Închide meniul
Foto

Cea mai cunoscută amantă din România a dezvăluit lucrul pe care nu l-a făcut niciodată în viață. ”Mi se pare penibil”

Antena Sport Publicat: 12 mai 2023, 9:24

Reclamă
Cea mai cunoscută amantă din România a dezvăluit lucrul pe care nu l-a făcut niciodată în viață. ”Mi se pare penibil”

Cea mai cunoscută amantă din România

Vica Blochina, în vacanță

Cea mai cunoscută amantă din România a dezvăluit lucrul pe care nu l-a făcut niciodată în viața ei. Vica Blochina le-a criticat pe femeile care se laudă cu bani prin cluburile de fițe din țară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vica Blochina, cea care i-a fost amantă lui Victor Pițurcă pentru 16 ani, susține că nu și-a plătit niciodată nota de plată într-un club, banii fiind achitați de bărbații cu care iese.

Cea mai cunoscută amantă din România a dezvăluit lucrul pe care nu l-a făcut niciodată

”În viața mea nu am plătit nota de plată la club. Nici nota de plată, nici intrarea. Când aud că fetele se duc singure la masă… Le vezi pe toate nebunele la masă.

Toate peste 30 de ani se duc la masă să se distreze, să cumpere șampanie, că plătim noi singure. Când aveam 20 de ani, era frumos să îți trimită băieții șampanie la masă, dar acum să mă duc eu singură femeie să îmi cumpăr singură băutura și să mă dau mare, mi se pare penibil.

Sunt babe nebune. Ce poate să agațe o femeie de 40 de ani? Niște puștani. Eu când ies, trebuie să fie și bărbați la masă. Nu mă duc doar cu fete în cluburi. Niciodată”, a spus Blochina, la podcastul Tare de Tot.

Reclamă

Momentul în care Vica Blochina avea un bolid de lux şi punea benzină de 50 de lei

Vica a mai povestit și prin ce momente ciudate a trecut prin viață când, chiar dacă aveam maşini şi haine extrem de scumpe, nu avea niciun ban în buzunar.

În 2005, cea care a avut o relaţie de 16 ani cu Victor Piţurcă conducea un bolid de zeci de mii de euro, dar punea benzină de 50 de lei. Vica avea un telefon extrem de scump, dar nu avea credit să sune.

„A fost o perioadă când aveam Porsche Cayenne, cred că a fost primul din Bucureşti. Aveam geantă Hermes, în 2005. Am cumpărat-o din banii mei, mă rog, primisem banii cadou de ziua mea. Am dat 10.000 de euro pe ea. Acum, ea costă 14.000 de euro. Aveam telefon Vertu, cu cartelă reîncărcabilă.

Reclamă 4 / 0/3

N-aveam bani să bag benzină, puneam de 50 de lei. Cartela era neîncărcată, pentru că nu aveam bani. Joac-o p-asta. Când mă vedea oamenii în local, ziceau „ia uite-o şi pe milionara asta!”. De unde? Dacă mă scuturai mai bine, nu aveam niciun ban. Nu ştiam cum să fac rost de bani”, a mai povestit Blochina.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:20 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev Vezi toate știrile
Citește și