Închide meniul
Foto

Cea mai cunoscută amantă din România a dezvăluit motivul incredibil pentru care a avut o relaţie de 16 ani cu un bărbat însurat

Publicat: 11 noiembrie 2022, 18:54

Cea mai cunoscută amantă din România a dezvăluit motivul incredibil pentru care a avut o relaţie de 16 ani cu un bărbat însurat

Calvarul prin care a trecut Vica Blochina

Vica Blochina / Foto: Instagram

  • Cea mai cunoscută amantă din România a dezvăluit motivul incredibil pentru care a avut o relaţie de 16 ani cu un bărbat însurat
  • Vica Blochina şi Victor Piţurcă au împreună şi un copil

Cea mai cunoscută amantă din România a dezvăluit motivul incredibil pentru care a avut o relaţie de 16 ani cu un bărbat însurat. Vica Blochina şi Victor Piţurcă au împreună şi un copil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vica Blochina putea să rupă relaţia cu fostul selecţioner al României dacă decidea să plece din ţară. Cea mai cunoscută amantă din România a dezvăluit că niciodată nu a luat în calcul acest lucru pentru că în România a avut parte de un trai foarte bun.

Cea mai cunoscută amantă din România a dezvăluit motivul incredibil pentru care a avut o relaţie de 16 ani cu un bărbat însurat

„Eu am cunoscut crème de la crème. Eu de aia nu am plecat din România, pentru că mi-a plăcut această barosăneală. Mie îmi place să cunosc lumea bună”, a dezvăşuit Vica Blochina la Fiţă cu Adiţă.

Reclamă

Relaţie de 16 ani cu fostul selecţioner, Victor Piţurcă

Vica Blochina a avut o relație de 16 ani cu Victor Pițurcă, deși fostul selecționer al României era căsătorit. Mai mult, din relația extraconjugală a rezultat un băiat. Ani la rândul, Victor Pițurcă și Vica Blochina au fost la cuțite. Femeia a apelat la justiție pentru ca Victor Pițurcă să îl recunoască pe micuțul Edan. Între timp, se pare că relațiile dintre cei doi au devenit mai bune. „Satana! Cum poate să arate atât de bine la vârsta lui de 700 de ani. L-am văzut în realitate, după foarte mulți ani și când l-am văzut, nu-mi venea să cred. Este la fel, identic ca în tinerețe. E țiplă. Mi-a tresărit inimioara. Are 64 de ani, dar arată impecabil”, a mărturisit Vica Blochina, conform ciao.ro.

Cea mai cunoscută amantă din România a dezvăluit pe ce cheltuie zeci de mii de euro

Cea mai cunoscută amantă din România a vorbit despre marea ei pasiune. Vica Blochina (47 de ani) a recunoscut că a ajuns să cheltuie chiar şi zeci de mii de euro pe blănuri. Fosta balerină nu se uită la bani când vede ceva care îi place, cu toate că în ultima perioadă a ajuns să se plângă că n-are bani să plătească întreținerea la bloc.

Reclamă

Vica Blochina recunoştea că a dat chiar şi 15.000 de euro pentru o haină de blană. Vedeta care a fost 16 ani într-o relaţie cu Victor Piţurcă a dezvăluit că are o slăbiciune extrem de scumpă.

Asta este viaţa mea, aici mă simt cel mai bine (n.r. printre blănuri). Am o blană de 15.000 de euro şi restul sunt ok. Mie îmi plac blănurile rău de tot! Eu mă pricep foarte bine la blănuri şi ştiu care sunt bune calitativ şi care nu sunt„, spunea Vica într-un interviu pentru antenastars.ro.

Fosta balerină este şi o împătimită a vacanţelor de lux. Şi-a început anul în Thailanda, într-o vilă care se închiria cu 12.000 de euro pe noapte. Totuşi, Blochina a dezvăluit că nu a plătit niciun ban şi că prietenii ei ar fi achitat tot.

Reclamă 4 / 0/3

În ianuarie am stat o lună în Thailanda. Viața mea este wow. Am o viață așa cum mi-am dorit-o. Total atipică, nu sunt o femeie care să stea la cratiță. Îmi place mult să petrec, să ies!

Mie îmi plac petrecerile și îmi place, în general, să fac oamenii să se simtă bine. Dacă văd că e liniște undeva și sunt oamenii crispați, eu fac tot timpul tot posibilul să îi ridic în picioare”, a mai spus Vica Blochina.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:44 Cristiano Bergodi a făcut „revoluţie” la Rapid, pentru meciul cu Sepsi! Trei titulari, OUT din lotul giuleştenilor 19:36 Rafael Nadal a vorbit din nou de retragere după ce va reveni pe teren la Barcelona: „Cred că e ultimul an” 19:28 Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali: „Să-i ceară sfatul lui Cristi Borcea!” 19:16 FotoSe dezmembrează Bayer Leverkusen după primul titlu din istorie? Anunţul directorului sportiv al echipei 19:08 Rapid – Sepsi, LIVE TEXT, 20:30! Giuleştenii luptă pentru prima victorie din play-off. Echipele de start 19:07 Xavi ştie cum poate Barcelona să o elimine pe PSG, din Champions League! Anunţul făcut înaintea returului „de foc” 18:52 Rezultatele analizelor jucătorului din Liga 1, depistat pozitiv la testul anti-drog! Reacţia de ultim moment a clubului 18:38 Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj – FCSB 0-1! Detaliul scos în evidenţă după victoria roş-albaştrilor: „Imposibil de imaginat!” 18:09 „Mă duc cu Mustaţă în peluză” Dănuţ Lupu, anunţ uluitor despre derby-ul FCSB – Rapid, ce poate decide matematic titlul! 18:06 „Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?” Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu! „Briliantul” şi-a decis viitorul Vezi toate știrile
Pe același subiect
"A fost Steaua o echipă ajutată de sistem?" Victor Pițurcă a vrut să pună definitiv capăt controverselor
Fotbal intern • 14 apr., 10:53
„A fost Steaua o echipă ajutată de sistem?” Victor Pițurcă a vrut să pună definitiv capăt controverselor: „Adevărul adevărat!”
Fiul milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România, "prins" cu o altă femeie!
Diverse • 13 apr., 16:55
FOTO
Fiul milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România, „prins” cu o altă femeie!
Victor Piţurcă a pronunţat numele a 7 jucători români care au fost "mai mari" decât Gică Hagi şi Dobrin
Fotbal • 12 apr., 20:04
Victor Piţurcă a pronunţat numele a 7 jucători români care au fost „mai mari” decât Gică Hagi şi Dobrin: „Costau 50.000.000!”
Victor Pițurcă a făcut praf vedetele din Liga 1
Liga 1 • 12 apr., 17:58
„E glumă? Rrahmani nu e mare atacant!” Victor Pițurcă a pus tunurile pe vedetele din Liga 1! Pe cine a atacat fostul selecționer
Victor Piţurcă, dezvăluire neaşteptată despre plecarea de la naţională
Echipa naţională • 12 apr., 10:41
Victor Piţurcă, dezvăluire neaşteptată: „Dacă ştiam că vine Iordănescu, nu mai plecam de la naţională! Trăgea sforile să revină!”