Închide meniul
Foto

Cea mai cunoscută amantă din România a spus tot despre bărbații cu bani din viața ei. ”Îi vedeam că suferă și îmi plăcea”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 aprilie 2023, 9:33 / Actualizat: 3 iunie 2023, 20:20

Cea mai cunoscută amantă din România a spus tot despre bărbații cu bani din viața ei. ”Îi vedeam că suferă și îmi plăcea”

Cea mai cunoscută amantă din România

Vica Blochina, în vacanță / Facebook

Cea mai cunoscută amantă din România, Vica Blochina, a făcut dezvăluiri despre bărbații cu bani din viața ei. Cea care a avut o relație de 16 ani cu Victor Pițurcă a ajuns să se răzbune pe alți bărbați din cauza fostului selecționer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Blochina a povestit cum au ajuns la psiholog bărbații care au avut relații cu ea, după despărțirea de Victor Pițurcă.

Vica Blochina, dezvăluiri incredibile despre bărbații cu bani din viața ei

”Îmi plăcea să mă și răzbun. După Pițurcă, bărbații cu care am fost au ajuns la psiholog după ce le spuneam că îi părăsesc. Aveam o asemenea abilitate să se îndrăgostească de mine și să îi părăsesc. Nu îmi părea rău că suferă.

Îi vedeam că suferă și îmi plăcea. Am avut relații foarte mișto, dar ei dădeau foarte mult și eu foarte puțin. Erau bărbați puternici. Eu în momentul ăla mă simțeam bine. Niciodată nu am iubit la fel de mult cât eram iubit”, a povestit Blochina, la podcastul Tare de Tot, moderat de Viorel Grigoroiu.

Vica Blochina, mesaj direct pentru Victor Pițurcă

Cea mai cunoscută amantă din România a avut un mesaj acid pentru milionarul căruia i-a făcut un copil. Vica Blochina, cea care a avut o relaţie cu Victor Piţurcă, din care a rezultat şi un copil, a mărturisit că este mult mai „personaj” decât acesta.

Reclamă

Vica Blochina, ajunsă la vârsta de 47 de ani, i-a fost amantă lui Victor Piţurcă timp de 16 ani. Cei doi au împreună şi un băiat, pe nume Edan, care recent s-a mutat alături de tatăl lui.

”Nu am să scap. A trecut aşa mult timp, 16 ani. Nu mai am nicio treabă cu omul acela. M-am lipit ca flegma de el. Întotdeauna, unde apar, imediat se prezintă asta (n.r. relaţia ei cu Victor Piţurcă). Nu înţeleg, chiar şi preşedinţii ţărilor au avut amante. La mine a rămas acolo. Eu sunt mai presonaj decât el (n.r. Victor Piţurcă). A îmbătrânit. Gata, a fost!”, a mai spus Vica.

Vica Blochina l-a cunoscut pe Victor Piţurcă în momentul în care avea 20 de ani şi dansa la clubul Melody. După ce au ținut relația secretă timp de 16 ani, Vica l-a dat în judecată pe antrenorul român pentru nerecunoaşterea paternităţii fiului lor. A avut câştig de cauză şi a primit o pensie alimentară de 10.000 de euro. Între timp, aceasta s-ar fi diminuat la 1500 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:48 Lamia – PAOK LIVE VIDEO (17:00, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:36 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel de foc la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe probabile 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera Vezi toate știrile
Citește și