Închide meniul
Foto

Din ce îşi câştigă existenţa cea mai cunoscută amantă din România: „Nu stau banii la mine!”

Reclamă

Publicat: 16 mai 2023, 17:10

Din ce îşi câştigă existenţa cea mai cunoscută amantă din România: „Nu stau banii la mine!”

Vica Blochina

Vica Blochina/ Instagram

S-a aflat din ce îşi câştigă existenţa cea mai cunoscută amantă din România. Vica Blochina a dezvăluit ce afaceri are, şi cum reuşeşte să se întreţină în fiecare lună, având un stil de viaţă luxos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vica Blochina, cea care i-a fost amantă lui Victor Piţurcă timp de 16 ani, a dezvăluit cu ce se ocupă în timpul liber, şi din ce activităţi se întreţine.

Din ce îşi câştigă existenţa cea mai cunoscută amantă din România

Vica Blochina a dezvăluit că are propria linie de haine, pe care le vine peste hotare, mai exact în Grecia şi Cipru. De asemenea, fosta balerină de la Melody a declarat că are şi multe contracte de imagine, precum şi o proprie emisiune, motiv pentru care este realizată pe plan financiar.

„Am linia mea de haine. Vindem haine în Cipru și în Mykonos. Am magazinele online cu lenjerii, chestii de casă, costume de baie. Am contracte de imagine, am emisiunea mea pe YouTube. Emisiunea este strict despre viața mea”, a declarat Vica Blochina, în podcastul Tare de Tot.

De asemenea, Vica Blochina a mai dezvăluit că este o persaonă cheltuitoare, fiind obişnuită cu un stil de viaţă de lux.

Reclamă

„Mă duc uneori la supermarket și mă gândesc cum ar fi dacă eu nu aș putea să îmi cumpăr ce îmi doresc. Nu vorbesc despre haine. Sunt o persoană foarte risipitoare. Nu trăiesc pe caiet. Era o perioadă când trăiam pe caiet. Nu stau banii la mine. Trebuie să cheltui neapărat”, a mai spus Vica Blochina, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Momentul în care cea mai cunoscută amantă din România avea un bolid de lux şi punea benzină de 50 de lei

Vica Blochina, cea mai cunoscută amantă din România, a dezvăluit momentele ciudate din viaţa ei, când, chiar dacă aveam maşini şi haine extrem de scumpe, nu avea niciun ban în buzunar.

Vica Blochina, cea mai cunoscută amantă din România, a dezvăluit momentele ciudate din viaţa ei, când, chiar dacă aveam maşini şi haine extrem de scumpe, nu avea niciun ban în buzunar.

Reclamă 4 / 0/3

„A fost o perioadă când aveam Porsche Cayenne, cred că a fost primul din Bucureşti. Aveam geantă Hermes, în 2005. Am cumpărat-o din banii mei, mă rog, primisem banii cadou de ziua mea. Am dat 10.000 de euro pe ea. Acum, ea costă 14.000 de euro. Aveam telefon Vertu, cu cartelă reîncărcabilă.

N-aveam bani să bag benzină, puneam de 50 de lei. Cartela era neîncărcată, pentru că nu aveam bani. Joac-o p-asta. Când mă vedea oamenii în local, ziceau „ia uite-o şi pe milionara asta!”. De unde? Dacă mă scuturai mai bine, nu aveam niciun ban. Nu ştiam cum să fac rost de bani”, a povestit Blochina, la podcastul „Tare de Tot”.

Recomandări
  • Din ce îşi câştigă existenţa cea mai cunoscută amantă din România
  • Ce a declarat Vica Blochina

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României Vezi toate știrile
Citește și