Închide meniul
Foto

Cea mai cunoscută amantă din România a fost „părăsită” şi de propriul copil: „Am aşa o furie!”. Ce s-a întâmplat

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 aprilie 2023, 17:00

Cea mai cunoscută amantă din România a fost „părăsită” şi de propriul copil: „Am aşa o furie!”. Ce s-a întâmplat

Cea mai cunoscută amantă din România

Vica Blochina nu mai locuieşte cu fiul său / Instagram

Cea mai cunoscută amantă din România, Vica Blochina, trece prin momente dificile după ce a fost „părăsită” şi de propriul copil. Băiatul pe care îl are din relaţia de 16 ani cu Victor Piţurcă, Edan, s-a mutat cu tatăl lui. Vica a dezvăluit ce se întâmplă în viaţa ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fosta balerină a recunoscut că gestionează tot mai greu relaţia pe care o are cu Edan. „Câteodată îmi vine să-l sun sau să îi dau block”, a spus vedeta în vârstă de 47 de ani. Vica a rămas singură în apartamentul din centrul Capitalei pe care l-a primit de la fostul selecţioner al României.

Cea mai cunoscută amantă din România a fost „părăsită” şi de propriul copil

Victor Piţurcă a refuzat iniţial să îl recunoască pe micuţul Edan, dar a cedat în cele din urmă, după ce a fost dat în judecată pentru recunoaşterea paternităţii. Acum a ajuns chiar să locuiască alături de puştiul care a împlinit 16 ani.

„Edan s-a mutat la tatăl lui de acum un an și el, perioada aceea mai grea de adolescent, la 15 sau 16 ani, a decis să stea acolo. El oricum este un copil introvertit și nu mă lasă pe mine să intru în povestea lui. Eu aș vrea să mă împrietenesc, să vorbesc, să îmi zică despre prieteni, despre o chestie, și nu vrea.

Și eu știu că asta e perioada, pentru mine e foarte greu să gestionez. Câteodată îmi vine să-l sun sau să îi dau block, câteodată am așa o furie pentru că nu pot să controlez relația și aș vrea să fiu acolo„, a declarat Vica Blochina, potrivit viva.ro.

Reclamă

Vica a primit, lunar, o sumă importantă de la „Piţi”. Dacă iniţial în conturi îi intra o pensie alimentară de 9.000 de euro, suma a scăzut la „doar” 1500 de euro.

În acest moment, Edan nu şi-ar mai dori să se întoarcă în apartamentul mamei lui. Se simte excelent alături de Victor Piţurcă şi de soţia lui.

Ce a putut spune Vica Blochina despre Cristi Borcea. ”E cel mai plătitor”

Vica Blochina a facut o declarație spectaculoasă despre Cristi Borcea, pe care l-a numit bărbatul ideal. Asta pentru că fostul șef de la Dinamo ar fi ”cel mai plătitor”.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Borcea este recunoscut pentru faptul că a avut grijă mereu de femeile din viața lui. Acestea nu au avut nicio grijă din punct de vedere financiar, el ajutându-le și după despărțire.

Bărbatul ideal e Borcea. Da, e cel mai plătitor! Asta trebuie să facă un bărbat. Pentru mine contează foarte mult asta. Nu să-mi dea mie bani, dar să știu că mă pot baza pe el, pentru mine contează enorm de mult. N-aș vrea să stau cu un bărbat care produce mai puțin decât mine”, a spus Vica Blochina într-un podcast.

Cristi Borcea are nu mai puţin de 9 copii cu 4 femei diferite. Valentina Pelinel și fostul patron al lui Dinamo au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania.

Cu prima sa soție, Mihaela, Borcea are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu cea de-a doua soţie, Alina Vidican, milionarul român are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și