Închide meniul
Foto

„Nu fabulez că sunt multimilionară”. Ce s-a aflat despre averea celei mai cunoscute amante din România

Antena Sport Publicat: 7 noiembrie 2022, 18:59

Vica Blochina

Vica Blochina a fost 16 ani amanta lui Victor Piţurcă

Vica Blochina / Instagram

  • Vica Blochina este cea mai cunoscută amantă din România
  • Ce facturi uriaşe a primit fosta iubită a lui Victor Piţurcă

S-au aflat noi detalii despre averea celei mai cunoscute amante din România. Vica Blochina, fosta balerină care a fost 16 ani într-o relaţie cu Victor Piţurcă, a vorbit despre problemele cu banii cu care se confruntă. Vedeta în vârstă de 47 de ani a acuzat că a fost furată de administratorul din blocul în care locuieşte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Învăţată să trăiască în lux, Vica a dezvăluit în premieră că este mult mai atentă la sumele de bani pe care le cheltuie. Este şi motivul pentru care s-a plâns de facturile uriaşe pe care le-a primit la întreţinere. A plătit numai în acest an 10.000 de euro.

Ce s-a aflat despre averea celei mai cunoscute amante din România. Anunţul făcut de Vica Blochina

Vica Blochina a ţinut să precizeze că nu îşi mai permite să achite astfel de sume. „Nu sunt o multimilionară”, a precizat femeia care are un copil cu fostul selecţioner al României.

Reclamă

Eu am plătit anul acesta aproape 10.000 de euro, suma totală cu penalități cu tot. Dacă vrei să scazi sau să rogi să oprească penalitatea, că pentru mine 10.000 de euro sunt bani foarte mulți, și 3000-4000 sunt foarte mulți, în afară de întreținere mai am și altceva de plătit. Eu sunt un om normal nu sunt o nebună să fabulez că sunt multimilionară și mă interesează„, a precizat Vica Blochina pentru spynews.ro.

Vedeta a încercat să obţină eşalonarea datoriilor, mai ales că a fost chemată în instanţă şi risca să îşi piardă apartamentul din centrul Capitalei.

Reclamă

Eu ani de zile m-am dus și le-am zis să ne înțelegem, să oprească penalitățile, să mă lase să plătesc în rate. O chestie e să plătești pe lună 1000 de euro și alta e să plătești 10.000„, a mai spus Blochina.

La finalul anului trecut, Vica anunţase că e dispusă să ia o decizie radicală. Voia să se mută în Statele Unite ale Americii şi să îşi vândă apartamentul cu 400.000 de euro.

Vica Blochina nu s-a ferit să spună ce avere are

Vica negase vehement că riscă să fie evacuată şi că ar avea probleme financiare. Banii câștigați i-ar fi investit în mai multe locuințe și terenuri. A lăsat astfel de înţeles că are o avere uriaşă!

Reclamă 4 / 0/3

Apartamentul costă 300.000 euro, dacă într-adevăr ar fi fost adevărat că m-au evacuat din el, am familie și prieteni. Plus că mai am încă trei apartamente, în afară de acesta și vreo zece terenuri„, declara Vica Blochina, în 2021, pentru cancan.ro.

Dezvăluiri incredibile ale fostei amante a lui Victor Pițurcă

Vica Blochina a fost, ani de zile, amanta fostului selecţioner Victor Piţurcă. Cea mai celebră amantă din România a avut însă şi alţi iubiţi.  A anunţat cu cine s-a iubit, dar a recunoscut că a avut aventuri cu fotbalişti.

Vica Blochina spune că i-au plăcut mereu bărbaţii cu bani şi că nu ar putea sta lângă o persoană care are probleme financiare.

Eu am jucat la altă ligă, nu la jucători. Cum să fac eu aşa ceva, nu se putea face aşa ceva. Era aiurea. Am fost cu doi miniştri, dar nu le spun numele. Toată viaţa mi-au plăcut oamenii cu bani, care au făcut ceva în viaţă. Nu am fost combinată niciodată cu un bărbat sărac, nu am putut”, a dezvăluit Vica Blochina la podcastul Fita cu Adita.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 6:10 VIDEOLily Zhang – Eliza Samara 2-3! Românca s-a calificat spectaculos în optimile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
La 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România a avut o apariţie de senzaţie!
Diverse • 27 mart., 14:24
FOTO
La 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România a avut o apariţie de senzaţie! Decolteul adânc cu care s-a afişat
Cum arată patul cu care se mândreşte cea mai cunoscută amantă din România
Diverse • 11 mart., 14:54
FOTO
Cum arată patul cu care se mândreşte cea mai cunoscută amantă din România: „Este făcut din piele de crocodil!”
Cea mai cunoscută amantă din România s-a filmat aproape goală, la 48 de ani
Diverse • 4 mart., 9:12
FOTO
„Femeie de plastic!” Cea mai cunoscută amantă din România s-a filmat aproape goală, la 48 de ani, după două intervenții estetice
Cea mai cunoscută amantă din România, intervenţie estetică de şase ore
Diverse • 28 feb., 17:17
FOTO
Cea mai cunoscută amantă din România, intervenţie estetică de şase ore! Ce schimbare radicală şi-a făcut
Câţi bani a putut plăti cea mai cunoscută amantă din România la medicul estetician
Diverse • 20 feb., 14:54
FOTO
Câţi bani a putut plăti cea mai cunoscută amantă din România la medicul estetician! Patru intervenţii în mai puţin de o săptămână