Închide meniul
Foto

Ce a putut face cea mai cunoscută amantă din România. Sacrificiul la care a recurs după ce a suferit o adevărată umilință

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 iulie 2022, 9:21

Ce a putut face cea mai cunoscută amantă din România. Sacrificiul la care a recurs după ce a suferit o adevărată umilință

Dezvăluiri incredibile făcute de Vica Blochina

Instagram Vica Blochina

Vica Blochina surprinde cu fiecare apariție în public. Fosta balerină va împlini 47 de ani în luna august, dar face sacrificii uriaşe pentru a-și ascunde vârsta. Nu ține cont nici măcar de vremea caniculară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Femeia care a fost timp de 16 ani amanta lui Victor Pițurcă a tot apelat la operațiile estetice. „Am făcut rinoplastie, fese, ridicare de sâni și cam atât. Trei, dar au fost dificle, grele. Pe unele dintre ele nu le-aș mai face„, a recunoscut Vica. Ea a apelat și la injectări cu acid hialuronic și botox, iar reacția fanilor de pe rețelele sociale nu a fost tocmai pe placul ei.

Ce a putut face Vica Blochina, cea mai cunoscută amantă din România

Ferească Dumnezeu, ce s-a întâmplat cu fața ta?„, a fost întrebată Vica Blochina, pe reţelele sociale, la una dintre pozele postate. Vedeta nu a părut totuși a fi afectată de comentariile umilitoare primite de la urmăritorii ei.

Vica încearcă să se mențină în formă și fără a apela la medicii esteticieni. În ultima perioadă a postat mai multe clipuri în care aleargă în centrul Bucureștiului. Parcul Carol este alegerea ei cea mai frecventă. Mai mult, Vica nu ține temperaturile ridicate şi este dispusă să facă orice sacrificiu.

Singura nebună care aleargă în parc. 34°C„, a reacționat Vica Blochina pe contul ei de Instagram.

Reclamă
Vica Blochina
Vica Blochina

Vica Blochina a avut o relație de 16 ani cu Victor Pițurcă, deși fostul selecționer al României era căsătorit. Mai mult, din relația extraconjugală a rezultat un băiat. Fosta balerină a apelat la justiție pentru ca „Piți” să îl recunoască pe micuțul Edan. Între timp, relațiile dintre cei doi au devenit mai bune.

Cea mai cunoscută amantă din România, anunţ despre cum ar fi făcut avere

Vica Blochina a avut mari probleme cu banii în perioada în care era însărcinată și a fost nevoită să își vândă mașina pentru a se putea întreține. Acum, vedeta a precizat că a ajuns să conducă cinci companii şi că nu mai depinde de ajutorul altora. Totuşi, a recunoscut că are în continuare iubiţi extrem de bogaţi.

Eu nu sunt materialistă, mie îmi place viaţa confortabilă. Nu fac orice pentru bani, dar muncesc foarte mult! Am bani, muncesc şi îmi permit. Dacă nu îmi permit, îşi permite iubitul, asta e. Eu am cinci companii pe care le conduc şi la care muncesc. Plec de dimineaţa şi stau până seara târziu.

Reclamă 4 / 0/3

Nici eu nu ştiu (n.r. cum găseşte bărbaţii cu bani), am un noroc. Nu îmi plac bărbaţii fără bani. Ştiu că foarte multe femei ar vrea să aibă viaţa mea, e normal. Este foarte important să ştii ce îţi doreşti. Din punct de vedere financiar am avut şi momente foarte grele. Am trecut cu foarte multă tărie şi foarte multă muncă„, a declarat Vica Blochina, la finalul anului trecut, într-o emisiune TV.

Anul trecut au apărut zvonuri că a fost evacuată din apartamentul primit de la Victor Pițurcă. Vedeta a negat vehement și a dezvăluit că nu se pune problema de a avea probleme financiare. Banii câștigați și i-a investit în mai multe locuințe și terenuri. A lăsat de înţeles că are o avere uriaşă!

Apartamentul Vicăi are o suprafaţă de 125 mp, trei camere şi două balcoane. Este poziţionat în centrul Capitalei şi are o valoare uriaşă. Este estimat la nu mai puțin de 350.000 de euro.

Apartamentul costă 300.000 euro, dacă într-adevăr ar fi fost adevărat că m-au evacuat din el, am familie și prieteni. Plus că mai am încă trei apartamente, în afară de acesta și vreo zece terenuri„, declara Vica Blochina pentru cancan.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” Vezi toate știrile
Citește și