Închide meniul
Foto

Cea mai cunoscută amantă din România a pus ochii pe Bănel Nicoliţă: „Cel mai frumos! Are un corp…”

Publicat: 2 septembrie 2022, 19:10 / Actualizat: 2 septembrie 2022, 21:47

Cea mai cunoscută amantă din România a pus ochii pe Bănel Nicoliţă: „Cel mai frumos! Are un corp…”

Vica Blochina a rupt tăcerea despre relaţia cu Bănel Nicoliţă

Colaj Vica Blochina şi Bănel Nicoliţă

  • Cea mai cunoscută amantă din România a pus ochii pe Bănel Nicoliţă
  • Chefi la cuțite și mai ascuțite. Premiera Sezonului 10 este Duminică, ora 20.00, Luni, Marți și Miercuri 20.30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cea mai cunoscută amantă din România a pus ochii pe Bănel Nicoliţă. Vica Blochina a rămas impresionată de fostul internaţional.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luna trecută, Vica Blochina a implinit 47 de ani şi a dat petrecere mare de ziua ei. Bănel Nicoliţă a fost invitat de lux şi a impresionată pe cea care a avut o relaţie de 16 ani cu Victor Piţurcă.

Cea mai cunoscută amantă din România a pus ochii pe Bănel Nicoliţă

Anul acesta am avut dress-code la petrecerea de ziua mea: mister și miss bikini. Bănel a fost cel mai frumos, trebuie să recunoaștem, are un corp! A câștigat detașat la cum arăta, dar nah, e fotbalist, dacă nici noi nu știm. Cel mai frumos cadou a fost că i-am avut pe toți prietenii mei alături, a fost superb!”, a spus Vica Blochina pentru click.ro.

Reclamă

Cea mai cunoscută amantă din România s-a luptat cu boala secolului 21

Cea mai cunoscută amantă din România, Vica Blochina, s-a luptat cu boala secolului 21, depresia, timp de șase luni. Femeia care a avut o relație de 16 ani cu Victor Pițurcă, deși acesta era căsătorit, a vorbit despre suferința trăită.

”Am fost în Thailanda o lună și am făcut Covid-19 acolo. Mi-a fost foarte rău, după care, când am venit în țară am avut depresie. În viața mea nu am făcut depresie, nici nu știam ce este aia. Vreau să zic că mi-a fost foarte greu să trec peste ea. A durat vreo șase luni de zile ca să îmi revin.

Reclamă

Eu nu cred în coaching, în psihologi, ăia care te spală pe creier. Nu. Eu sunt cel mai bun psiholog. M-am dus la Biserică pentru că am nimerit și postul. Am ținut și post negru.

N-am mâncat carne deloc șase luni, nu am băut deloc alcool, șase luni, și am avut așa o viață foarte cuminte. Am făcut foarte mult sport, am alergat. Am avut nevoie”, a spus Blochina, citată de ego.ro.

Ce a putut face cea mai cunoscută amantă din România

Femeia care a fost timp de 16 ani amanta lui Victor Pițurcă a tot apelat la operațiile estetice. „Am făcut rinoplastie, fese, ridicare de sâni și cam atât. Trei, dar au fost dificle, grele. Pe unele dintre ele nu le-aș mai face„, a recunoscut Vica. Ea a apelat și la injectări cu acid hialuronic și botox, iar reacția fanilor de pe rețelele sociale nu a fost tocmai pe placul ei.

Reclamă 4 / 0/3

„Ferească Dumnezeu, ce s-a întâmplat cu fața ta?„, a fost întrebată Vica Blochina, pe reţelele sociale, la una dintre pozele postate. Vedeta nu a părut totuși a fi afectată de comentariile umilitoare primite de la urmăritorii ei.

Vica încearcă să se mențină în formă și fără a apela la medicii esteticieni. În ultima perioadă a postat mai multe clipuri în care aleargă în centrul Bucureștiului. Parcul Carol este alegerea ei cea mai frecventă. Mai mult, Vica nu ține temperaturile ridicate şi este dispusă să facă orice sacrificiu.

Vica Blochina a avut o relație de 16 ani cu Victor Pițurcă, deși fostul selecționer al României era căsătorit. Mai mult, din relația extraconjugală a rezultat un băiat. Fosta balerină a apelat la justiție pentru ca „Piți” să îl recunoască pe micuțul Edan. Între timp, relațiile dintre cei doi au devenit mai bune.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
La 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România a avut o apariţie de senzaţie!
Diverse • 27 mart., 14:24
FOTO
La 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România a avut o apariţie de senzaţie! Decolteul adânc cu care s-a afişat
Câte clase are, de fapt, Bănel Nicoliță
Diverse • 22 mart., 8:44
FOTO
Câte clase are, de fapt, Bănel Nicoliță: „De asta am picat!”. Promisiunea pe care i-a făcut-o Anamariei Prodan
Bănel Nicoliţă i-a făcut destăinuiri fabuloase Anamariei Prodan
Extra • 19 mart., 21:39
FOTO
„Cine ţi-a pus numele ăsta?” Bănel Nicoliţă i-a făcut destăinuiri fabuloase Anamariei Prodan: „Băi, Mariţo!”
Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara
Fotbal intern • 18 mart., 21:46
„Sunt ca vinul!” Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara! Au sfârâit grătarele la marginea terenului VIDEO
Ce făcea Bănel Nicoliţă, în ziua derby-urilor dintre FCSB şi Rapid
Diverse • 18 mart., 9:04
FOTO
Bănel Nicoliţă a dat detalii despre noua sa iubită: „Sunt fericit!” Ce afacere au împreună