Închide meniul
Foto

Cea mai cunoscută amantă din România a răbufnit: „Sunt disperate!”

Reclamă

Publicat: 8 august 2023, 9:30

Cea mai cunoscută amantă din România a răbufnit: „Sunt disperate!”

Cea mai cunoscută amantă din România

Vica Blochina nu mai locuieşte cu fiul său / Instagram

Cea mai cunoscută amantă din România a răbufnit la adresa femeilor care îşi fac iubiţi mai tineri. Vica Blochina e de părere că aceste relaţii nu au niciun viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vica Blochina a dat două motive pentru care unele femei preferă să aibă iubiţi mai tineri. (VEZI ÎN GALERIA FOTO IMAGINI DE SENZAŢIE)

Cea mai cunoscută amantă din România a răbufnit

O prietenă foarte bună a stat în relație cu un băiat, ea având 50, el 22. Ai nevoie de cineva foarte tânăr lângă tine. Că ea îl pedepsește, ea țipă, ea îl ceartă, îi cumpără haine… Deci ea ia toate deciziile, ea decide, precum mama.

Mai este o categorie de femei care sunt în vârstă, care caută puștani de 18, 19 ani, hormonul tânăr…Alea care sunt disperate să rămână veșnic tinere au nevoie de băieți foarte tineri ca să le mențină tinerețea veșnică.

Tu îți imaginezi că femeia are 50 și ceva de ani și el are 19… Păi, dacă era o femeie cu viață normală de familie, nu se uita la unul de 19 ani. Dacă ea se uită la unul de 19 ani, înseamnă că ei îi place modul ăla de viață, cu ieșiri, vacanțe, cluburi„, a spus Vica Blochina într-un podcast.

Reclamă

Cea mai cunoscută amantă din România a transmis un mesaj categoric

Cea mai cunoscută amantă din România a transmis un mesaj categoric. Vica Blochina a dezvăluit că niciodată nu a primit gratis ceva, de la vreun partener publicitar, însă în schimb a acceptat reduceri cu drag.

Vica Blochina a avut un mesaj tranşant pentru cei care acceptă să mănânce gratis la restaurante, pentru reclamă. Aceasta susţine că ea nu a acceptat niciodată astfel de lucruri, preferând să plătească de fiecare dată când a fost invitată undeva.

De asemenea, fosta balerină de la Melody a dezvăluit că primeşte însă multe reduceri, de la colaboratorii săi, pe care le acceptă cu mare drag.

Reclamă 4 / 0/3

„Pentru mine este o ruşine să primesc mocăngeli. Nu mă interesează, eu am business-ul meu, ştiu ce înseamnă. Reducere primesc cu mare drag, oricând. Dar să vin pe moca să mănânc la restaurant…nu! Sunt unele care postează non-stop. La noi se mănâncă pe moca”, a declarat Vica Blochina, în emisiunea sa, de pe Youtube.

Fosta balerină a fost timp de 16 ani într-o relaţie cu Victor Piţurcă, perioadă în care fostul selecţioner era căsătorit. Are şi un copil cu el, pe Edan, cel care locuieşte în prezent cu tatăl lui.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și