Închide meniul

Cea mai cunoscută amantă din România a făcut mărturisiri cu lacrimi în ochi: „Efectiv am vrut să mor”

Reclamă

Publicat: 5 iulie 2023, 12:19

Cea mai cunoscută amantă din România a făcut mărturisiri cu lacrimi în ochi: Efectiv am vrut să mor”

Cea mai cunoscută amantă din România

Vica Blochina, cu lacrimi în ochi în emisiunea ei / captura Vica Blochina YouTube

Vica Blochina a povestit, cu lacrimi în ochi, că a fost atât de afectată că avea, la un moment dat, kilograme în plus încât a ajuns în depresie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lituanianca, ce a fost amanta lui Victor Piţurcă timp de 16 ani, a avut întotdeauna un complex al kilogramelor în plus. Acest lucru a determinat-o să îşi facă, recent, o intervenţie de micşorare a stomacului.

Cea mai cunoscută amantă din România a făcut mărturisiri cu lacrimi în ochi

Am fost foarte supărată pe mine, pe lumea din jurul meu, efectiv mi-a afectat modul de viață și comportamentul față de oameni și față de mine (n.r- kilogramele în plus). Am fost foarte nemulțumită, nemulțumirea asta venea 100% din cauza faptului că aveam kilograme în plus. Dacă nu mă văd bine, eu nu mă simt bine. Eu sunt un om care cere foarte mult de la el, pot spune perfecționistă. Tot timpul vreau să arăt bine, să fiu frumoasă.

Mă certam singură, mă uram, am ajuns să mă urăsc. Pur și simplu când treceam pe lângă oglindă în casă întorceam capul pentru că nu mai știam ce să fac. Mă certam foarte mult, îmi ziceam: Băi, dar tu nu ești în stare să slăbești. Făceam eforturi supranaturale. Au fost 21 de zile în care am ținut post cu apă plată și 3 zile post negru fără apă și am slăbit 900 de grame, până la un 1 kilogram”, a mărturisit Vica Blochina în emisiunea ei online.

E foarte tristă povestea asta. Mi-e foarte greu să povestesc prin ce am trecut, pentru că efectiv am vrut să mor. Erau momente în care mă trezeam și mă gândeam că viața nu are sens. Pur și simplu eram disperată că nu puteam să slăbesc.

Reclamă

Frustrarea asta m-a afectat, încât nici dacă mergeam la preot și vorbeam cu el nu știam încotro să o iau, dar a fost foarte grea perioada și eu știu că sunt foarte multe persoane care au această problemă, dar nu vor să arate sau să povestească, pentru că dacă ești plinuț, gras, ești asociat cu lipsa de bun simț”, a mai dezvăluit Vica Blochina.

Ce a putut să spună Vica Blochina despre Victor Piţurcă

Ani la rândul, Victor Pițurcă și Vica Blochina au fost la cuțite. Femeia a apelat la justiție pentru ca Victor Pițurcă să îl recunoască pe micuțul Edan. Între timp, se pare că relațiile dintre cei doi au devenit mai bune.

Vica Blochina a dezvăluit că l-a întâlnit pe Victor Pițurcă în urmă cu aproape doi ani și a rămas șocată. Potrivit fostei sale amante, Victor Piţurcă arăta fabulos. Şi acum, la 67 de ani, fostul selecţioner al României se menţine într-o formă fizică extraordinară.

Reclamă 4 / 0/3

Satana! Cum poate să arate atât de bine la vârsta lui de 700 de ani. L-am văzut în realitate, după foarte mulți ani și când l-am văzut, nu-mi venea să cred. Este la fel, identic ca în tinerețe. E țiplă. Mi-a tresărit inimioara. Are 64 de ani, dar arată impecabil”, a mărturisit Vica Blochina, conform ciao.ro.

Vica Blochina a avut mai multe relaţii în timp ce trăia cu Piţurcă

Vica Blochina a povestit cum a avut mai multe relaţii în cei 16 ani în care a fost împreună cu Victor Piţurcă. Asta chiar dacă fostul selecţioner era căsătorit.

Ca o răzbunare, Vica s-a cuplat cu bărbaţi care ar fi fost mai bogaţi decât Piţurcă. Totuşi, din spusele ei, tot la Piţi s-a întors de fiecare dată. A ţinut însă să povestească totul pentru a-l umili pe Piţi.

A fost singurul bărbat pe care eu l-am iubit, așa cred. Poate că era momentul ăla să fiu îndrăgostită, la 18 ani. Pur și simplu m-am îndrăgostit. Nu vedeam pe nimeni altcineva decât pe el. Nu știu cum… Cred că în momentul ăla sentimentele erau din ambele direcții, pentru că altfel relația nu ar fi ținut 16 ani și nu am fi făcut noi copil pe care el nu l-a dorit oricum.

Faptul că știind că niciodată nu o să fiu soția lui sau că o să avem o relație, nu mă gândeam că o să țină atât de mult, eu l-am înșelat pe el foarte mult. Da, în toți anii ăștia, din răzbunare. Nu știu dacă el știa. Cred că a simțit, dar cumva a fost chestia, a fost o chestie de răzbunare a mea, cu mine.

Culmea a fost, toate persoanele cu care am avut relație în timpul în care am fost cu el, au fost mult peste el din toate punctele de vedere. Nu pot să spun public cine erau persoanele respective, dar au fost mult peste, din punct de vedere social, ca bani, ca vârstă. Dar pe el îl iubeam atât de mult că mereu mă întorceam”, spunea Vica Blochina, în cadrul unui podcast.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” 22:23 Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene 22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și