Închide meniul
Foto

Cea mai cunoscută amantă din România a avut un mesaj direct despre bani: „E foarte bine să fii materialist”

Publicat: 12 iunie 2024, 20:39

Reclamă
Cea mai cunoscută amantă din România a avut un mesaj direct despre bani: „E foarte bine să fii materialist”

Cea mai cunoscută amantă din România a avut un mesaj direct despre bani

Vica Blochina / Instagram

Cea mai cunoscută amantă din România a avut un mesaj direct despre bani. Vica Blochina a spus deschis care este motivul pentru care e normal să îţi doreşti să ai o situaţie financiară bună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vica Blochina a avut o relaţie de 16 ani cu Victor Piţurcă. Cei doi au împreună un băiat, Edan, care locuieşte cu tatăl lui în prezent.

Cea mai cunoscută amantă din România a avut un mesaj direct despre bani: „E foarte bine să fii materialist”

Să fii materialist e foarte bine. Vrei viaţă frumoasă. La un moment dat tot o să înveţi şi tu să faci bani. Foarte bine. E normal să fii materialist, care e problema? Nu zic că e normal să te prostituezi. Nu spun că e foarte bine să faci lucrul ăsta. Normal că nu sunt de acord cu furatul şi să vinzi droguri”, a spus Vica Blochina pentru podcastul „Tare de Tot”.

Vica Blochina făcea în trecut dezvăluiri uluitoare despre Victor Piţurcă. Ea a susţinut că Victor Piţurcă ar mai fi avut şi alte relaţii extraconjugale în afară de cea pe care a avut-o cu ea.

Recunosc că am fost amanta lui Piţurcă. Nu mai sunt de 16 ani cu el. Acum sunt mama copilului lui Victor Piţurcă.

Reclamă
Reclamă 4

Nu mai am nicio treabă cu el. Întotdeauna mi-am asumat. Amantă, aşa scrie în DEX. Dacă ai fost într-o relaţie cu un băiat căsătorit, cu şaiba pe deget, ai fost amantă. Aşa se numeşte la voi în România.

Eu am fost iubita lui Victor Piţurcă, aşa am considerat atunci.

Au trecut 16 ani şi eu nu mai am nicio treabă cu această persoană. Nu mă văd, nu vorbesc cu el, nimic.

Reclamă

Tot timpul sunt blamate femeile… Eu am fost a doua persoană care a fost în viaţa lui şi am plecat. În afară de mine au mai fost încă foarte multe.

Eu când am ieşit cu acest om (n.r.: Victor Piţurcă) nu ştiam că are familie şi soţie. Nici prin cap nu mi-a trecut. Am aflat după aia.

(…) La noi toate certurile au fost legate de bani. Inclusiv paternitate şi chestii din astea, au fost legate de bani. Şi nu vorbim de sume foarte mari”, a spus Vica Blochina în emisiunea ei online.

Momentul în care cea mai cunoscută amantă din România s-a prăbuşit emoţional

Nu cu mult timp în urmă, și Vica Blochina a vorbit deschis despre situația în care s-a aflat, atunci când i-a transmis lui Piți că este însărcinată cu Edan. Cei doi au avut o relaţie extraconjugală de 16 ani şi au împreună un copil, pe Edan.

După ce am rămas însărcinată şi i-am spus că o să am un copil, a fost în felul următor. Între noi nu mergea relaţia foarte bine. Eu am zis că este o binecuvântare de la Dumnezeu. Am zis că aşa a vrut Doamne-Doamne să aduc acest copil pe lume.

Şi când i-am povestit că voi avea un copil, în momentul ăla, toate lucrurile la noi s-au schimbat. La noi s-au schimbat lucrurile în foarte rău. În momentul ăla, nu mai aveam prieten, nu aveam tată, nu aveam iubit, nu aveam frate”, a spus Vica Blochina, în podcastul Femeiadeasupra.

Edan locuieşte acum la tatăl lui, Victor Piţurcă. Celălalt băiat al fostului selecţioner, Alex, se înţelege de minune cu Edan. Victor Piţurcă mai are o fiică, pe Claudia, cu Maria Piţurcă.

Vica Blochina mărturisea în trecut că, dacă Victor Piţurcă ar fi divorţat, s-ar fi măritat cu el.

Cine crezi că va deveni selecţionerul României după plecarea lui Edi Iordănescu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:40 23 iul.

„E foarte bună FCSB!” Gigi Becali, anunţ războinic înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB (31 iulie, 21:00, Antena 1 şi AntenaPLAY)

23:33 23 iul.

„Să ne întoarcem calificați din Ungaria!” Alexandru Băluţă, mesaj de luptă înaintea returului dintre FCSB şi Maccabi Tel Aviv

23:30 23 iul.

„Are aceeași problemă ca anul trecut” Basarab Panduru, semnal de alarmă pentru echipa lui Gigi Becali, după FCSB – Maccabi 1-1!

23:19 23 iul.

William Baeten, mesaj clar după ce a debutat la FCSB! Reacţie fermă după egalul cu Maccabi Tel Aviv: „Am avut ghinion!”

23:11 23 iul.

Joyskim Dawa, prima reacţie după golul marcat în FCSB – Maccabi Tel Aviv 1-1: „Mă bucur că returul este în Ungaria!”

23:00 23 iul.

Gigi Becali, sfat pentru naşul Gică Hagi! Patronul FCSB-ului i-a transmis „Regelui” dacă să preia sau nu naţionala României!

1 FotoScoţienii anunţă că Ianis Hagi s-a înţeles că noua echipă: „Este clar!” Salariul uriaş pe care îl va avea 2 FotoTeodora Meluţă se căsătoreşte! Cine e bărbatul care îi va deveni soţ: „Mai mult de o viaţă!” 3 FCSB – Maccabi Tel Aviv 1-1. Dawa, salvatorul din preliminariile UCL! Returul, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (31 iulie, 21:00) 4 FotoDavid Popovici, primul antrenament la Paris, înainte de startul Jocurilor Olimpice! Anunţul COSR 5 FotoCu cât a putut să îi vândă fiica lui Ilie Năstase un tablou lui Ion Ţiriac: „Cu atât l-a cumpărat, e suma corectă!” 6 EXCLUSIVToto Wolff a dat verdictul: „Lewis Hamilton e cel mai bun pilot pe care l-am avut!”
Citește și