrari l-a numit pe Ion Ţiriac „un mare personaj”. Moştenitorul lui Enzo Ferrari a venit, recent, din nou în România alături de soţia sa, Romina Gingaşu.

”E un mare personaj (n.r: Ion Ţiriac). L-am urmărit de când juca tenis cu Năstase şi acum sunt fericit că am reluat legătura cu el. E un mare personaj care a făcut multe, chiar şi multe bussiness-uri. Bravo, e inteligent”, a declarat Piero Ferrari, potrivit orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții Vezi toate știrile
Citește și