Închide meniul
Foto

Anunț surprinzător făcut de Vica Blochina, în legătură cu milionarul român care i-a fost amant 16 ani! Dezvăluire din intimitatea bărbatului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 august 2021, 14:46

Anunț surprinzător făcut de Vica Blochina, în legătură cu milionarul român care i-a fost amant 16 ani! Dezvăluire din intimitatea bărbatului

Vica Blochina e poreclită "cea mai cunoscută amantă din România"

Vica Blochina, la plajă / Instagram

„”Eu îmi doresc să fiu ca tata”, copilul mi-a dat-o așa și m-a pus pe gânduri. El este idolul lui. I-am zis ”Cum așa?”, mi-a zis ”Tati e foarte disciplinat”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Asta înseamnă că, prin toată nebunia prin care am trecut, am fost destul de maturi amândoi și ne-am gândit la binele copilului și lucrurile s-au așezat în așa fel încât copilul este foarte fericit”, a spus Blochina, citată de wowbiz.ro.

Cum a reacţionat Victor Piţurcă în faţa fostei iubite, Vica Blochina

Cu câteva luni în urmă, Victor Piţurcă s-a reîntâlnit după mai mulţi ani cu fosta sa iubită, Vica Blochina. Fosta balerină, Vica Blochina, a spus că a avut o relaţie de peste 16 ani cu Victor Piţurcă. Cei nu şi-au mai vorbit însă de mai bine de 7 ani.

Ei s-au reîntâlnit însă recent, scrie playsport. Blochina este cea care îl duce pe micul Edan la casa tatălui său. Fostul selecţioner l-a întâmpinat personal pe cel mic într-una dintre zile.

Piţurcă nu doar că nu a vorbit cu Blochina, dar a ignorat-o total. S-a făcut că nu o vede şi a intrat cu fiul său în casă. Mai mult, Edan a făcut-o alegere care a surprins-o pe mama lui.

Reclamă

Acesta preferă să stea mai mult în casa tatălui său. Aici, ar fi fost primit cu braţele deschise şi de soţia fostului selecţioner.

Victor Piţurcă a refuzat iniţial să îl recunoască pe micul Edan. El a solicitat efectuarea testelor ADN. Piţurcă ar fi făcut acest lucru doar ca să o jingnească pe Blochina, fiind convins că Edan este fiul lui pentru că îi semnăna prea mult, mai scrie sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Vica Vlochina a avut o relaţie cu Victor Piţurcă
  • Cei doi au împreună un băiat de 14 ani

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” Vezi toate știrile
Citește și