Închide meniul
Foto

Cea mai cunoscută amantă din România a ajuns pe masa de operaţie! Intervenţia chirurgicală pe care a suferit-o

Reclamă

Publicat: 23 mai 2023, 18:16

Cea mai cunoscută amantă din România a ajuns pe masa de operaţie! Intervenţia chirurgicală pe care a suferit-o

Cea mai cunoscută amantă din România a ajuns pe masa de operaţie

Cea mai cunoscută amantă din România, la spital/ Instagram

Cea mai cunoscută amantă din România a ajuns pe masa de operaţie! Vica Blochina a suferit o intervenţie chirurgicală de micşorare a stomacului, şi a dezvăluit cum decurge recuperarea. Aceasta susţine că a apelat la plicatură gastrică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vica Blochina susţine că a vrut să facă acest pas, deoarece are 15 kilograme în plus. De asemenea, aceasta susţine că operaţia de micşorare a stomacului nu este pentru oameni supraponderali.

Cea mai cunoscută amantă din România a ajuns pe masa de operaţie

Vica Blochina a dezvăluit, din spital, că se simte bine în urma intervenţiei chirurgicale. Aceasta susţine că este nevoită să consume o anumită cantitate de lichide, pentru că a fost supusă unei operaţii de plicatură gastrică. De asemenea, aceasta este convinsă că rezultatele vor fi spectaculoase.

„Trebuie să-mi scotă drenele, iar până atunci nu am voie să fac duș. Am făcut o intervenție chirugicală, care se numește plicatura gastrică pentru că aveam nevoie să-mi micșorez stomacul. Sunt fericită că mă simt bine, că am primit multe mseaje de la voi, m-am simțit iubită.

Trebuie să beau 500 ml de lichide, pentru că am făcut o intervenție de plicatură gastrică. Am un prieten care a făcut operația acum un an, iar rezultatele sunt spectaculoase. Am vrut să-mi fac gastric sleeve, dar nu aveam destule kilograme în plus.

Reclamă

Intervenția pe care am făcut-o eu e pentru oameni supraponderali, dar care nu sunt obezi, eu am 15 kilograme în plus”, a declarat Vica Blochina, pe contul său oficial de Instagram.

De asemenea, Vica Blochina avea emoţii înainte de operaţie, deoarece era nevoie de anestezie generală.

„Așa luni cu voie bună și cu vreme superbă! Am plecat spre spitalul privat, pentru că am de făcut o intervenție chirurgicală, cu anestezie generală, așa că am nevoie să-mi urați baftă. Despre ce este vorba vă povestesc imediat după ce ajung la spital, mai am puțin, pe la 9 dimineața cred că intru în operație”, a mai spus Vica Blochina, conform aceleiaşi surse menţionată mai sus.

Reclamă 4 / 0/3

Din ce îşi câştigă existenţa cea mai cunoscută amantă din România

S-a aflat din ce îşi câştigă existenţa cea mai cunoscută amantă din România. Vica Blochina a dezvăluit ce afaceri are, şi cum reuşeşte să se întreţină în fiecare lună, având un stil de viaţă luxos.

Vica Blochina a dezvăluit că are propria linie de haine, pe care le vine peste hotare, mai exact în Grecia şi Cipru. De asemenea, fosta balerină de la Melody a declarat că are şi multe contracte de imagine, precum şi o proprie emisiune, motiv pentru care este realizată pe plan financiar.

„Am linia mea de haine. Vindem haine în Cipru și în Mykonos. Am magazinele online cu lenjerii, chestii de casă, costume de baie. Am contracte de imagine, am emisiunea mea pe YouTube. Emisiunea este strict despre viața mea”, a declarat Vica Blochina, în podcastul Tare de Tot.

De asemenea, Vica Blochina a mai dezvăluit că este o persaonă cheltuitoare, fiind obişnuită cu un stil de viaţă de lux.

„Mă duc uneori la supermarket și mă gândesc cum ar fi dacă eu nu aș putea să îmi cumpăr ce îmi doresc. Nu vorbesc despre haine. Sunt o persoană foarte risipitoare. Nu trăiesc pe caiet. Era o perioadă când trăiam pe caiet. Nu stau banii la mine. Trebuie să cheltui neapărat”, a mai spus Vica Blochina, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Recomandări
  • Cea mai cunoscută amantă din România a ajuns pe masa de operaţie
  • Intervenţia chirurgicală pe care a suferit-o

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și