Închide meniul
Foto

„Sunt cu tine!”. Anamaria Prodan, curtată cu insistenţă de un milionar. Ce cadouri de sute de mii de euro i-a făcut bărbatul în plin scandal de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 decembrie 2021, 9:20

„Sunt cu tine!”. Anamaria Prodan, curtată cu insistenţă de un milionar. Ce cadouri de sute de mii de euro i-a făcut bărbatul în plin scandal de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan se distrează la Dubai cu prietenii ei milionari

Instagram Anamaria Prodan

Potrivit spynews.ro, Anamaria primeşte încontinuu cadouri de la un admirator. Acesta i-a trimis buchete imense de trandafiri roşii, dar şi mai multe bijuterii. Agentul de jucători tocmai s-a afişat cu o brăţară primită de la acesta, care valorează nu mai puţin de 86.000 de dolari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce cadouri a primit Anamaria Prodan de la un milionar

Sunt cu tine. Îmi iubesc viața, sunt puternică”, a fost textul care a însoţit ultima imagine postată de Anamaria Prodan pe reţelele sociale. În ea le arată fanilor ce cadou a primit.

Anamaria Prodan
Brăţara primită de Anamaria Prodan de la admiratorul ei

Potrivit sursei citate anterior, Anamaria Prodan a primit şi un bolid de o jumătate de milion de euro de la acelaşi bărbat.

Bolidul primit de Anamaria Prodan

Anamaria Prodan, aflată la Dubai pentru petrecerea de Revelion, a primit de la admiratorul ei un bolid de lux. Este vorba de un Lamborghini Aventador 63 Edition, al cărui preț de catalog se ridică la 517.000 de dolari.

Prodan și-a anunțat noua achiziție pe contul de Instagram. „Mmmmmmm…Lamborghini Aventador Baby. Te iubesc, baby! Aceasta este aleasa„, a scris Anamaria Prodan, la un videoclip în care se urcă la valonul noii sale „jucării”.

Reclamă

Lamborghini Aventador 63 Edition atinge 100 km/h în 2,8 secunde și are 770 de cai putere. Anamaria Prodan mai are în garajul personal și un Lamborghini Huracan Evo, pe care a cheltuit aproape 300.000 de dolari, vara trecută.

Citește și:

Anamaria Prodan a vorbit despre viitorul soț

Anamaria Prodan nu are de gând să rămână singură după divorțul de Laurențiu Regehcampf și a anunțat că se va căsători imediat. Mai mult, Anamaria Prodan a vorbit și despre viitorul său soț.

Eu pot să îmi aleg în fiecare secundă orice bărbat din acest Univers, care mă va trata ca pe o zână. Mă voi mărita imediat. Cu cel mai bogat, cel mai deștept, cel mai șarmant bărbat din Univers.

Reclamă 4 / 0/3

Bărbatul perfect? În momentul în care intru cu el undeva – așa cum i-am spus și lui Laurențiu Reghecampf – trebuie să se facă liniște. Toată lumea trebuie să spună că a venit Anamaria Prodan cu soțul sau cu iubitul ei. Dacă într-o sală sunt murmure și zâmbete, și coate, când intră soțul meu înseamnă că nu este ceea ce trebuie”, a spus, luna trecută, Anamaria Prodan.

Recomandări
  • Anamaria Prodan va divorţa pentru a doua oară
  • Cadourile pe care le primeşte vedeta de la un milionar

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 21:08 Federația a anunțat o schimbare majoră în fotbalul din Anglia! Ce se întâmplă din sezonul viitor Vezi toate știrile
Citește și