Închide meniul
Foto

Cea mai cunoscută amantă din România a slăbit uluitor şi le-a arătat fanilor posteriorul! Cum s-a putut poza la 48 de ani!

Publicat: 14 august 2023, 19:44

Reclamă
Cea mai cunoscută amantă din România a slăbit uluitor şi le-a arătat fanilor posteriorul! Cum s-a putut poza la 48 de ani!

Cea mai cunoscută amantă din România s-a filmat aproape goală, la 48 de ani

Vica Blochina / Instagram

Cea mai cunoscută amantă din România, Vica Blochina, a slăbit uluitor în ultima perioadă! Vica Blochina se află într-o formă de zile mari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fosta amantă a lui Victor Piţurcă a lăsat inhibiţiile deoparte şi le-a arătat urmăritorilor posteriorul. Ea recunoştea în trecut că şi-a făcut o intervenţie estetică în acea zonă, despre care a spus că a fost cea mai dureroasă.

Cea mai cunoscută amantă din România a slăbit uluitor şi le-a arătat fanilor posteriorul!

Vica Blochina recunoştea, recent, că este o mare fană a operaţiilor estetice. Ea apelează şi la alte modalităţi pentru a fi într-o formă fizică foarte bună.

Chiar dacă a ajuns la 48 de ani, fosta amantă a lui Victor Piţurcă nu renunţă la dorinţa de a fi cât mai provocatoare. Pe Instagram, ea le-a arătat urmăritorilor partea dorsală.

Vica Blochina nu s-a ferit să le arate urmăritorilor posteriorul / Instagram
Vica Blochina nu s-a ferit să le arate urmăritorilor posteriorul / Instagram

Vica Blochina a lucrat în trecut ca dansatoare la barul Melody. În acea perioadă l-a cunoscut şi pe fostul selecţioner al României, Victor Piţurcă.

Reclamă

Vica Blochina şi Victor Piţurcă au avut o relaţie timp de 16 ani şi au un copil împreună. Edan locuieşte acum cu fostul selecţioner, după ce iniţial a stat cu mama lui. Vica şi Victor Piţurcă nu mai au însă nicio relaţie.

Vica Blochina, dezvăluiri incredibile despre Victor Piţurcă: „În afară de mine au mai fost foarte multe”

Vica Blochina a făcut dezvăluiri incredibile despre Victor Piţurcă! În ultima ei emisiune online, vedeta a vorbit despre relaţia pe care a avut-o cu fostul selecţioner al României.

Vica Blochina a susţinut că Victor Piţurcă ar mai fi avut şi alte relaţii extraconjugale în afară de cea pe care a avut-o cu ea.

Reclamă 4 / 0/3

Recunosc că am fost amanta lui Piţurcă. Nu mai sunt de 16 ani cu el. Acum sunt mama copilului lui Victor Piţurcă.

Nu mai am nicio treabă cu el. Întotdeauna mi-am asumat. Amantă, aşa scrie în DEX. Dacă ai fost într-o relaţie cu un băiat căsătorit, cu şaiba pe deget, ai fost amantă. Aşa se numeşte la voi în România.

Eu am fost iubita lui Victor Piţurcă, aşa am considerat atunci.

Au trecut 16 ani şi eu nu mai am nicio treabă cu această persoană. Nu mă văd, nu vorbesc cu el, nimic.

Tot timpul sunt blamate femeile… Eu am fost a doua persoană care a fost în viaţa lui şi am plecat. În afară de mine au mai fost încă foarte multe.

Eu când am ieşit cu acest om (n.r.: Victor Piţurcă) nu ştiam că are familie şi soţie. Nici prin cap nu mi-a trecut. Am aflat după aia.

(…) La noi toate certurile au fost legate de bani. Inclusiv paternitate şi chestii din astea, au fost legate de bani. Şi nu vorbim de sume foarte mari”, a spus Vica Blochina în emisiunea ei online.

Reclamă

Vica Blochina, imagini de senzaţie de la nunta „surorii ei”! Cu ce bărbat celebru a apărut şi s-a distrat la petrecere

Vica Blochina a făcut show la nunta „surorii” sale, Maria Constantin. Cea mai cunoscută amantă din România a apărut la petrecere cu artistul Kamara.

Vica şi Kamara s-au distrat de minune la nunta Mariei Constantin cu Robert Stoica. Fosta amantă a lui Victor Piţurcă le-a arătat tuturor, pe InstaStory, cât de bine dansează la 47 de ani.

Vica Blochina şi Kamara au fost doar două dintre vedetele de la nunta Mariei Constantin. Printre cei care au participat la petrecerea verii s-au numărat şi Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău. De altfel petrecerea a avut loc la unul din saloanele deţinute de milionar.

Maria Constantin şi Robert Stoica s-au cununat civil la sfârşitul lui iulie, iar acum a avut loc petrecerea de nuntă. Printre cei care au cântat la nuntă se numără Adi Minune.

Vica Blochina îşi anunţase anterior în presă prezenţa la nunta cu 250 de invitaţi. Vica este foarte apropiată de cântăreaţa Maria Constantin, pe care o consideră ca şi sora ei.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său Vezi toate știrile
Citește și