Închide meniul
Video

Patronul lui Ferrari a vizitat colecţia lui Ion Ţiriac. Piero Ferrari, însoţit de soţia lui româncă. Ce declaraţie de dragoste i-a făcut Romina Gingaşu

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 august 2022, 20:19

Patronul lui Ferrari a vizitat colecţia lui Ion Ţiriac

Piero Ferrari şi Romina Gingaşu, la colecţia lui Ion Ţiriac / Antena Sport

Patronul lui Ferrari se simte ca acasă la Bucureşti. Alături de soţia lui, care este româncă, Piero Ferrari a admirat colecţia spectaculoasă de maşini a lui Ion Ţiriac.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Piero Ferrari are 77 de ani şi o avere de aproape cinci miliarde de dolari. Prietenul Ţiriac e fan Ferrari. Fostul mare jucător de tenis are 22 de maşini de la celebrul producător italian!

Patronul lui Ferrari a vizitat colecţia lui Ion Ţiriac

Este un excelent om de afaceri (n.r. Ion Ţiriac), dar poate fi şi foarte amuzant, dacă vrea„, a declarat Piero Ferrari.

În colecţia lui Ion Tiriac, Piero Ferrari a găsit şi o maşina specială pentru el. Este vorba despre faimosul F40, lansat în urmă cu 35 de ani de tatal lui, legendarul Enzo Ferrari.

E ultima maşină pe care tatăl meu a prezentat-o pentru presă şi clienţi. A murit un an mai târziu„, a precizat patronul Ferrari.

Reclamă

Piero Ferrari e impresionat de David Popovici, vitezomanul apelor: „Nu îţi trebuie cea mai bună maşină, îţi trebuie cel mai bun corp„. Şi Simona Halep îi place magnatului italian.

Simona Halep, desigur! Mă uit când joacă la turnee„, a recunoscut Piero.

Patronul Ferrari este căsătorit cu Romina Gingaşu. Frumoasa româncă l-a cunoscut în urmă cu 6 ani şi i-a făcut acum o declaraţie de dragoste.

Reclamă 4 / 0/3

Viaţa mea s-a schimbat, alături de tine. Şi o spun public acum! Sunt aici şi nu plec nicăieri!„, i-a mărturisit Romina.

Ion Ţiriac, verdict în privinţa Simonei Halep

Miliardarul român e de părere că Simona Halep ar fi trebuit să lucreze mai mult pe partea fizică.

Ţiriac e de părere că Halep trebuie să aibă parte de antrenamente mai tari încă din copilărie pentru a avea nu mai avea problemele fizice cu care se confruntă acum.

N-aș vrea să vorbesc mult despre Simona, pentru că ea are viața ei, a făcut lucruri extraordinare, e o femeie tânără. Nu pot s-o compar cu Nadal, pentru că e un pic diferită treaba…să aibă grijă de fizic, că de acolo i se trage absolut tot ce i se trage! Nu pot să am o părere calificată, pentru că n-am văzut-o cum arată fizic, n-am văzut nici cum arată tehnic în momentul de față. Practic, nu știu ce fel de strategii mai are în jocul ei, unde stă pe teren, cum se găsește.

Și apoi, cu tot respectul, Simona nu are jocuri! În ultimii doi ani, ea a jucat 10-15% din întâlnirile pe care trebuia să le joace. De asta îi e greu, nu are o bază. Din nou, numai talentul își spune cuvântul la Simona.

O mai spun o dată. La 30 de ani, ea a făcut minuni. Dacă cineva o lua la 14 ani și o antrena ca lumea, probabil că făcea minuni înmulțite cu 3. La 14 ani, trebuia ca Halep să facă cele patru-cinci ore pe zi de antrenament, pe care nu le-a făcut. A avut extraordinar de mult talent, dar uite că fizicul nu poate fi făcut la 30 de ani, e prea târziu. La vârsta asta, pui deja ultima rotiță”, a spus Ion Ţiriac pentru gsp.ro.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! Vezi toate știrile
Citește și