Închide meniul

Ce sunt sfătuite vedetele din Rusia să spună despre Vladimir Putin: „Nu sunteţi copii! Cum să nu ştiţi?”

Reclamă

Publicat: 16 mai 2022, 17:58

Ce sunt sfătuite vedetele din Rusia să spună despre Vladimir Putin: „Nu sunteţi copii! Cum să nu ştiţi?

Ce sunt sfătuite starurile din Rusia să spună despre Vladimir Putin

Vladimir Putin a declanşat războiul din Ucraina în urmă cu 82 de zile / Profimediaimages

Ce sunt sfătuite vedetele din Rusia să spună despre Vladimir Putin. Un jucător de tenis din Ucraina, de 18 ani, a răbufnit în a 82-a zi de război.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vyacheslav Belinsky aplaudă decizia luată de organizatorii de la Wimbledon de a le interzice participarea jucătorilor ruşi. Tânărul nu s-a ferit să îi arate cu degetul chiar pe Daniil Medvedev şi Andrey Rublev şi s-a declarat contrariat de mesajele transmise de aceştia după declanşarea conflictului armat din Ucraina.

Ce sunt sfătuite vedetele din Rusia să spună despre Vladimir Putin

Belinsky i-a sfătuit pe jucătorii emblematici din Rusia să vorbească public despre rezultatele războiului din Ucraina, care a făcut mii de victime.

Decizia celor de la Wimbledon este, desigur, cea corectă. Jucători precum Daniil Medvedev, care este al doilea în clasament, sau Andrey Rublev, prietenul său, care se află și el în TOP 10 alături de el… pentru mine și pentru mulți jucători de tenis, aceştia spun niște lucruri ciudate. De exemplu, au spus că nu înțeleg ce se întâmplă. Este pur şi simplu putregai.

Cred că a doua rachetă a lumii, mai ales că este din Rusia, poate spune că este împotriva războiului și că Putin ucide ucraineni. Cred că orice jucător de tenis rus poate spune asta. Nu am auzit asta de la ei, din păcate. Cum să nu știi ce se întâmplă? Nu aveți 5 ani, nu sunteți copii și nu stați într-o grădiniță spunând astfel de lucruri. Cred că în Ucraina chiar și copiii de 7-8 ani înțeleg ce se întâmplă. Pentru mine este de neînțeles poziția aceluiași Medvedev, aceluiași Rublev şi a altor jucători ruși.

Reclamă

I-aș descalifica de la toate turneele, ca să fiu sincer. Din ce îmi aduc aminte, nici un jucător de tenis rus, din vârful clasamentului, nu a vorbit. Am văzut unii ruşi care spun, da, sunt împotriva războiului și zic direct că nu sunt de acord cu ceea ce face Putin. Chiar au publicat asta pe paginile lor de pe rețelele de socializare. Aşa este corect, aceasta este poziția corectă. Au fost şi astfel de oameni„, a declarat Vyacheslav Belinsky pentru sport.ua.

Ion Țiriac a anunţat ce şi-ar fi dorit să se întâmple cu jucătorii ruși și ucraineni la Wimbledon 2022

Ion Țiriac i-a „înțepat” pe organizatorii Wimbledon 2022. Omul de afaceri român crede că şefii competiţiei de top ar fi trebuit să acorde wild-card-uri jucătorilor din Rusia și Ucraina, astfel încât aceștia să concureze împreună.

Miliardarul român crede că perechile ruso-ucrainene ar fi transmis un mesaj puternic împotriva războiului, dacă ar fi concurat la Wimbledon 2022.

Reclamă 4 / 0/3

Pot să vă spun în felul următor: războiul e un dezastru. O întâlnire armată nu face bine nimănui, nici unui soldat ucrainean mort, nici unui rus mort, sau oricărei altă naționalitate. Wimbledon trebuia să asculte părerea, să dea două Wild Carduri, la dublu-băieți, dublu-fete și dublu-mixt.

Aceste wild-carduri să fie între un rus și o uncraineancă sau un ucrainean și o rusoaică. Să le numească Wild Cardurile păcii. Ei să vină afară și să spună: ‘Domnule președinte, vă rog, așezati-vă la masă’! O zi, o lună, cât este, acest război nu duce niciunde”, a spus Ion Țiriac.

Daniil Medvedev şi Aryna Sabalenka nu pot participa în turneul de Grand Slam

Vedetele din Rusia şi din Belarus nu vor putea juca la ediţia din acest an a turneului de Grand Slam de la Wimbledon din cauza războiului declanşat de Vladimir Putin.

All England Lawn Tennis Club (AELTC) a transmis că are responsabilitatea de a „limita influența globală a Rusiei prin cele mai puternice mijloace posibile”, anunţă bbc.com.

Ţinând cont de circumstanțele unei astfel de agresiuni militare nejustificate și fără precedent, ar fi inacceptabil ca regimul rus să obțină orice beneficii din implicarea jucătorilor ruși sau belaruşi”, se arată într-un comunicat al AELTC.

Încă o dată, îi fac pe sportivi ostatici ai prejudecăţilor politice, ai intrigii politice […] Acest lucru este inacceptabil”, a declarat Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, cu scurt timp înainte de anunţul oficial făcut de organizatorii de la Wimbledon.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:20 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și