Închide meniul
Foto

Cea mai cunoscută amantă din România, apariţie rară cu mama sa: „Nu ar face rău nimănui”

Publicat: 14 septembrie 2022, 11:30

Reclamă
Cea mai cunoscută amantă din România, apariţie rară cu mama sa: „Nu ar face rău nimănui”

Dezvăluiri incredibile făcute de Vica Blochina

Instagram Vica Blochina

Cea mai cunoscută amantă din România, apariţie rară cu mama sa. Vica Blochina are o mamă care nu îşi arată vârsta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Privind imaginea cu cele două, este lesne de înţeles de unde a moştenit Vica Blochina trăsăturile. Mama vedetei este o apariţie rară în spaţiul public din România. De altfel, Vica Blochina este vizitată o dată pe an de mama sa.

Aceasta obişnuieşte să îşi viziteze fiica în perioada sărbătorilor. Aşa s-a întâmplat şi anul trecut, când cele două au petrecut sărbătorile împreună.

Cea mai cunoscută amantă din România, apariţie rară cu mama sa

Vica Blochina a postat imaginea pe reţelele de socializare. În trecut, Vica Blochina a vorbit la superlativ despre cea care i-a dat viaţă.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Vica Blochina (@vica_blochina)

Reclamă

Cea mai cunoscută amantă din România, apariţie rară cu mama sa

Bunătatea pe care o am este de la mama mea. Nu am cunoscut un om mai bun ca mama. Nu ar face rău nimănui. Când mă ceartă, mă ceartă, când nu, nu. Îmi spune mereu în față totul. Suntem cele mai bune prietene.

O dată pe an ne vedem, pentru că drumul este foarte greu și lung”, spunea Vica Blochina în cadrul unei emisiuni TV, conform spynews.ro.

Ce a putut să spună Vica Blochina despre bărbatul care i-a fost amant 16 ani și care a ajuns la vârsta pensionării

Vica Blochina a avut o relație de 16 ani cu Victor Pițurcă, deși fostul selecționer al României era căsătorit. Mai mult, din relația extraconjugală a rezultat un băiat.

Reclamă 4 / 0/3

Ani la rândul, Victor Pițurcă și Vica Blochina au fost la cuțite. Femeia a apelat la justiție pentru ca Victor Pițurcă să îl recunoască pe micuțul Edan. Între timp, se pare că relațiile dintre cei doi au devenit mai bune.

Vica Blochina a dezvăluit că l-a întâlnit pe Victor Pițurcă și a rămas șocată. Chiar dacă are 64 de ani (n.r. – vârsta de pensionare la bărbați este de 65 de ani), Victor Pițurcă arată fabulos.

„Satana! Cum poate să arate atât de bine la vârsta lui de 700 de ani. L-am văzut în realitate, după foarte mulți ani și când l-am văzut, nu-mi venea să cred. Este la fel, identic ca în tinerețe. E țiplă. Mi-a tresărit inimioara. Are 64 de ani, dar arată impecabil”, a mărturisit Vica Blochina, conform ciao.ro.

Cu câteva luni în urmă, Victor Piţurcă s-a reîntâlnit după mai mulţi ani cu fosta sa iubită, Vica Blochina. Fosta balerină, Vica Blochina, a spus că a avut o relaţie de peste 16 ani cu Victor Piţurcă. Cei nu şi-au mai vorbit însă de mai bine de 7 ani.

Ei s-au reîntâlnit însă recent, scrie playsport. Blochina este cea care îl duce pe micul Edan la casa tatălui său. Fostul selecţioner l-a întâmpinat personal pe cel mic într-una dintre zile.

Piţurcă nu doar că nu a vorbit cu Blochina, dar a ignorat-o total. S-a făcut că nu o vede şi a intrat cu fiul său în casă. Mai mult, Edan a făcut-o alegere care a surprins-o pe mama lui.

Acesta preferă să stea mai mult în casa tatălui său. Aici, ar fi fost primit cu braţele deschise şi de soţia fostului selecţioner. Victor Piţurcă a refuzat iniţial să îl recunoască pe micul Edan. El a solicitat efectuarea testelor ADN. Piţurcă ar fi făcut acest lucru doar ca să o jingnească pe Blochina, fiind convins că Edan este fiul lui pentru că îi semnăna prea mult, mai scrie sursa citată.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar Vezi toate știrile
Citește și