Închide meniul
Foto

Cea mai bogată româncă, măritată cu un afacerist cu o avere de 6,3 miliarde de euro, se plimbă prin Bucureşti cu Dacia

Publicat: 9 noiembrie 2023, 16:35

Reclamă
Cea mai bogată româncă, măritată cu un afacerist cu o avere de 6,3 miliarde de euro, se plimbă prin Bucureşti cu Dacia

Cea mai bogată româncă, măritată cu un afacerist cu o avere de 6,3 miliarde de euro, se plimbă prin Bucureşti cu Dacia

Romina Gingaşu şi Piero Ferrari la Festivalul de Film de la Veneţia / Hepta

Cea mai bogată româncă, Romina Gingaşu, a surprins cu dezvăluirea pe care a făcut-o. Măritată cu Piero Ferrari, care are o avere estimată la 6,3 miliarde de euro, Romina Gingaşu a mărturisit că se plimbă în Bucureşti, alături de soţul ei, cu o Dacia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Piero Ferrari, fiul fondatorului Ferrari, Enzo Ferrari, este prieten cu cel mai bogat român, Ion Ţiriac.

Cea mai bogată româncă, măritată cu un afacerist cu o avere de 6,3 miliarde de euro, se plimbă prin Bucureşti cu Dacia

Vine în fiecare lună (n.r.: Piero Ferrari, în România). Îi place, are prieteni. România este diferită de Italia. Ne place să venim pentru câteva zile. Totul aici (n.r.: în Italia) este despre Ferrari, ne deconectăm puțin. Ne-am cumpărat o Dacia și acum o lună ne-am plimbat prin București. Avem șofer”, a declarat Romina Gingașu pentru digifm.ro.

Romina Gingaşu (32 de ani) este căsătorită din 2019 cu Piero Ferrari, magnatul italian în vârstă de 78 de ani. Romina Gingașu a dezvăluit că, până să-l cunoască pe Pierro Ferrari, reprezenta un brand de avioane de lux. Aceasta a dezvăluit că singurul român care-și permite să cumpere de la compania la care ea a lucrat în trecut este Ion Țiriac.

L-am cunoscut pe Piero când locuiam aici, în Monte Carlo, și lucram la Bombardier, vindeam avioane private. Nu aveam 27 de ani, așa cum se scrie în presă, aveam 24. Imediat după ce am terminat Academia Tehnică Militară, care a fost un mediu destul de masculin, era clar că eu nu o să mă duc acasă să mă îndrăgostesc și să fac copii. Și astfel am răspuns și întrebării «de ce mi-am ales pe cineva mai în vârstă decât mine?». Pentru că după o școală atât de puternică mi-am construit o personalitate puternică și am «decolat».

Reclamă

E foarte atent cu cheltuielile (n.r.: Piero Ferrari). Noi suntem o familie cât se poate de normală. (…) Am fost mereu o persoană sociabilă și asta m-a ajutat foarte mult în Bombardier. Mi-a fost greu la început lângă Piero și cu stilul lui de viață, însă a durat cam 3-4 ani să mă acomodez. La început nici nu aveam garderobă pentru ce întâlniri avea el. Eu eram mereu în sacou și cămașă și Ferrari mi-a deschis o lume la care nici nu visam. Și îi mulțumesc pentru asta. Singurul român care deține un Bombardier este domnul Țiriac. Și este singurul român care își permite. Restul, scuze… Din punct de vedere financiar, legal”, a declarat Romina Gingașu pentru sursa citată.

Cu o avere estimată de Forbes.com la 2.1 miliarde de dolari, Ion Ţiriac are o relaţie de prietenie cu Romina şi Piero. S-a întâlnit cu ei şi anul trecut, atunci când i-a chemat să îi vadă colecţia spectaculoasă de maşini. Impresionaţi de ceea ce au văzut, cei doi au decis să revină la Bucureşti.

Moştenitorul lui Enzo Ferrari a vizitat colecţia lui Ion Ţiriac. Piero Ferrari, însoţit de soţia lui româncă

Anul trecut, moştenitorul imperiului Ferrari a vizitat colecţia de maşini de lux a lui Ion Ţiriac. Piero Ferrari este prieten cu Ion Ţiriac. De altfel, miliardarul român este un fan al celebrului producător italian de maşini, deţinând 22 de autoturisme marca Ferrari.

Reclamă 4 / 0/3

Este un excelent om de afaceri (n.r. Ion Ţiriac), dar poate fi şi foarte amuzant, dacă vrea”, a declarat Piero Ferrari despre Ion Ţiriac.

În colecţia lui Ion Tiriac, Piero Ferrari a găsit şi o maşină specială pentru el. Este vorba despre faimosul F40, lansat în urmă cu 35 de ani de tatăl lui, legendarul Enzo Ferrari.

E ultima maşină pe care tatăl meu a prezentat-o pentru presă şi clienţi. A murit un an mai târziu”, a precizat patronul Ferrari.

Piero Ferrari e impresionat de David Popovici, vitezomanul apelor: „Nu îţi trebuie cea mai bună maşină, îţi trebuie cel mai bun corp”. Şi Simona Halep îi place magnatului italian.

Simona Halep, desigur! Mă uit când joacă la turnee”, mărturisea Piero Ferrari.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:36 Luis Enrique, atac la adresa rivalilor de la Borussia Dortmund. Antrenorul lui Kylian Mbappe nu s-a ferit de cuvinte 22:30 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – FCSB 2-0. Raul Silva şi Andrei Ivan au marcat pentru olteni! Darius Olaru a ratat un penalty 22:10 „O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge” Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a! 22:03 VIDEO„Made in Romania”, varianta Parma! Imagini de senzaţie cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă 21:38 „Nu mai pot să stau în poartă!” Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Război în vestiarul oltenilor 21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” 21:17 Jaqueline Cristian, victorie în prima rundă a calificărilor al turneului de la Roma! A învins-o pe Hailey Baptiste în 3 seturi 20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă 20:41 Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut” 20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău Vezi toate știrile
Citește și