Închide meniul
Foto

Ce studii poate să aibă Dorian Popa. Legătură cu fosta sa iubită de 40 de ani

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 noiembrie 2023, 17:21

Reclamă
Ce studii poate să aibă Dorian Popa. Legătură cu fosta sa iubită de 40 de ani

Schimbări radicale în viaţa fostei iubite a lui Dorian Popa

Claudia Iosif este fosta iubită a lui Dorian Popa / Colaj Instagram

Ce studii poate să aibă Dorian Popa. Vedeta a postat pe reţelele de socializare diploma de licenţă, dar şi un atestat de competenţe profesionale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorian Popa, unul dintre cei mai apreciaţi influenceri din România, are studii superioare. Vedeta a publicta pe reţelele de socializare diploma de licenţă.

Ce studii poate să aibă Dorian Popa. Legătură cu fosta sa iubită de 40 de ani

Dorina Popa a absolvit în 2011 Facultatea de Contabilitate şi Informatică din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti. Astfel, Dorian Popa este licenţia în Ştiinţe Economice. De asemenea, Dorian Popa are şi un Atestat de Competenţe Profesionale de operare pe calculator. Culmea, şi fosta iubită a lui Dorian Popa, Claudia Iosif a studiat la Academia de Studii Economice din București. Dorian Popa s-a despărţit de iubita sa după 11 ani de relaţie. (VEZI IMAGINI FIEBINŢI CU FOSTA IUBITĂ A LUI DORIAN POPA)

Dorian Popa e fan FCSB

Pe lângă faptul că duce o viaţă sportivă, Dorian Popa este şi mare fan FCSB. De altfel, după ce a suferit o operaţie, Dorian Popa s-a recuperat la baza celor de la FCSB.

Am făcut recuperarea la FCSB. Îi mulțumesc lui Ovidiu Kurti că a avut grijă de mine ca de fotbaliști. Mai erau vreo trei băieți acolo, la ei, accidentările sunt la ordinea zilei. Ei făceau pariuri, care plânge primul.

Reclamă

Te punea pe masă și trăgea de el. Eu eram mai panicat ca niciodată. M-a trecut și filmele cu pierderea genunchiului. M-a schimbat asta. M-a făcut să fiu un om mai bun.
Când am făcut RMN-ul mi-au zis: domnule Dorian, ați fost lovit de cal? M-a pufnit și pe mine râsul. Am avut ambele meniscuri rupte, toate ligamentele rupte și condopatie. Oasele au început să se ciocnească între ele și a trebuit refăcut tot cartilajul.

Îi mulțumesc din suflet domnului doctor Codorean. Am stat 5 ore jumate în operație, iar după vreo 4 ore și ceva m-am trezit și vedem pe monitor o sculă și râcâia așa… era ca ăla cu care cureți cartofii. Am zis: hai să mă culc la loc. Nu am mai putut. Eram avion. A fost o operație foarte grea. Când am ieșit de acolo țipam: Băi, Jhonule, sunt bine. Maică-mea țipa la mine: taci din gură, că ne facem de râs. A fost o operație foarte grea.

Apoi a venit recuperarea, a fost foarte bună, dar un pic anevoioasă. Am avut 4 zile de pat, după operație, încă vreo cinci zile de stat în casă. Eram ca un leu în cușcă și după 10 zile de la operație i-am zis domnului doctor: mă duc la sală, azi. Doctorul mi-a zis că nu am voie și i-am spus: mă duc la sală, nu mai pot. Zburam cu cârjele alea. Mi-a zis domnul doctor cum să stau cu piciorul. Urcam două etaje la sală, fără lift fără nimic.MOamenii îmi ziceau că o să mă deformez, dar raționamentul meu era în felul următor: piciorul drept ține 80-90 de kg acum, de ce să-l las și pe ăla să se deformeze”, a dezvăluit Dorian Popa la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și