Închide meniul
Foto

Cea mai cunoscută amantă din România a slăbit uluitor după ce şi-a micşorat stomacul! La 48 de ani arată ca în tinereţe

Publicat: 5 septembrie 2023, 19:50

Reclamă
Cea mai cunoscută amantă din România a slăbit uluitor după ce şi-a micşorat stomacul! La 48 de ani arată ca în tinereţe

Vica Blochina arată ca în tinereţe după operaţie / Instagram

Cea mai cunoscută amantă din România a slăbit uluitor după ce şi-a micşorat stomacul! Vica Blochina le-a arătat tuturor câte kilograme a putut da jos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultimele imagini cu Vica Blochina de pe Instagram şi Facebook i-au impresionat pe urmăritori.

Cea mai cunoscută amantă din România a slăbit uluitor după ce şi-a micşorat stomacul!

„O săptămână binecuvântată tuturor”, a scris Vica Blochina în descrierea ultimelor poze postate de ea pe Instagram.

Au apărut imediat reacţiile, iar bărbaţii au lăudat-o pentru cum arată acum. Cineva mai îndrăzneţ chiar a invitat-o la o cafea.

„Bem o cafea?”, a întrebat-o un internaut. „Foarte sexi eşti” şi „Doamne, ce drăguţă eşti”, au comentat alţi bărbaţi.

Reclamă

„O săptămână binecuvântată şi ţie, frumoaso”, a comentat o femeie.

Imaginile postate de Vica Blochina au adunat sute de like-uri pe reţelele de socializare. Fosta amantă a lui Victor Piţurcă a ales să meargă la all-inclusive în vacanţă, în Turcia, tocmai fiindcă îşi făcuse acea intervenţie chirurgicală şi trebuia să ţină o anumită dietă.

Vica Blochina, imagini de senzaţie de la nunta „surorii ei”! Cu ce bărbat celebru a apărut şi s-a distrat la petrecere

Vica Blochina a făcut show la nunta „surorii” sale, Maria Constantin. Cea mai cunoscută amantă din România a apărut la petrecere cu artistul Kamara.

Reclamă 4 / 0/3

Vica şi Kamara s-au distrat de minune la nunta Mariei Constantin cu Robert Stoica. Fosta amantă a lui Victor Piţurcă le-a arătat tuturor, pe InstaStory, cât de bine dansează.

Vica Blochina şi Kamara au fost doar două dintre vedetele de la nunta Mariei Constantin. Printre cei care au participat la petrecerea verii s-au numărat şi Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău. De altfel petrecerea a avut loc la unul din saloanele deţinute de milionar.

Maria Constantin şi Robert Stoica s-au cununat civil la sfârşitul lui iulie, iar acum a avut loc petrecerea de nuntă. Printre cei care au cântat la nuntă se numără Adi Minune.

Vica Blochina îşi anunţase anterior în presă prezenţa la nunta cu 250 de invitaţi. Vica este foarte apropiată de cântăreaţa Maria Constantin, pe care o consideră ca şi sora ei.

Aşa arată acum Vica Blochina, după operaţia de micşorare a stomacului / Instagram
Aşa arată acum Vica Blochina, după operaţia de micşorare a stomacului / Instagram

Cea mai cunoscută amantă din România, decizie drastică în privinţa nunţii: „Mireasa reprezintă puritatea”

Cea mai cunoscută amantă din România, Vica Blochina, a luat o decizie drastică în privinţa nunţii. Fosta balerină, cu care Victor Piţurcă a avut o relaţie extraconjugală timp de 16 ani, şi-a luat gândul că va mai ajunge la altar. Vedeta în vârstă de 48 de ani s-a resemnat şi nu se mai gândeşte la căsătorie.

Vica Blochina le-a transmis fanilor ei că exclude varianta de a mai îmbrăca vreodată rochia de mireasă. A ţinut să afirme că că numai fetele tinere ar trebui să facă un astfel de gest.

Eu am fost la Florin Burescu la birou și am ales o rochie. El a râs de mine și a zis: ‘Se vede că nu ai de gând să te măriți și nu ai vreo treabă cu rochiile pentru că ai ales-o pe cea mai ieftină și cea mai urâtă!’. Aia a fost, eu nu mă văd în rochie de mireasă, cum să mă îmbrac? Eu niciodată nu m-am văzut mireasă. Acum, dacă o să mă mărit vreodată, cu un tip foarte bogat… (n.r. râde).

Reclamă

Glumesc. Acum, la vârsta mea, cum să mă mai îmbrac în rochie de mireasă? Doamne ferește! Mireasa reprezintă puritatea, așa trebuie să se îmbrace fetele la 19-20 de ani. Acum, să vezi o tipă la 40-50 de ani în rochie de mireasă… Eu nu cred că dragostea stă într-o rochie de mireasă, în primul rând”, declara Vica Blochina pentru ego.ro.

Vica Blochina i-a fost amantă fostului selecţioner al României, Victor Piţurcă, timp de 16 ani. Lituanianca are un copil cu Victor Piţurcă, Edan, care locuieşte acum la tatăl lui.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și