Închide meniul
Foto

Cea mai cunoscută amantă din România a dezvăluit pe ce cheltuie zeci de mii de euro, chiar dacă se plânge că n-are bani să achite întreținerea la bloc

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 noiembrie 2022, 9:52

Cea mai cunoscută amantă din România a dezvăluit pe ce cheltuie zeci de mii de euro, chiar dacă se plânge că n-are bani să achite întreținerea la bloc

Cu ce medie a terminat clasa fiul celei mai cunoscute amante din România

Vica Blochina / Instagram

Cea mai cunoscută amantă din România a vorbit despre marea ei pasiune. Vica Blochina (47 de ani) a recunoscut că a ajuns să cheltuie chiar şi zeci de mii de euro pe blănuri. Fosta balerină nu se uită la bani când vede ceva care îi place, cu toate că în ultima perioadă a ajuns să se plângă că n-are bani să plătească întreținerea la bloc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vica Blochina recunoştea că a dat chiar şi 15.000 de euro pentru o haină de blană. Vedeta care a fost 16 ani într-o relaţie cu Victor Piţurcă a dezvăluit că are o slăbiciune extrem de scumpă.

Vica Blochina, cea mai cunoscută amantă din România, a dezvăluit pe ce cheltuie zeci de mii de euro

Asta este viaţa mea, aici mă simt cel mai bine (n.r. printre blănuri). Am o blană de 15.000 de euro şi restul sunt ok. Mie îmi plac blănurile rău de tot! Eu mă pricep foarte bine la blănuri şi ştiu care sunt bune calitativ şi care nu sunt„, spunea Vica într-un interviu pentru antenastars.ro.

Fosta balerină este şi o împătimită a vacanţelor de lux. Şi-a început anul în Thailanda, într-o vilă care se închiria cu 12.000 de euro pe noapte. Totuşi, Blochina a dezvăluit că nu a plătit niciun ban şi că prietenii ei ar fi achitat tot.

În ianuarie am stat o lună în Thailanda. Viața mea este wow. Am o viață așa cum mi-am dorit-o. Total atipică, nu sunt o femeie care să stea la cratiță. Îmi place mult să petrec, să ies!

Reclamă

Mie îmi plac petrecerile și îmi place, în general, să fac oamenii să se simtă bine. Dacă văd că e liniște undeva și sunt oamenii crispați, eu fac tot timpul tot posibilul să îi ridic în picioare”, a mai spus Vica Blochina.

Vica are probleme din cauza administratorului blocului în care locuieşte

Învăţată să trăiască în lux, Vica a dezvăluit în premieră că este mult mai atentă la sumele de bani pe care le cheltuie. Este şi motivul pentru care s-a plâns de facturile uriaşe pe care le-a primit la întreţinere. A plătit numai în acest an 10.000 de euro.

Vica Blochina a ţinut să precizeze că nu îşi mai permite să achite astfel de sume. „Nu sunt o multimilionară”, a precizat femeia care are un copil cu fostul selecţioner al României.

Reclamă 4 / 0/3

Eu am plătit anul acesta aproape 10.000 de euro, suma totală cu penalități cu tot. Dacă vrei să scazi sau să rogi să oprească penalitatea, că pentru mine 10.000 de euro sunt bani foarte mulți, și 3000-4000 sunt foarte mulți, în afară de întreținere mai am și altceva de plătit. Eu sunt un om normal nu sunt o nebună să fabulez că sunt multimilionară și mă interesează„, a precizat Vica Blochina pentru spynews.ro.

Vedeta a încercat să obţină eşalonarea datoriilor, mai ales că a fost chemată în instanţă şi risca să îşi piardă apartamentul din centrul Capitalei.

Eu ani de zile m-am dus și le-am zis să ne înțelegem, să oprească penalitățile, să mă lase să plătesc în rate. O chestie e să plătești pe lună 1000 de euro și alta e să plătești 10.000„, a mai spus Blochina.

La finalul anului trecut, Vica anunţase că e dispusă să ia o decizie radicală. Voia să se mută în Statele Unite ale Americii şi să îşi vândă apartamentul cu 400.000 de euro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și