Închide meniul
Foto

Cea mai cunoscută amantă din România a rupt tăcerea despre relaţia cu Laurenţiu Reghecampf: „Era însurat cu Anamaria Prodan!”

Publicat: 22 iunie 2022, 9:36

Cea mai cunoscută amantă din România a rupt tăcerea despre relaţia cu Laurenţiu Reghecampf: „Era însurat cu Anamaria Prodan!”

Ce a spus Vica Blochina despre presupusa relaţie cu Laurenţiu Reghecampf

  • Vica Blochina, despre relaţia cu Laurenţiu Reghecampf
  • Ce a spus fosta amantă a lui Victor Piţurcă

Cea mai cunoscută amantă din România a vorbit despre relaţia cu Laurenţiu Reghecampf. Vica Blochina a ţinut să dezmintă toate speculaţiile cu privire la o presupusă relaţie cu soţul Anamariei Prodan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vica Blochina a devenit cunoscută în România după ce s-a aflat de relaţia pe care a avut-o timp de 16 ani cu Victor Piţurcă. De-a lungul timpului, despre Vica s-a spus că ar fi avut o relaţie ascunsă şi cu Laurenţiu Reghecampf.

Cea mai cunoscută amantă din România a rupt tăcerea despre relaţia cu Laurenţiu Reghecampf

Și cu Reghe s-a scris. Eu pe Reghe nici nu-l cunosc. L-am văzut o singură dată când era însurat cu Anamaria, la ei acasă, de Crăciun. În primul rând nici nu era cazul să mă bag acolo. Eu am jucat la altă ligă. Nu aveam cum să fac așa ceva”, a spus Vica Blochina la podcastul Fiţă cu Adiţă.

Reclamă

„Mi-au plăcut oamenii cu bani!” Cea mai cunoscută amantă din România, dezvăluiri incredibile

Cea mai cunoscută amantă din România vine cu dezvăluiri incendiare din viaţa sa intimă. Fosta amantă a lui Victor Piţurcă a dat cărţile pe faţă şi a vorbit despre cei mai importanţi bărbaţi din viaţa ei.

Vica Blochina spune că i-au plăcut mereu bărbaţii cu bani şi că nu ar putea sta lângă o persoană care are probleme financiare. „Eu am jucat la altă ligă, nu la jucători. Cum să fac eu aşa ceva, nu se putea face aşa ceva. Era aiurea. Am fost cu doi miniştri, dar nu le spun numele. Toată viaţa mi-au plăcut oamenii cu bani, care au făcut ceva în viaţă. Nu am fost combinată niciodată cu un bărbat sărac, nu am putut”, a dezvăluit Vica Blochina la podcastul Fita cu Adita.

Reclamă

Ce a putut să spună Vica Blochina despre Victor Piţurcă

Vica Blochina a avut o relație de 16 ani cu Victor Pițurcă, deși fostul selecționer al României era căsătorit. Mai mult, din relația extraconjugală a rezultat un băiat.

Ani la rândul, Victor Pițurcă și Vica Blochina au fost la cuțite. Femeia a apelat la justiție pentru ca Victor Pițurcă să îl recunoască pe micuțul Edan. Între timp, se pare că relațiile dintre cei doi au devenit mai bune.

Vica Blochina a dezvăluit că l-a întâlnit pe Victor Pițurcă și a rămas șocată. Chiar dacă are 64 de ani (n.r. – vârsta de pensionare la bărbați este de 65 de ani), Victor Pițurcă arată fabulos.

Reclamă 4 / 0/3

„Satana! Cum poate să arate atât de bine la vârsta lui de 700 de ani. L-am văzut în realitate, după foarte mulți ani și când l-am văzut, nu-mi venea să cred. Este la fel, identic ca în tinerețe. E țiplă. Mi-a tresărit inimioara. Are 64 de ani, dar arată impecabil”, a mărturisit Vica Blochina, conform ciao.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (acum, în AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
Vezi toate știrile