Închide meniul

Ce vină au acești copii că s-au născut și trăiesc acolo? Polițist român, în lacrimi după ce a văzut condițiile inumane în care trăiesc micuții: "E greu să vorbesc!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 noiembrie 2020, 10:16 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:31

Ce vină au acești copii că s-au născut și trăiesc acolo? Polițist român, în lacrimi după ce a văzut condițiile inumane în care trăiesc micuții: "E greu să vorbesc!"

gsp.ro

Dan Savenco, noi detalii din Ferentari

"E greu de explicat în cuvinte până nu vezi. De aia am și ținut să urc în blocurile astea. Chiar l-am cunoscut pe vestitul Gargamel care lucrează de 25 de ani la Secția 24. Chiar eram pe tură cu el, am patrulat și l-am rugat să oprească mașina să văd și eu despre ce e vorba. Mi-a zis: “Vrei să vezi despre ce e vorba?! Hai cu mine sus!”. M-a dus pe toate culoarele alea pe acolo. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Savenco, dezvăluiri din Ferentari

Îi vedeți în fața blocului?! Copiii care se joacă prin toate gunoaiele astea. Sunt tată, am doi copii și e greu să vezi așa ceva. Ce vină au acești copii că s-au născut și trăiesc acolo? E greu să vorbesc, m-au impresionat condițiile în care trăiesc acești copii. Și nu e singura zonă în care copiii trăiesc în mizerie. Copiii nu au nicio vină!

Să vezi bucuria copiilor pentru o singură bomboană. Acea bucurie te umple de energie, te încarcă, simți o satisfacție enormă. Colegul meu, nu e român, a stat cu fetița aia încât până la urma i-am zis: “Nu ai cum s-o iei acasă, hai să mergem!”. Stătea de vorbă cu ea încontinuu. Mai mergeam pe la altă casă, apoi iar trecea pe la fetița asta", a spus Savenco, pentru gsp.ro.

Dan Savenco este un alt sportiv care a îmbrăcat uniforma de polițist pe perioada stării de urgență din cauza pandemiei de coronavirus. Larisa Iordache a fost și ea în stradă, din cauza lipsei de personal. Cei doi sunt legitimaţi la Dinamo, club ce ţine de MAI.  

Reclamă
Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21
apr.
23:57
Imaginile care au stârnit controverse uriaşe în Real Madrid – Barcelona. Lamine Yamal şi „golul fantomă” care nu s-a validat
21
apr.
23:50
VIDEOSporting – Guimaraes 3-0 a fost exclusiv în AntenaPLAY. Gyokeres, dublă de senzaţie. Porto, victorie muncită la Casa Pia
21
apr.
23:45
Răzvan Lucescu, scandal uriaş după ce PAOK a pierdut derby-ul cu Olympiacos: „Un arbitraj jenant! A venit să ajute o echipă”
21
apr.
23:30
Real Madrid – FC Barcelona 3-2. Jude Bellingham, eroul „galacticilor” în minutul 90+1! Un nou gol uriaş înscris în El Clasico
21
apr.
23:13
EXCLUSIV„Greu de înţeles!” Decizia luată de Florinel Coman l-a bulversat pe Ciprian Marica: „Ne-am distrus valorile”
21
apr.
22:27
VIDEOAntonio Rudiger a încercat să sperie un poliţist înainte de Real Madrid – Barcelona. Reacţia virală a omului legii
21
apr.
21:57
„Este ultimul tău sezon în Liga 1?” Marius Ştefănescu, reacţie total neaşteptată: „Îmi spui după!”
21
apr.
21:55
Discursul lui Mihai Rotaru, după debutul lui Gâlcă la Universitatea Craiova: „Nu e normal asta! Să tragă semnale de alarmă!”
21
apr.
21:23
Andrei Ivan s-a descătuşat după ce a dat primul gol după 8 luni: „Sper să marchez în fiecare meci!” Ce a spus de Gâlcă
21
apr.
21:17
Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după debutul cu victorie pe banca Universităţii Craiova: „Asta e important pentru mine!”
Vezi toate știrile
Citește și